Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Lyd og højttalere
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Skite earpads eller skifte headset

Af Bruger MortenL | 18-02-2022 13:18 | 1157 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hej HOL, Mit gamle headset var gået i stykker, så jeg iførte mig spenderbukserne og købte mig et HyperX Cloud II headset. Lyden er super god, men jeg er alligevel ikke helt tilfreds. I forhold til mine gamle høretelefoner isolerer de rigtig meget for ydre lyde, ala høreværn, hvilket jeg ikke er fan af. Mit spørgsmål lyder derfor, om mit problem kan ordnes ved at skifte earpads, eller om jeg er nødt til at returnere mit HyperX og købe et nytheadset? Vh Morten
--
Sidst redigeret 18-02-2022 13:20
#1
Flyver88
Ultrabruger
18-02-2022 13:47

Rapporter til Admin
Hvis du beslutter dig for at skifte dem, så kan jeg meget højt anbefale pads fra Brainwavz. Du skal bare være obs på at headsettets lyd signatur ændrer sig gevaldigt ved skift til andre typer pads. Du vil dog stadig få en mere åben/ikke isolerende oplevelse ved at købe et par open back cans.
--
#2
Lars
Ultra Nørd
18-02-2022 13:54

Rapporter til Admin
Køber du nye ear cushions, så sørg for at købe de originale, for ellers kommer dine bøffer til at lyde så anderledes, at du ikke længere kan genkende dem. Du vil altid få en anden lyd, fordi de er nye, og fordi de gamle var slidt ned så de havde en anden fysisk form.
--
Status på B/W-listen: 5+/0-
--
Sidst redigeret 18-02-2022 13:55
#3
MortenL
Superbruger
18-02-2022 14:04

Rapporter til Admin
Tusind tak for begge svar! #1 Sjovt du anbefaler Brainwavz. Efter jeg hørte navnet, er jeg faktisk kommet i tanke om at mit gamle headset havde earpads fra netop Brainwavz - og de var helt fantastiske. Jeg tænker at købe sådan et par igen. #2 Jeg har kun brugt mine HyperX i 1 dag, så har heldigvis ikke vænnet mig til lyden. Personligt går jeg gerne på kompromis med lydkvaliteten hvis det betyder at jeg ikke længere får lyst til at save mine øre af efter at have siddet ved computeren i 1 time :D
--
#4
glacE
Monsterbruger
18-02-2022 14:15

Rapporter til Admin
#3 For et par år siden kom de med ear cushions i både læder og stof, alt efter behov - Har du husket at kigge efter i kassen? Der er stor forskel på noice cancellation.
--

Opret svar til indlægget: Skite earpads eller skifte headset

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE