Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ HardwareOnline.dk \ Om HardwareOnline.dk

Paste billede i forumtråd og netværksaktivitet

Af Monsterbruger EmilFrederiksen | 08-06-2021 17:52 | 774 visninger | 8 svar, hop til seneste
Hej med jer Da jeg skulle besvare en tråd herpå forummet brugte jeg funktionen Indsæt i svarfeltet. Til mine store overraskelse, havde jeg ikke kopieret tekst men et billede i stedet for, og billedet blev vist i svarfeltet (jeg trykkede ikke ”Opret”). Jeg har efterfølgende foretaget en række tests i Gmail, Quora samt andre sider hvor kan paste. Til mine tests, har jeg brugt Windows værktøjet Ressourceovervågning og holdt øje med netværksaktiviteten for Chrome. Når paster et billede i et svar i Gmail eller kommentarfeltet i Quora, så vises billedet og der kommer instant en kæmpe netværks-spike for Chrome. Der er er ingen netværksaktivitet når paster et billede i svarfeltet i en tråd, her på forummet. 1. Hvorfor er der ingen netværksaktivitet når paster et billedei kommentarfeltet her på forummet, men det er der Quora og Gmail? Er det fordi, at det udelukkende er en lokal visning i svarfeltet her på forummet, og billedet først uploades / der forekommer netværksaktivitet når trykker ”Opret” / svarer? Jeg har prøvet at paste billeder i andre svarfelter på andreforummer osv. Her forekommer der ingen visning af billedet og der forekommer ingen netværksaktivitet. 2. Hvis der ikke forekommer nogen netværksaktivitet for Chrome, når prøver at paste et billede i et svarfelt på en side, er det så udelukket at der er blevet uploaded noget af billedet / billede-data til den gældende side? Mange tak for jeres svar på forhånd
--
#1
Augustin
Supporter Aspirant
08-06-2021 18:06

Rapporter til Admin
> Er det fordi, at det udelukkende er en lokal visning i svarfeltet her på forummet, og billedet først uploades / der forekommer netværksaktivitet når trykker ”Opret” / svarer? Ja.
--
Ryzen 5 3600 @ 3.6GHz GTX1060 6GB 32GB RAM @ 2400MHz 1500GB SSD
#2
EmilFrederiksen
Monsterbruger
08-06-2021 18:13

Rapporter til Admin
Den vil ikke paste det indsatte billede når trykker "Opret" (er ikke overrasket)
--
Sidst redigeret 08-06-2021 18:14
#3
Ronson
HOL Moderator
08-06-2021 18:35

Rapporter til Admin
Gætter på du har kopieret et billede fra en hjemmeside? Så skal browseren downloade, flytte og indlæse billede fra en temp-mappe.
--
Klik her for evig lykke: http://chipsguiden.dk[...] Klik her for HOL Bladet: http://chipsguiden.dk[...]
#4
EmilFrederiksen
Monsterbruger
08-06-2021 22:45

Rapporter til Admin
#3 Det var et billede jeg var i gang med at redigere til et projekt, jeg kopierede det videre fra Gimp Alle mine tests, samt spørgsmål tager udgangspunkt i et billede kopieret fra Gimp
--
#5
Thomas
BOFH
09-06-2021 20:16

Rapporter til Admin
Svaret er sådanset ret simpelt. Vores editor tager ikke imod billeder og derfor vil der ikke blive uploadet noget til serveren.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#6
EmilFrederiksen
Monsterbruger
10-06-2021 17:07

Rapporter til Admin
Er det udelukket, at der forekommer nogen aktivitet / upload til Chrome udover den Netværksaktivitet jeg kan se i Windows Ressource Overvågning? Er der nogen, der kan anbefale et program der er meget lig med Ressource Overvågnings Netværk feature? For derved at lave en sammenligning med Windows Ressource Overvågning?
--
#7
mindbuster
Ultra Supporter
10-06-2021 19:10

Rapporter til Admin
Det er bare googles snage funktioner der uploader billedet til dem selv inden du selv når at få trykket upload, det bliver så arkiveret under din profil de har om dig, også selvom du vælger at fortryde og ikke uploade det, så har google det alligevel.
--
Activate Windows Go to Settings to activate Windows
#8
EmilFrederiksen
Monsterbruger
11-06-2021 13:59

Rapporter til Admin
#7 Hvor gemmer google det henne, på deres server et sted? Kan man gå ind og se indholdet på den profil de har omkring en nogen steder?
--

Opret svar til indlægget: Paste billede i forumtråd og netværksaktivitet

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning