Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Lyd og højttalere

Søger Over-Ear NC Wireless Headset med Boom Mic

Af Ny på siden AtotehZ | 27-03-2023 10:07 | 720 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hej alle sammen, første post på siden. Jeg leder efter Headsets til et lille firma der skal have følgende funktioner: Noice Cancellation - for at kunne lukke resten af rummet ude. Trådløst - Af praktiske årsager. Boom Mic - Dvs. med en mikrofon du kan stikke foran munden for klar lyd til møder. Dette er det bedste bud jeg selv har i øjeblikket: https://www.pricerunner.dk[...] Håber i kan hjælpe mig ;)
--
#1
puma99dk|
Junior Supporter
27-03-2023 10:18

Rapporter til Admin
Der findes os Jabra Evolve2 85 både som MS og UC udgave og USB-A & USB-C. Kan dog se MS udgaven er billigt det er blot de er Teams certificeret ikke så meget andet og prisen imellem USB-A & USB-C er næsten ingenting. Link: https://www.pricerunner.dk[...] Tror den største udfordring er nok over-ear parten da den ser ud til at koste i stedet for on-ear som jeg selv bruger med en boomer mic.
--
#2
Ck-
Junior Supporter
27-03-2023 11:00

Rapporter til Admin
Jeg har dette tilsalg hvis du er interesseret: https://www.dba.dk[...] Det er virkelig et godt headset. Jeg kan bare bedre lide open headsets
--
Ha' en god dag
#3
AtotehZ
Ny på siden
01-04-2023 00:17

Rapporter til Admin
Tak for svarene. Det er ikke relevant med brugte varer, specielt ikke fordi der skal bestilles mere end ét headset. Jeg har tjekket markedet så godt igennem jeg kunne og de følgende virker mest lovende: Orosound Tilde Pro C+ EPOS Adapt 660 EPOS Adapt 360 I den rækkefølge. Tak puma, det var dit forslag der ledte mig til reviews af produkter i den rigtige kategori. Grunden til at jeg fravalgte Jabra Evolve2 85 er at den har et problem med at gå i standby meget kort tid efter der er stille. Så hvis du sidder til et møde og der er stille i 5-10 sek, så er den gået i standby og bruger et sek på at vågne op igen. Det betyder at du mister et sek hver gang. Det er ikke acceptabelt. En anden grund er at mikrofonen i Adapt 660 og Tilde Pro C+ simpelthen er bedre. Jeg blev overrasket over hvor god Adapt 660 og 360 er til at lydisolere på trods af en manglende arm til mikrofonen. Derfor er de inkluderet. Jeg er dog helt enig med dig i at mikrofonen i Evolve2 85 er bedre end i de mere mainstream BOSE, JBL osv. Til alle andre der vil købe headsets til kontor kan jeg varmt anbefale Orosound Tilde Pro C+. Jeg lånte et ved en forhandler til afprøvning.
--
Sidst redigeret 01-04-2023 00:19
#4
A.ndersen
Giga Supporter
01-04-2023 00:35

Rapporter til Admin
Jeg har et Adapt 660 liggende, det er slet ikke brugt - Det sidder ikke ordentligt på mine ører, så det skal i helt sikkert prøve på inden køb.
--
Tro kan flytte bjerge - Men almindelig sund fornuft kan få folk til at gå udenom.
#5
Ali
Giga Nørd
01-04-2023 03:03

Rapporter til Admin
Har haft EPOS Adapt 660 AMC (Aston Martin Edition) i snart et par måneder nu. Det er faktisk et par modificerede PXC 550-II hvor softwaren er langt mere professionel, lydstyrken er en tand højere og mikrofonerne til tale optimeret endnu mere. Mistede mine PXC 550-II på arbejdet (glemt hvorefter den der fandt dem beholdte dem) og hoppede derefter på EPOS og de gør det ret godt - især til telefonsamtaler og videoopkald men så sandelig også til musik. Er budgettet til det, så er det vejen frem - har set at at AMC Edition koster små 400 mere end EPOS Adapt 660, som har helt samme specs. Priser på EPOS Adapt 660: https://www.pricerunner.dk[...] Priser på EPOS Adapt 660 AMC: https://www.pricerunner.dk[...]
--
Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people.

Opret svar til indlægget: Søger Over-Ear NC Wireless Headset med Boom Mic

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE