Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ HardwareOnline.dk \ Om HardwareOnline.dk

Validering på hol

Af Ny på siden abenfranorden | 05-02-2024 10:28 | 2167 visninger | 23 svar, hop til seneste
Er det ikke muligt at validere ens profil længere her på hjemmesiden efter NemID er lukket? Jeg har forsøgt at gøre det et par gange, men der kommer kun et næsten blankt pop up vindue frem hvorpå der står noget med NemID. Det betyder desværre at køb/salg herinde bliver sværere hvis brugere helst ser man er valideret på trods af det ikke er muligt.
--
#1
Rodael
Semi Supporter
05-02-2024 10:32

Rapporter til Admin
Det er nok ikke opdateret til at bruge MitID efter NemID er sløjfet. :/
--
Silent Base 802 | hx750i | 5800x | 4x16GB 3600mhz CL16 | Asus b550-f strix | RTX 3090 | 4tb sn850x | LG 42" C2
#2
gqren
Ny på siden
14-02-2024 08:26

Rapporter til Admin
Hej, Jeg har samme udfordring, og har skrevet en besked til administratorerne. Jeg står overfor en udskiftning af en GPU og tænkte et salg herinde var langt mere behageligt end DBA eller Marketplace, og det helt utrolige postyr der medfølger dér, men er i tvivl om nogen vil handle med en ny bruger uden validering selvom det er småpenge. Vh.
--
/gqren
#3
Jesper Gæst
Nørd
14-02-2024 09:00

Rapporter til Admin
#2 Det vil folk gerne (handle med dig), men mange vil nok kun gøre det hvis de har mulighed for at afhente. Alternativt hvis de kan få en anden (mere "troværdig") bruger til at afhente for dem, evt via den såkaldte venneliste. Held og lykke med dit kommende salg. Håber du bliver glad for din kommende GPU. PS. Jeg er helt enig i det er synd HOL ikke opdateres til at kunne validere via MitID.
--
Sidst redigeret 14-02-2024 09:02
#4
the688
Guru
14-02-2024 09:40

Rapporter til Admin
#3 Det viste sig jo desværre også at trods NEM-ID validering var der masser af folk der svindlede alligevel. Men måske kunne det være fint med MitID, og så kunne ens fulde navn og bopæl komme på ens profil også :) Men du har ret, det harmonerer meget dårligt med at HOL så gerne vil være en handelsportal, og så ikke på nogen måde prioriterer noget af det der kunne gøre den mere attraktiv som handelsportal.
--
"ORK SATME!"
#5
Anomynous
Semi Nørd
14-02-2024 09:47

Rapporter til Admin
Jeg spår at det kommer i samme ombæring som det nye website. Rygtet lyder at det er liiiige på trapperne. https://i.ebayimg.com[...]
--
Sidst redigeret 14-02-2024 09:47
#6
kikophil
Junior Nørd
14-02-2024 14:39

Rapporter til Admin
#5 Haha ja det er fedt med noget håb forude. Men hvad gør vi så, hvis det og meget andet rent faktisk bliver implementeret i det nye site? Er der så mere håb forude, eller er det helt slut med Hols udvikling? Well - frygt ej skønjomfruer. Folk skal nok finde ting, de ikke bryder sig om, som de bedre ku li på den gamle udgave, samt ting der ku forbedres fremover! It never stops..
--
Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne... Over 200 handler på Hol og 34+/0÷ på B&W listen..
#7
pomegranates
Ny på siden
14-02-2024 17:51

Rapporter til Admin
HOL har altid været lysår bagud i forhold til opdateringer. Tænker ærligt at udviklerne blot sidder på deres flade røv og drikker kaffe og ikke rigtig giver noget for at gøre siden mere indbydende.
--
#8
the688
Guru
15-02-2024 08:58

Rapporter til Admin
#7 - hvilke udviklere? Det hele laves af frivillige, som har andre og vigtigere ting at tage sig af. Familie, job, osv. Det har altid været præmissen. Jeg gætter på at du ikke er på din første bruger, siden du ved hvordan det "altid" har været, men har en ny bruger nærmest uden indlæg. Det sætter jo dit indlæg lidt i perspektiv at man er nødt til at tage det med et gran salt fordi du med stor sandsynlighed er en af dem der har haft en grund til at lave en ny bruger herinde... Præmissen har altid været den samme. HOL er gratis, HOL er gammeldags, og sådan er det. Det kan vel ikke stadig komme bag på dig, her "lysår" efter at du har opdaget det som har været indlysende for alle, helt siden starten? Jeg bliver ved med at komme tilbage, vel vidende hvad præmissen er. Du bliver ved med at komme tilbage selvom du har så lidt forståelse for det, at du aktivt generer de frivillige som gør at siden overhovedet findes. Du fremstår ikke ligefrem som et guldkorn af et menneske med sådan et indlæg...
--
"ORK SATME!"
#9
gqren
Ny på siden
15-02-2024 09:06

Rapporter til Admin
#2 Det kan være det giver mening med en valideret medhjælper, men jeg er nu næsten kun interesseret i afhentning uanset hvad, så personen kan se en test af 2060'eren og få det udleveret - og så jeg ikke ender med en at PostNord, GLS eller andre maltrakterer det på vejen til destinationen. Man forstår jo godt at det løber lidt ud i sandet hvis alt skal laves frivilligt - det er da stort der i det hele taget er et forum og en side endnu, så :-) Spørgsmål/idé: Må man linke til sin DBA eller Marketplace-profil, hvor man evt. kan have det liggende til salg også, så folk kan krydsreferere ens ?legitimationsoplysninger? Vh.
--
/gqren
#10
Ronson
HOL Moderator
15-02-2024 09:42

Rapporter til Admin
#9: Ja, du må linke som du lyster, det eneste vi ikke ønsker er salgsannoncer der kun består af et link til f.eks. DBA. Salget skal stadig foregå på HOL - forstået på den måde at tråden skal ikke bare være en reklame for en vare på DBA. Om man ender med at sælge varen på DBA styrer man selvfølgelig selv. Det er også mest fair for eventuelle købere at skrive at varen også er til salg på DBA eller andre steder og så et link.
--
Klik her for evig lykke: http://chipsguiden.dk[...] Klik her for HOL Bladet: http://chipsguiden.dk[...]
#11
gqren
Ny på siden
15-02-2024 12:48

Rapporter til Admin
#10 Tak, det lyder fornuftigt. Jeg tror jeg lægger den op med en mindre realistisk pris på både DBA og marketplace, og linker disse i bunden af posten her på HOL, men fastholder en realistisk salgspris og et salg herinde. Så er alle døre vist også fejede for :-) Nu skal jeg så bare lige have bestemt mig for hvad den næste GPU rent faktisk ender med at blive... Vh.
--
/gqren
#12
Teiskj
Gigabruger
20-02-2024 10:10

Rapporter til Admin
#8 hørt! gang på gang, år efter år, fiser jeg alligevel altid tilbage til dette site, synes faktisk det ville være synd, hvis det blev opdateret. Det har en vis charme :D #7 Du burde lige spænde sølvpapirshatten lidt ud, den klemmer vist blodtilførslen :)
--
Tja.. Det går jo nok alt sammen.
#13
Tyller
Guru
20-02-2024 10:49

Rapporter til Admin
#7, Hvilke udviklere?
--
#14
Thomas
BOFH
20-02-2024 11:35

Rapporter til Admin
Jeg synes egentligt at der er svaret på det, men da tråden stadig lever videre, så er der nok behov or at jeg melder præcist ud. Jeg er udmærket klar over at NemID valideringen ikke virker og det har den ikke gjort siden Maj måned sidste år. Problemet er at NemID er lukket og man derfor skal bruge MitID. Men her er det store problem, det eksisterende site er monster gammelt og vi kan faktisk ikke udvikle på det. De folk jeg har haft til at kigge på det, har ikke kunne få udviklingsplatformen op og køre så skal der udvikles, så kræver det nyt site. Men når vi taler nyt site så har vi jo siden haft gang i noget udvikling de sidste mange år uden at det var muligt at komme i mål. Senest sidste forår hvor vi faktisk troede at vi var i mål og det så viste sig at der var så stor modstand mod det at vi ikke kunne opdatere. Så problemet er vi har et site vi ikke kan udvikle på og et som ikke virker som det skal som vi i teorien kan udvikle på. Så er der nok nogen der spørger hvad udviklerne laver. Hvis man gør det, så har man vist ikke forståelse for hvilket type site HardwareOnline.dk er. HardwareOnline.dk er vel mest det man kan kalde et hobbyprojekt og alle os der arbejder på det, gør det ved siden af vores normale jobs. De reklameindtægter vi har er mere end nok til at sikre at siden ikke giver underskud, så ikke noget problem der. Men selv hvis jeg kunne tage 100% af vores omsætning og udbetale som løn, så ville det ikke være nok til at betale en kassemedarbejder i dit lokale supermarked. Så sagt med andre ord, der sidder ikke nogle udviklere og arbejder på siden og dem der har forsøgt har enten været deltids ansat hvor de kunne bruge en timer hist og her eller helt frivillige. Jeg håber vi kan tilbyde noget nyt i år, men jeg har for at være helt ærlig ikke super høje forventninger til at det sker.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#15
Jesper Gæst
Nørd
20-02-2024 12:13

Rapporter til Admin
#14 Men selv hvis jeg kunne tage 100% af vores omsætning og udbetale som løn, så ville det ikke være nok til at betale en kassemedarbejder i dit lokale supermarked. Der er så også lige den forskel at kassemedarbejderen skal være ansat året rundt, hvor en ind-hyret udvikler måske skulle være der en måned eller to*. Derefter kunne han hyres ind en uge eller to* de følgende år. *Fiktivt tidsrum, men det viser klart forskellen på om der skulle være løn til en permanent medarbejder, eller en kortere engangsperiode, der evt følges op at en endnu kortere periode de følgende år. Så det du skriver der, siger intet om hvor vidt der er økonomi til at udvikle. (Og nej jeg tror ikke HOL er en guldgrubbe) Om der er økonomi til at udvikle, afhænger naturligvis også af om HOL skal finansiere din årlige USA/CES etc tur. (Det er et spørgsmål om prioritering, der kunne man (du) vælge at droppe turen i udviklings år hvor udgiften til ind-hyret hjælp er ekstra stor)
--
Sidst redigeret 20-02-2024 12:16
#16
BoreBissen
Guru
20-02-2024 12:23

Rapporter til Admin
#15 +1. Personligt ved jeg at mange er tilhængere af det nuværende old nordiske design. Jeg er ikke en af dem Det nye site har været under vejs siden hvad? 2018? Og der kommer ingen info, nada. Og det er ikke med velvilje at indtægterne går ned ad, men man gør absolut INTET for at vende skuden. Ingen udvikling for at gøre sitet mere spændende og tillokkende. Kudos skal de frivillige skribenter dog have.
--
Ryzen 5700x | Asus Strix B550-F | ASRock Phantom OC Rx 6800xt | 16 GB RAM Kingston NV2 1 TB | PNY 480 GB SSD | NZXT C850 | Corsair iCUE H115i
#17
NCProbst
Megabruger
20-02-2024 12:40

Rapporter til Admin
Jeg er en af dem der i den lejr at det nuværende design er mere eller mindre perfekt. Jeg tror sågar jeg ville stoppe med at komme på HOL, hvis siden blevet moderniseret og "forbedret". Hvis manglende MitID validering er det største problem, så tænker jeg nok det skal gå alt sammen på sigt.
--
Ryzen 5600X | 32 GB RAM 3200 MHz Gigabyte B550 Aorus Elite | Samsung 980 2 TB Powercolor Hellhound RX 7800 XT | NZXT C750 | BeQuiet Purebase DX500
#18
Jesper Gæst
Nørd
20-02-2024 12:50

Rapporter til Admin
#17 Der er mange andre ting. Det er eks stort set umuligt at fremsøge en ældre tråd, selvom man har adskillige info om den. Søgning og sortering i køb og salg er heller ikke god, søger du på 3070 TI, får du alle TI (inc 1070 TI osv) og alle 3070 etc. Du kan heller ikke sætte et prisinterval etc. Der er en tons steder site ikke er up to date. (Og her taler jeg kun funktionalitet, ikke udseende)
--
Sidst redigeret 20-02-2024 12:54
#19
Thomas
BOFH
20-02-2024 17:43

Rapporter til Admin
#15>>Jeg er ikke sikker på du helt forstår hvordan ting hænger sammen. At få kodet en side som HOL er ikke noget man gør på 50-100 timer, vi taler formentligt om 3-500 timer hvis det hele skal med og der skal være et fornuftigt niveau af sikkerhed og stabilitet. Hvis man skal hyre en selvkørende udvikler ind i 2-3 måneder, så kommer man ikke afsted med at betale ham 300 kr i timen. Nej men ender nok ud i at skulle lægge 6-900 kr i timen ex moms hvis man er heldig. Jeg har en del erfaring med konsulenter fra mit daglige arbejde og der er ingen af dem der koster under 1000 kr i timen og det er endda på længere kontrakter. Men for at være ærlig, så har jeg hverken lyst eller føler mig forpligtet til at skulle fremlægge regnskab overfor dig eller andre (udover skat). Men det var mere for at sige at vi ikke har de muligheder som andre større sider måske har. #16>>Hvilken info vil du have jeg skal give? Sidst vi meldte noget ud blev det haglet ned. Men du skal nok ikke forvente at et nyt site ville bringe en masse nye ting med sig. Det har aldrig været intentionen at ændre formlen fuldstændigt. 18>>Ja søgningen er lort og det var også en af de ting der var kraftigt forbedret på det nye site
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#20
Tyller
Guru
21-02-2024 07:29

Rapporter til Admin
Man burde lukke "Køb&Salg" muligheden indtil at der kan valideres med MitID, så politiet i det mindste har en lille mulighed for at finde svindlere Jeg er klart over at man selv bærer et ansvar overfor hvem man handler med, men siden her har også et ansvar over at stille værktøjer til rådighed
--
#21
Freak13
Elitebruger
21-02-2024 08:35

Rapporter til Admin
#20 - Selvfølgelig skal køb og salg ikke lukkes, fordi nogen bliver snydt. Det er en synd og skam at det lykkedes for nogen, men man må tage ALLE sine forholdsregler for at undgå snydt online. Det gælder iøvrigt ikke kun her på hol.dk. Du får nok heller ikke Facebook Marketplace lukket grundet der ikke er verificering :) Der er flere brugere som gerne vil hjælpe en herinde, og der er oprettet en god tråd, hvor det tilbydes.
--
Ryzen 3950x | RTX 2080 TI | X570 Ultra | Corsair H150i PRO | 970 EVO 1TB | 2 x 8 TB Ironwolf HDD | 64 GB - 3600 MHZ | 3 x 27" Aorus IPS 1 ms 144 hz |
--
Sidst redigeret 21-02-2024 09:18
#22
SpecialAgentRæv
Maxibruger
21-02-2024 09:48

Rapporter til Admin
Lad nu bare det originale hol.dk site kører til Thomas drejer nøglen. Elsker designet. Nostalgisk fra en svunden tid. Ja der mange ting man ikke kan her i 2024, og hvad så? Det er jo præmissen for at være her. Der er alt for mange der bare klager og klager, selvom de bruger siden hver dag. Hvis man er så utilfreds så find da andre græsgange.
--
7700K gang!
#23
kikophil
Junior Nørd
21-02-2024 18:30

Rapporter til Admin
Well - Som allerede før skrevet, står Hol jo nærmest i et Mexican stand, hvor både brugere og de implicerede lurer på hinanden, parat til deres modtræk, og hvor det første træk, pr automatik vil udløse både positive samt negative reaktioner fra alle sider, og Thomas vil trække sig tilbage, og vi igen ender ved udgangspunktet. Men kære Thomas - det er jo næsten som situationen med fjernelsen af gæstebrugerfunktionen, hvor den ene tråd for og imod efter den anden samt utallige indlæg, fik ødelagt både tråde og fjernet indlæg. Og nu går det jo meget godt - not? Husk at det er dig, der har fingeren på knappen, og da det ikke er den røde A knap, er det da bare om, at give den et skud, og efterfølgende i roligt tempo, at prøve at godtgøre den kritik der er mulig indenfor både dine og systemets evner. At tænke tingene til døde, er altid den største fare for ethvert fremskridt :) Og så må alle de negative krakilere affinde sig med omstillingsprocessen, og bare rolig! Hvis du ikke helt får balret Hols vigtigste funktioner, bliver de også hængende, da ingen andre sites gider høre på deres populistiske brok hehe.. Så op med hagen, ret ryggen, ind med maven, kridt "tastaturet" og vid, at du ikke står alene med beslutningen ;-))
--
Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne... Over 200 handler på Hol og 34+/0÷ på B&W listen..
--
Sidst redigeret 21-02-2024 18:35

Opret svar til indlægget: Validering på hol

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning