Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Lyd og højttalere
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Trådløst headset med flip-mic til ca. 700?

Af Monsterbruger NumZie | 15-11-2022 21:07 | 1382 visninger | 8 svar, hop til seneste
Nogen der kan anbefale noget trådløst headset med flip-mic til omkring 700? Gerne et der også kan bruges imens det kabel-lader :)
--
#1
Survey
Maxi Supporter
16-11-2022 11:43

Rapporter til Admin
Prøv at oprette søgning på pricerunnwr til black friday
--
Consider it as a free bump
#2
klinto75m
Maxi Supporter
16-11-2022 13:34

Rapporter til Admin
Hvis du søger brugt kan jeg stærkt anbefale at kigge efter et SteelSeries Actis Pro Wireless. Dette har dog en træk ud mic, men tænker ikke forskellen gør det store? Har selv købt mit for 500kr brugt, og med de udskiftelige batterier skal du aldrig tænke på at sætte headsettet til ladning igen. Bare sørg for at sæt det tomme batteri i dock'en når du udskifter.
--
A wise man once said: "Have you cleared your cache?"
#3
NumZie
Monsterbruger
17-11-2022 14:54

Rapporter til Admin
Tak for input - det er til julegaveønske :) Det er blevet til et ønske om Logitech G535.
--
#4
Christian88
Nørd Aspirant
18-11-2022 07:07

Rapporter til Admin
Logitech G435 har sådan en åndssvag mikrofon type, hvor der sendes en lydstråle ud fra headsettet, og så opfanger den lyd i førnævnte stråle. Det fungerer faktisk ganske okay, men lyden er lidt hul. Det er dog fint for mig der kun bruger voice chat 2-4 timer om ugen. Discord er i øvrigt god til at isolere andre lyde som mikrofonen opfanger. Det fedeste ved headsettet er at det har USB modtager med, men også bluetooth funktionalitet, så det er kompatibelt med alt. Lyden er okay til prisen, men ikke værd at skrive hjem om. Den klarer alle musikgenre uden at blive alt for tung på bas eller diskant, men er generelt bare ret mut i lyden, hvis det giver mening. Headsettet er også det letteste headset jeg har ejet, så det er meget rart at have på, og hverken klemmer eller føles tungt, hvis man har det på i flere timer, hvis man f.eks. ser en film på tablet i tog eller bus. En klar anbefaling fra mig hvis du er okay med at mikrofonens kvalitet er lidt meh.
--
#5
NumZie
Monsterbruger
18-11-2022 13:48

Rapporter til Admin
#4 - kan du anbefale andre i samme prisklasse (wireless samt flip-to-mute)? 535 har alm. mikrofonarm - ikke integreret i headsettet.
--
#6
madssiig
Ultra Supporter
18-11-2022 19:06

Rapporter til Admin
Kan budgettet hæves 100 så er Logitech g533, det bedste jeg har prøvet i det prisleje. Astro a20 skulle være a10 bare trådløs, og de kan snildt gamle op med dyrere headset. Corsair hs70 er okay, men man får bare meget mere med de første 2. Turtle Beach stealth 600, gør det de skal, komfort er ikke noget at råbe hurra over, og lydene er middelmådig. Der er også mange der er glade for HyperX cloud Stinger, personligt har jeg ikke været vildt imponeret over kingstons headset, de er som regel fine til prisen, der findes bare noget til samme pris, som har bedre komfort og lyd. Corsair void elite kan også fåes i det prisleje, kender dem ikke, men det er lidt tankevækkende hvorfor de er faldet så meget i pris. SteelSeries produkter ville jeg holde mig fra, de lever højt på navnet, og de modeller jeg har prøvet (Arctis 7 og 9) var rimelig skuffende, de klemmer og lyder ikke særligt godt, og kvaliteten minder mere om noget til den halve pris, dog har de god software, og mange brugbare funktioner.
--
#7
madssiig
Ultra Supporter
18-11-2022 19:20

Rapporter til Admin
Vil også slutte mig lidt til #4 g435 er faktisk fine, de er meget lette, sider godt, lyder fint, har mange funktionaliteter, dog føles de meget billige, men må sige det andet vejer det op, og mikrofonen lyder ok, til opkald osv. Har ikke lige undersøgt g353, men hvis de er bygget over det samme, bare med bedre mikrofon osv, så tror jeg ikke de er så tosset et købe.
--
#8
NumZie
Monsterbruger
21-11-2022 18:22

Rapporter til Admin
Tak. Det skal være med flip mic. Jeg er træt af mine hyper X hvor jeg aldrig kan finde kontakten og mikrofonen er blevet ustabil efter få år
--

Opret svar til indlægget: Trådløst headset med flip-mic til ca. 700?

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE