Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Programmering og webdesign \ Programmering

Søger en til at lave Script til Auto-login i WoW

Af Giga Supporter thechillum | 07-10-2022 09:25 | 1480 visninger | 14 svar, hop til seneste
Hej HOL Jeg har i flere år virkelig glædet mig til at WoW WoTLK udkom, min yndlings expansion som tager mig tilbage til 14 år tilbage i tiden med de samme mennesker som den gang. Der har været en lovlig måde at auto-login på, da serveren er overfyldt og blizzard fjernede denne mulighed i onsdags. For at spille betyder det at jeg skal logge på via teamviewer kl 13:00, så kommer jeg online ca. 18:30. Problemet er random disconnects blizzard sender ud, normalt har man 30minutter afk, før det kommer men random DC er bare standard nu. I går puttede jeg min datter i ca. 10minutter og da jeg kom tilbage så var der 9000 mennesker i kø, så det var det for den aften. Lige nu bruger jeg og nok alle andre bare et Auto-Hot-Key, altså et program på trykker på mit tastatur og ved et random DC, så trykker den enter ved reconnect og er man igang. Da dette er public-known er jeg sikker på at Blizzard før eller siden slår ned på det og vil derfor gerne over til noget unikt/andet som er mindre tilgængeligt. Jeg søger en som kan lave et script som gør bestemte handlinger ved bestemte screen-dumps, jeg har bekendt som er ringe til det, som har prøvet at lave noget i python på ca. 100 linjer hvor den kører et loop på repeat hvor han har sat screenshoot af diverse happenings med hvad/hvor den skal trykke når det sker. (problemet er at han ikke er god til det, da han aldrig har arbejdet med python før) Teknisk set vil jeg gerne have lavet et script som kører i loop hvert minut som detektor når jeg bliver disconnected og så efterfølgende bare trykker på reconnect. Når jeg så kommer ind i min char-selection så trykker den bare enter. ( https://imgur.com[...] ) Her ses login-screen og char-screen (Char-screen er dog forskellig baggrund alt efter race, men logo og knapperne er identiske) Ved godt det ikke er gratis og er villig til at betale for det, lige nu er det invaderende for mit privat liv og en stor stress faktor. Min guild vil ikke transfer til andre steder, så derfor er mit håb om hjælp herinde fra! Håber der er en som vil bruge en time med/på mig mod lidt betaling og gøre min længe ventede hobby til en realitet uden for meget besvær og stress! //Daniel
--
#1
Sneetz
Megabruger
07-10-2022 10:28

Rapporter til Admin
Jeg laver ikke scripts, men jeg laver RPA til dagligt og tænker godt jeg kan lave en løsning, såfremt programmet er til at arbejde med. Hvis det er noget du er interesseret i, kan du skrive en pb.
--
#2
exzos
Gæst
07-10-2022 13:21

Rapporter til Admin
Slap af, om 2 uger er det intet problem :D
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
Sneetz
Megabruger
08-10-2022 10:06

Rapporter til Admin
Til info har jeg skrevet tilbage til dig på pb
--
#4
Michael K
Junior Nørd
08-10-2022 11:32

Rapporter til Admin
Hvilken server er det der har så lang kø Oo?
--
#5
thechillum
Giga Supporter
08-10-2022 12:33

Rapporter til Admin
#2 - Kan ikke bruge "om 14 dage" til noget. Når Phase 2 kommer, så sker det samme, igen når Phase3 kommer osv. #3 - Har svaret #4 - Gehannas EU - lige pt. 12:33 er der 8500 i køen, så hvis man logger ind nu, så kan man spille ved en 20:00 tiden ca. :)
--
#6
maho
Superbruger
08-10-2022 13:57

Rapporter til Admin
Jeg formoder det er en 'streamer' server! Som jeg husker det er min egen server 'high population' men jeg har aldrig set at der var kø på den.
--
#7
Michael K
Junior Nørd
08-10-2022 14:16

Rapporter til Admin
#5 vildt nok. Jeg droppede Firemaw for Thekal. Der er ingen queue her.
--
#8
mindfreak
Elite Supporter
08-10-2022 14:56

Rapporter til Admin
Gehennas er helt klart den største server i EU. Jeg forstår ikke hvorfor man som helt normalt guild uden streamers vælger at fortsætte med at være på den. Der må da findes andre og gratis (transfer) muligheder. De fleste ved godt det er den mest populære server for streamers, deraf de mange følgere. Firemaw er ikke nær så slem. Der begynder køen først når de fleste kommer hjem fra arbejde, og køen topper der hvor Gehennas starter - cirka omkring 7000-8000 ved peak hours (kl. 19-20). Jeg tør ikke tænke på hvordan det havde været, hvis der ikke var den bølge af horde der smuttede til Gehennas (tak for det).
--
#9
thechillum
Giga Supporter
08-10-2022 14:58

Rapporter til Admin
#6 'Streamer server og Streamer server" Blizzard kom frem med det geniale koncept med "Mega-servere" Nu er problemet bare, de siger at der ikke findes Hardware teknologi til at stoppe det lag som vi har været præget af og så har de reduceret mængden af mennesker på serveren, således man kan spille. Det betyder mere kø. På Classic-WoTLK er der ikke mange muligheder af servere desværre, Blizzard holder os ganske enkelt for nar, fedt at være "afhænging" af det :D #7 - Vi forlod jo Firemaw da Allience kom og smadrede H:A Ratio, via free transfer til Razorgore og så videre til Gehannas. Vi havde også nogle som tog til Thekal, som jo var en helt ny frisk server. (Jeg ved i oplevede større kø end os, men i så fik endnu en ny server, så det blev bedre balanceret?)
--
#10
thechillum
Giga Supporter
08-10-2022 15:01

Rapporter til Admin
#8 - Situationen er således: Vi var på Firemaw Horde, men da Blizzard ikke stoppede transfers, så blev Allience i KÆMPE overtal og vi var NØD til at flygte for at kunne få en god WoTLK oplevelse. Da vi flyttede fra Firemaw, der var population via logs 23k Firemaw, 13k Gehannas. Firemaw havde langt større kø end Firemaw, indtil Horde flyttede. Nu er firemaw jo en 99.5% alliance vs 0.5% horde server. Vi har INGEN gratis transfer til nogle realms som kan give mening, der er kun low-pop, døde, tyske eller russiske servere at vælge imellem. Der var indtil igår PAID-Transfer muligt til Mogaine som var en viable mulighed, men den blev lukket. Derudover så er der 5K Gold cap på paid-transfers og vi sidder med 6-10 chars der skal flyttes.
--
#11
Ð Xargo
Junior Nørd
08-10-2022 15:50

Rapporter til Admin
Well du bedte om WoTLK -oplevelsen og det er også ca sådan jeg husker den i julen 2008. Held og lykke med dit script projekt, lad os håbe det ikke fu***r med noget anti cheat system og du ender med ban i stedet. Wow Classic giver som lovet, classic oplevelsen. Dengang havde man måske tiden til at vente men nu, skal man enten vende sin døgnrytme efter det, eller undvære. Om nogle uger så dipper antallet af spillere, sådan har det været med alle releases, folk vil lige have et snus af nostalgi og så er de væk igen. Som nævnt tidligere er der en grund til der nærmest kun er aktivitet på de såkaldte "streamer servere".
--
NR200P, 16gb DDR4 3600Mhz, RTX3070, Ryzen 3700x, SF750 plat, B550i Strix, Kraken Z63.
#12
mindfreak
Elite Supporter
08-10-2022 15:51

Rapporter til Admin
#9 "Vi forlod jo Firemaw da Allience kom og smadrede H:A Ratio, via free transfer til Razorgore og så videre til Gehannas. Vi havde også nogle som tog til Thekal, som jo var en helt ny frisk server. (Jeg ved i oplevede større kø end os, men i så fik endnu en ny server, så det blev bedre balanceret?)" I call bullshit. Serveren var jo mega balanceret, men horde så en udvej til Gehennas fordi der var cirka 6% flere alliance. Ergo var ratio 56-44. Jeg vil nærmere sige at horde smadrede Firemaw, og nu får I karma på Gehennas.
--
#13
thechillum
Giga Supporter
08-10-2022 19:28

Rapporter til Admin
#11 - Jeg havde absolut ingen kø tilbage i WoTLK oplevelsen. Jeg husker at stå i 4 timer nede ved Vestsjællandscenteret til bag indgangen ved Gamestop og købe mine CDére :D Det var legendary tid, selv de 4 timer i koldt vejr med alle de andre nørder. Lige nu sidder jeg bare med et Auto-Hot-Key som trykker enter for mig hvert minut og logger mig ud til char-screen. Dette er sådan en "public-known method" til at holde sig online. Det ville jeg gerne væk fra og have noget mere unikt og noget som ikke bare klikker hele tiden, men kun når den skal. Ja hypen er nok væk om 2-4 uger igen, men om 3 måneder så kommer Phase2, så er Hypen tilbage i 2-4 uger endnu engang. Det er desværre så invaderende for mit privat liv, at jeg er ser mig nødsaget at finde en løsning, ellers kan jeg ikke spille med mine venner. #12 - Det der gider jeg slet ikke bruge tid på.
--
#14
thechillum
Giga Supporter
13-10-2022 09:20

Rapporter til Admin
Måske en lille haj til Python som vil bruge 20minutter på et script!? ;)
--

Opret svar til indlægget: Søger en til at lave Script til Auto-login i WoW

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE