Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Programmering og webdesign \ Programmering
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Tool til at gruppere

Af Semibruger Bohme | 13-04-2023 14:11 | 1851 visninger | 4 svar, hop til seneste
Kære HOL brugere Jeg er absolut ikke programmør, hvorfor nedenstående formentlig kan forklares let med anden formulering, men nu prøver jeg :) Jeg vil gerne gruppere en stor gruppe personer i mindre grupper (fx 20 personer i grupper med 5 stk i hver) med skiftende sammensætning af grupper uge for uge. Jeg vil gerne, at grupperne mixes, så de samme ikke er i gruppe sammen hver gang eller for tit, men jeg søger en let måde at overvåge dette. Findes der en måde, et tool (fx i excel) til at se, hvor tit de enkelte personer har været i gruppe sammen? Som jeg indledningsvist skrev er jeg ikke programmør, så en kodetekst eller lign er desværre ikke brugbar for mig. Håber nogen har et forslag til en løsning.
--
#1
BoomBoy
Monsterbruger
13-04-2023 19:18

Rapporter til Admin
Det nok og strække den og sige at JEG har en løsning, men sad alligevel og snakkede med ChatGPT omkring nogle andre ting :) ?Ja, der findes flere værktøjer, der kan hjælpe dig med at organisere og overvåge dine grupper. En mulighed er at bruge en excel-ark til at oprette dine grupper og følge med i, hvilke personer der er blevet grupperet sammen. Her er et forslag til, hvordan du kan oprette et excel-ark: 1. Opret en kolonne for hver uge, hvor du vil oprette nye grupper. 2. Opret en række for hver person i din gruppe. 3. I hver celle i arkene indtastes navnet på den person, som gruppen er tildelt. Når du har oprettet dit ark, kan du bruge Excel-funktioner til at overvåge, hvor ofte de enkelte personer er blevet grupperet sammen. Du kan f.eks. bruge COUNTIF-funktionen til at tælle, hvor mange gange to bestemte personer er blevet grupperet sammen. Du kan også bruge betinget formatering til at markere celler, der viser gentagne grupperinger. En anden mulighed er at bruge specialiserede gruppeplanlægningsværktøjer som f.eks. TeamSnap, SignUpGenius eller Doodle. Disse værktøjer kan hjælpe med at oprette og administrere dine grupper og automatisk undgå gentagne grupperinger.
--
- Og så snakker vi ikke mere om det!
#2
neondyret
Ultra Supporter
13-04-2023 19:31

Rapporter til Admin
det burde ikke være det helt store og bygge, hvor skal navne hentes fra :) ? csv? db ? kan nok godt skrue noget sammen til dig i whatever build du vil ha :) windows/linux/container /web etc
--
Pc - I5 2500K @ 4,5 Lc | Asrock ultimate6 | 4 gb Cl 7 | 6870 | Hifi - Denon 4308 | Dali mentor 8 | Cw HFA 18x | Samsung us6705 46" Led
#3
Bohme
Semibruger
14-04-2023 09:40

Rapporter til Admin
#1 tak for det gode forslag. det lyder vældig simpelt. Det giver jeg lige et skud og håber det virker. #2 Navnene skal ikke hentes fra en database, men står blot på min liste. Det er ikke et stort antal personer. Det giver måske mere mening, hvis jeg beskriver præcis, hvad det skal bruges til. Jeg er fodboldtræner for 25 drenge, som spiller kampe hver anden uge og tager til stævne en gang om måneden. Fra gang til gang mixer vi hold af 3-5 personer alt efter antal tilmeldte og jeg vil godt blande holdene, så ungerne ikke er på hold med de samme hver gang. Indtil nu har jeg gjort det i et excel ark, men det begynder at knibe med at holde overblikket :) Derfor denne tråd.
--
#4
Bohme
Semibruger
23-05-2024 21:23

Rapporter til Admin
?"Genopliver" lige dette opslag, da jeg aldrig fik det til at fungere og nu igen står i problemet. Jeg har forsøgt med flere udgaver af macros, men uden held. Her er et eksempel på, hvordan excel arket ser ud: https://www.excelforum.com[...] Jeg er kun interesseret i en oversigt over, hvor mange gange a har været i gruppe med e, f med i osv. Ikke hvilken gruppe de var i, men kun hvor mange gange de har været i gruppe med et andet bogstav. Har nogen et forslag til, hvordan dette løses?
--

Opret svar til indlægget: Tool til at gruppere

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning