Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ HardwareOnline.dk \ Om HardwareOnline.dk
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Reklamer på HOL, konklusion

Af BOFH Thomas | 26-01-2022 13:19 | 2951 visninger | 25 svar, hop til seneste
Da diskussionen er endt med at handle om indhold og alt muligt andet opretter jeg lige en ny tråd for vi kan komme tilbage til emnet. Undlad venligst at komme med offtopic i form af hvad vi skal fokusere på mv. Her i Januar har jeg kørt med 3 nye placeringer som vi ikke tidligere har brugt. Konklusionen er: Alle 3 placeringer har isoleret set en positiv økonomisk gevinst Ekstra forside reklame: ingen nævner reklamen på forsiden, som noget negativt og vi kan derfor konkludere at den er i orden og den beholder vi altså. Reklamen i bunden: Denne placering har ikke direkte været nævnt, men den dækker lidt af indholdet så den kan være lidt irriterende. Den kan dig klikkes væk hvis man er irriteret over den. Men på baggrund af feedback tænker jeg vi beholder den. Topscroll banneret: Det lader til at de fleste været irriteret over denne, mange nævner den som en årsag til at blokere reklamer generelt. Samtidig loader den ikke lige så hurtigt som resten af siden så jeg har flere gange kommet til at klikke på reklamen når jeg troede at jeg klikkede på et link på siden. Derfor vil jeg fjerne reklamen igen. Til gengæld vil jeg tillade mig at med lidt mellemrum reklamere for at acceptere cookies og deaktivere adblock. Betalings løsninger: Der lader til at være en generel positiv tilslutning til muligheden for betalings profiler. Dette er ikke noget vi har mulighed for at gøre noget ved på kort sigt. Men jeg har noteret mig at der er positiv stemning så så kan jeg se om det er nogle løsninger som vi kan implementere på sigt. Donationer: Dette er også nævnt, men det ønsker jeg som ejer af siden ikke at gøre brug af. Årsagen er nævnt flere gange og det har diskussionen i den anden tråd ikke ændret på.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk

--
Sidst redigeret 26-01-2022 13:24
#1
Mr. WoLF
Guru
26-01-2022 13:22

Rapporter til Admin
Godt med reklamer. Overveje en donation til hol igen
--
#2
Thomas
BOFH
26-01-2022 13:24

Rapporter til Admin
#1>>Den var glippet i kopieringen. Det er ikke noget jeg ønsker.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#3
Maniabe
Ultrabruger
26-01-2022 13:27

Rapporter til Admin
Den reklame i bunden er næsten nok til at jeg dropper HOL. den genere mig helt vanvittigt. I siderne eller toppen er helt fint for mig
--
|X570 Ryzen 5800x ||Something Something vandkøl| 2x16 GB Tridentz @3600Mhz| Gigabyte 3070 RTX | Sexy powersupply| Corsair Mp600 Nvme 1tb.|
#4
Hans
Guru
26-01-2022 13:34

Rapporter til Admin
#3 Enig.
--
http://www.NoteBookWorld.dk[...] - RIP, 22/3-2007... Useriøse sælgere: se profil
#5
jhc9817
Mega Supporter
26-01-2022 14:30

Rapporter til Admin
Ville være fint med betalings profiler - er meget villig til at betale eksempelvis 250 dkk om året eller lignende.
--
#6
Keld
Gæst
26-01-2022 14:37

Rapporter til Admin
#5 Meget muligt du, og 10-12 stk er det. Men det kommer der ikke noget i kassen af, eller nye kunder. Hvor mange udefra kommende ville være interesseret i at købe sig adgang til hygge chat med fremmed?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#7
the688
Guru
26-01-2022 14:51

Rapporter til Admin
#6 - Der er stadig ingen der taler om Paywall. Det folk taler om, er at betale for at slippe for reklamerne. Det må stadig være attraktivt at få 10, eller 20, eller 50 kunder som betaler, end at de samme bare fyrer op under adblocker, og slet ikke genererer indkomst.
--
"ORK SATME!"
#8
Comicsdk
Nørd Aspirant
26-01-2022 15:19

Rapporter til Admin
Alene det at man kan benytte sig af køb/salg, er rigeligt til at jeg gerne smider 50-100 i måneden for et medlemskab af HOL. På DBA betaler jeg sædvanligvis 39 kroner for at få lov til at sætte en annonce op og tage annoncen ned igen, for at slippe for bipolare Låsby-typer. Giv os muligheden, så kan de personer der holder meget af reklame få stillet sulten og alle andre kan slippe for det skrammel. Win, win og atter win.
--
Sidst redigeret 26-01-2022 15:20
#9
matzon
Bruger Aspirant
31-01-2022 20:18

Rapporter til Admin
Jeg brugte den bedre del af 20 minutter i dag, for at undersøge en computer for virus, pga. nogle kald til andre sider, når jeg klikkede på et link. Problemet stammer fra injection af noget 'YieldKit': <!-- YieldKit start --> // javascript der injecter head tag til 'js.srvtrck.com' <!-- YieldKit slut --> Dette gør, at de links man klikker på, "gør noget mere". Hvis man søger på srvtrack: https://www.bing.com[...] så får man bl.a diverse links til at fjerne "virus" - ret uheldigt.
--
#10
Mr. WoLF
Guru
31-01-2022 21:52

Rapporter til Admin
Det er helt galt hvis Hol.dk ikke kan have reklamer. Donation til hol.dk kunne også have en plads
--
#11
Kristina
Giga Nørd
31-01-2022 22:19

Rapporter til Admin
En løs tanke/idé: Hver eneste dag bliver der på HOL fra brugerne anbefalet måske mellem 50 og 100 links direkte til produkter på diverse webshops på nettet. Det er ca. 1500 links om måneden, lavt sat. Lad os sige, at der er 5 kliks pr. link i gennemsnit. Det er sikkert langt højere. Men lavt beregnet, så er det 7500 kliks om måneden direkte til produkter på Pricerunner og diverse webshops. 1-3 % konverteres måske til direkte køb fra HOL-brugernes anbefalinger her på siden. Jeg kender intet til trafikken på HOL ift. antal kliks (visninger) og direkte køb (konverteringer). Det kunne sagtens være langt højere, men nu har jeg bare sat beregningen lavt. Jeg ved heller ikke helt, hvordan affiliate-delen på HOL rent teknisk er sat op - det her er bare nogle løse tanker. Men kunne man annoncemæssigt ikke udnytte dette bedre? Jeg tænker, at konstruktionen kunne laves på flere forskellige måder. Måske nogen kan brygge videre på idéen. Ét af forslagene kunne måske være: Nogle udvalgte, troværdige HOL-brugere bliver "superbrugere", som kan få adgang til affialite-delen, og når de så alligevel i forvejen anbefaler et produkt til en trådstarter, kan de smide affiliate-'snippet"-delen på i enden af linket, der gør, at der tjenes på kliks + køb. Pengene ryger så i HOL-kassen til glæde for os alle. Når jeg trykker på et link, fordi jeg synes en anbefaling er god, så er jeg i hvert fald personligt ligeglad med, at der er en "affiliate"-snippet på linket. Såfremt det rent teknisk kan lade sig gøre, så er jeg helt klar over, at der er en risiko-del ved, at HOL kan blive en stor reklamesøjle, der er totalt plastret til med irrelevante reklamelinks. Men det er her, at det er vigtigt, at det er nogle udvalgte brugere, som man kan have tillid til, der har opgaven. Man kunne jo køre det som en test for en periode. Hvis nogen kan se en åbning eller brygge videre på idéen, så byd endelig ind.
--
Nuff' said: http://xkcd.com[...] Hvis du mangler Dropbox, kan du bruge mit link = 500 MB ekstra data hver :) https://bit.ly[...]
--
Sidst redigeret 31-01-2022 22:21
#12
gasolin
Guru
31-01-2022 22:59

Rapporter til Admin
#5 Hwt og tweak,dk,hifi4all,hifigalleri,recordere og så videre er gratis, hvorfor skulle vi betale til hol ? Der er jo mange gratis sider som man kan bruge hvisd hol ikke eksistere mere (betaler selv til en del på twitch)
--
#13
Thomas
BOFH
31-01-2022 23:42

Rapporter til Admin
#9>>Yieldkit laver udgående links om til links vi kan tjene penge på. det er ikke meget men det forstyrrer ikke noget og så er det jo kun positivt. #10>>donationer er som nævnt mange gange ikke noget jeg ønsker. #11>>det er faktisk nøjagtigt det yieldkit gør desværre er der ikke mange danske forretninger der er med på så det er ikke fordi der er så mange penge i det. #12>>Jeg tror endnu ikke der er nogen der har foreslået en paywall og jeg kan 100% love dig at det ikke noget der der kommer til at ske. Men det kan godt ske at vi tilbyder noget som noget ekstra på et tidspunkt. Men lige nu handler det om at få det nye site færdig og intet andet.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#14
Kristina
Giga Nørd
01-02-2022 00:10

Rapporter til Admin
#13 Hvad med nogle af de andre store affiliate-netværk, har de ikke mange af de danske webshops? https://www.adfinder.dk[...] Jeg ved heller ikke, om man kunne kontakte Elgiganten eller Power direkte og lave et samarbejde. Jeg ved ikke, hvordan det rent teknisk skulle sættes op. Men hvis man kunne sætte en tracking 'snippet' efter hver URL, der henviser til dem, kunne det måske være interessant. Det er jo i meget høj grad dem, som folk henviser til overall.
--
Nuff' said: http://xkcd.com[...] Hvis du mangler Dropbox, kan du bruge mit link = 500 MB ekstra data hver :) https://bit.ly[...]
#15
Juniper
Bruger Aspirant
01-02-2022 00:25

Rapporter til Admin
#0 Personligt er jeg fuldstændig ligeglad med reklamer, så længe de ikke hæmmer brugeroplevelsen, men det gør de altså her på HOL. Ja, for at være ærlig, så ved jeg rent faktisk ikke, om det er reklamerne, der gør det, men jeg oplever følgende (på mobil): Når jeg forsøger at scroller ned over siden, oplever jeg meget ofte, at jeg bliver trukket op igen, og derved ikke kan få lov til at scroller ned. Håber at det giver mening. Derudover zoomer billedet altid ind, når jeg lander på forsiden, og efterfølgende på alle de undersider, jeg går ind på. Er det noget, andre oplever, og er det noget, som HOL er opmærksom på?
--
#16
Juniper
Bruger Aspirant
01-02-2022 01:18

Rapporter til Admin
Undskyld for dobbeltpost, men jeg kom i tanker om, at zoomfunktionen hvor man 'dobbelttapper' heller ikke fungerer. Man skal partout bruge to fingre for at zoome ind og ud.
--
#17
Langi
Nørd
01-02-2022 07:42

Rapporter til Admin
Ligesom andre ville jeg også være meget åbent overfor et lille abonnement man kunne betale for at undgå reklamerne på hol. Jeg gør allerede det samme op youtube da jeg gerne vil støtte selve kanalerne, men virkelig på ingen måde gider og sidde og se på reklamer.
--
~Man skal ikke kaste med tændstikker når man selv bor i et gashus~
#18
Thomas
BOFH
01-02-2022 09:08

Rapporter til Admin
#14>>Jo det ville være dejligt, men det ville også kræve at vi laver en teknisk opsætning der understøtter det og lige nu er det at få et nyt site rigeligt at kigge på. At lave sådanne aftaler kræver en masse teknik bagved medmindre vi manuelt skal styre hver enkelt aftale til forskellige afiliate netværks. Yieldkit klarer det hele automatisk. #15>>Ja jeg er klar over problemet. det er den cookie concent boks der kommer frem der driller. Jeg har flaget problemet og håber de snart få ren løsning. Men du kan omgå den hvis du går ind i browseren på din telefon og beder om at få desktop sitet .
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#19
A.ndersen
Mega Supporter
01-02-2022 09:51

Rapporter til Admin
Jeg ved sgu ikke med jer andre.. Men jeg er bare ultra træt af, at blive bombarderet med reklamer fra diverse firmaer, jeg egentligt er pikkehamrende ligeglad med. Jeg har ALDRIG nogensinde, med overlæg, klikket på et reklamelink fordi jeg fandt reklamen interessant.. Jeg bruger Brave som browser da jeg ikke gider glo på dem i mit daglige virke. Så mit udgangspunkt er følgende: 1. Hvordan får jeg penge ind til Thomas. 2. Hvordan holder jeg HOL i live. 3. Hvordan skamrusker jeg de reklamerotter mest muligt så Thomas får penge den vej fra. Så here goes. 1. Donationer er udelukket, så hvis jeg nogensinde finder hans PayPal informationer så må jeg ikke bruge dem.. Heller ikke til at takke og betale for mit imaginære rullegardin til den husbåd jeg ikke har. (Alle med respekt for sig selv har jo for fa'en rullegardiner i deres husbåd). 2. Ved at acceptere links - Men jeg orker bare ikke reklamer, lidt på samme måde som at vi ALDRIG åbner for det stakkels reklamebud som AL - TID formår at ringe på døren når vi sidder og spiser. 3. Skulle man betale en eller anden kodejonglør til at lave en plugin til følgende: "Refresh, click ad, wait to return/go back, refresh page." og så bare have en 2-4 tabs være åbne i forskellige browsers. For mig virker det bare åndssvagt at gå så langt for at kunne give tilbage til det forum jeg foretrækker at bruge og til de "skiderikker" som på lige fod som den her hængerøv, elsker at være her og som jeg nyder at interagere med. Så hvad med at der kom en månedlig subscription som ikke gør andet end at ens brugernavn står med fed skrift, pink bogstaver eller at man får et stempel som "Beta bugplutttester" på sin profil.. Altså, bare så længe der kommer lidt penge Thomas' vej.. Mest af alt så jeg har et sted at komme af med min galde, at finde mine fornøjelser, at interagere med ligesindede og ikke mindst - Et sted at møde folk.. For mig er HOL "all of the above" og jeg har sgu mødt en del rare mennesker gennem HOL - Jeg ville blive ærgerlig over at det ikke skulle være længere, fordi det partout skulle være reklame drevent..
--
Tro kan flytte bjerge - Men almindelig sund fornuft kan få folk til at gå udenom.
#20
gasolin
Guru
01-02-2022 10:41

Rapporter til Admin
#14 Nej Det er vidst en del mere komplett og proshop der henvises til end elgiganten og power
--
Sidst redigeret 01-02-2022 10:41
#21
Wing Man
Super Nørd
01-02-2022 13:18

Rapporter til Admin
#0 Super betragtning. Min fulde støtte her fra.
--
Den som ler sidst, tænker langsomst!
#22
Wing Man
Super Nørd
01-02-2022 13:20

Rapporter til Admin
#15 Jeg beder altid om desktop udgaven, når jeg bruger min mobil. Så jeg oplever ikke problemet.
--
Den som ler sidst, tænker langsomst!
#23
Kristina
Giga Nørd
01-02-2022 15:53

Rapporter til Admin
#20 Hvem der præcist henvises mest til er ift. pointen underordnet. Pointen er at lave et samarbejde med de webshops, der henvises til (må være muligt at trække data på det), således nogle udvalgte brugere kan smide en affiliate snippet i enden af de links, som de alligevel havde tænkte sig at henvise til i en tråd.
--
Nuff' said: http://xkcd.com[...] Hvis du mangler Dropbox, kan du bruge mit link = 500 MB ekstra data hver :) https://bit.ly[...]
#24
Comicsdk
Nørd Aspirant
01-02-2022 16:22

Rapporter til Admin
Man kunne også bare forsimple det lidt og indføre et strafgebyr til de brugere der linker til EG og Power mere end seksten gange i døgnet. Vi ved godt de to butikker eksisterer, slap nu af med det marketingspis på frivillig basis.
--
#25
Need5
Elitebruger
01-02-2022 18:11

Rapporter til Admin
Man kunne jo også bare klappe reklamerne en. Jeg har lige smækket en reklame fra apollo en hvis vi alle gør det så kan vi mødes med Thomas og familie på Tenerife
--
Shit jeg er tørstig er der nogen der har en Bajer

Opret svar til indlægget: Reklamer på HOL, konklusion

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE