Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Programmering og webdesign \ Programmering
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Søger hjælp til PHP script

Af Ultrabruger Shepred | 26-03-2014 21:46 | 1636 visninger | 8 svar, hop til seneste
Godaften, Jeg er stødt ind i et problem, med den hjemmeside jeg er i færd med at sætte op. Landet ligger således: Jeg bruger CodeIgniter til framework, og jeg vil gerne have lavet et registration & login script. Mit eneste problem er, at trods en meget langsommelig søgen over diverse websites, har det endnu ikke lykkedes mig at finde et script der passer til det jeg skal bruge. Jeg skal bruge følgende: 1. Et registration script der først modtager ens mail, hvor der derefter sendes en mail med et unikt link til en "eksamen", som skal tages. Hvis man herefter består denne eksamen, bliver man taget videre til, hvor man kan indtaste sit ønskede password, hvor man er fra, samt en masse andre informationer (bemark: ikke noget brugernavn!). Brugernavnet skal bestemmes af systemet, så det har f.eks. et prefix på 3 bogstaver, efterfulgt at 3 eller 4 tal. Jeg sætter stor pris på en hjælpende hånd, forslag eller bare en god idé. Mange tak på forhånd, Jakob
--
#1
Lowkey
HOL Moderator
26-03-2014 21:48

Rapporter til Admin
Leder du efter noget færdigt eller hjælp til hvordan du skal udvikle det?
--
Reality is the original Rorschach. "bump" = lukket tråd http://www.google.com[...] &http://www.googleguide.com[...]
#2
Shepred
Ultrabruger
26-03-2014 21:50

Rapporter til Admin
#1 Begge! Hvad en der er mulighed for. Hvis folk skulle ønskes at blive betalt, skal jeg da heller ikke udelukke muligheden for det. ... Beklager forresten stavefejl i #0, det gik lige lidt for stærkt.
--
#3
Contradel
Semi Nørd
26-03-2014 22:09

Rapporter til Admin
Tror du må lede efter noget der er lavet. Kan umiddelbart se flere ting som skal udvikles hvis du vil starte fra bunden: - GUI til indtastning af email og bruger informationer - SMTP server eller brug af en service til at sende email til brugeren - En server hvor du kan generere unikke stier som når de åbnes får sendt en email adresse med som så: - .. Snakker sammen med en database som kan binde indtastet mail sammen med et id som identificerer den url som skal være entry point til en eksamen, databasen skal også indeholde information om hvorvidt den er bestået eller ej
--
I am a signature virus, please copy me to your own sig to help me spread.
#4
Shepred
Ultrabruger
26-03-2014 22:12

Rapporter til Admin
#3 Har du kendskab eller forslag til løsninger der ligner den jeg har beskrevet? Det er ikke lykkedes mig endnu, desværre.
--
#5
Lowkey
HOL Moderator
26-03-2014 23:18

Rapporter til Admin
Ok, hvis man tager udgangspunkt i at du koder det selv, hvor går du så i stå? Det er årevis siden jeg har brugt codeigniter (er det noget der stadig bliver udviklet på? Ellers, hvis du lige er gået i gang, kan jeg sagtens anbefale Laravel), men jeg går ud fra at du har grundlæggende kendskab til hvordan man bruger det.
--
Reality is the original Rorschach. "bump" = lukket tråd http://www.google.com[...] &http://www.googleguide.com[...]
#6
Shepred
Ultrabruger
26-03-2014 23:27

Rapporter til Admin
#5 Jeg bruger CodeIgniter, da det var det jeg blev anbefalet af en ven fra et par månede siden, så vidt jeg kan se bliver det stadigvæk opdateret. Jeg har generel viden omkring det, men er på ingen måde ekspert. Pt. har jeg koden fra et "færdigt" projekt, som jeg egentlig synes ville passe meget godt, mit problem er bare, at jeg vil lave den kode om til de specifikke ting jeg skal bruge den til, det er der jeg går i stå. https://www.youtube.com[...] er hvad jeg har kørt efter. Efter din mening, ville "Laravel" være bedre til et projekt som dette?
--
#7
PM Dawm
Juniorbruger
26-03-2014 23:49

Rapporter til Admin
#8
Lowkey
HOL Moderator
27-03-2014 00:43

Rapporter til Admin
#6 Bemærk at de codeigniter tutorials du sidder og kigger på, er et par år gamle og at der sikkert er sket nogle ting i frameworket siden da. Det gør dog ikke den store forskel. Du skal bare bruge det du er mest fortrolig med, men Laravel er min personlige favorit. Jeg kan ikke hjælpe med plugins eller scripts, men hvis du koder det selv, så fortæl hvad du har gjort og hvor du rammer muren. Hvis du er bekendt med den generelle arkitektur (MVC), så kan du lige så stille begynde at finde ud af hvad du skal gøre for at komme videre. #7 Det projekt var sidst aktivt for 3 år siden. Det virker rimeligt dødt.
--
Reality is the original Rorschach. "bump" = lukket tråd http://www.google.com[...] &http://www.googleguide.com[...]
--
Sidst redigeret

Opret svar til indlægget: Søger hjælp til PHP script

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning