Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Programmering og webdesign \ Programmering
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

SEO spørgsmål

Af Supporter Aspirant Sebastian Hansen | 23-06-2021 11:48 | 3034 visninger | 7 svar, hop til seneste
Hejsa, Ift. SEO optimering er det så en god ide, at slå indeksering fra på sider såsom om, kontakt, priser mv? Og kun lade indeksering være på main page? Hvis jeg har indeksering på alle mine sider, så kommer de alle frem, hvis jeg søger på domænet i google, hvilket jeg synes ser rodet ud, men hvad er det bedste at gøre? Håber der er en SEO ekspert herinde :D Vh.
--
Spec. i profil.
#1
atuz
Ultrabruger
23-06-2021 12:01

Rapporter til Admin
Ja, lad altid søgemaskinerne få lov at indeksere kontaktoplysninger, informationer og lignende om virksomheden/dem bag siden. Det er kun en fordel. Priser, er det ydelser, der sælges? Tænker også de skal have lov til at kunne findes frem via en søgning, hvis det skulle blive relevant. Du kan også gøre sådan her: Ved alle sider du har tilgængelig på dit website skal du overveje "er det her noget, der er relevant for en potentiel kunde/besøgende", hvis ja, så skal det være noget, der kan indekseres.
--
#2
Sebastian Hansen
Supporter Aspirant
23-06-2021 12:04

Rapporter til Admin
#1 Også min tanke, men hvordan kan det så være, at større sider som fx. hol. ikke popper frem med hardwareonline.dk/artikler /forum /køb/salg når man søger på hardwareonline på google, men kun hardwareonline.dk? Ved du det? tak.
--
Spec. i profil.
#3
atuz
Ultrabruger
23-06-2021 13:00

Rapporter til Admin
#2 Jeg har aldrig arbejdet med en side som denne, men i og med, at langt de fleste sider er indhold genereret af brugere, kan det være svært at holde styr på. Ved en søgning kan jeg se, at der er ca. 60.000 sider indekseret fra hardwareonline.dk i Google. Derudover er siden lavet på en måde som er meget lidt fordelagtig, hvis man udelukkende kigger på den del, der hedder søgemaskineoptimering. Om jeg fik svaret på dit spørgsmål ved jeg faktisk ikke, men et svar var det ;)
--
Sidst redigeret 23-06-2021 13:01
#4
Fessor
Ny på siden
23-06-2021 14:34

Rapporter til Admin
Hej Sebastian, Har du set https://seofeedback.com[...] ? Det er et værktøj til at crawle et domæne for SEO fejl, du kan få en rapport for dit website og du kan ligeledes læse om forskellige SEO begreber på siden. Det var ikke så meget i forhold til dit spørgsmål, men måske det kunne bruges som lidt bonus info. :-)
--
#5
Slettetbruger5612
Gæst
23-06-2021 14:41

Rapporter til Admin
#4 og hvis man ikke gider betale, kan man også bare bruge Google Lighthouse, som er indbygget i alle chrome browsere. https://developers.google.com[...]
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#6
Fessor
Ny på siden
25-06-2021 13:40

Rapporter til Admin
#5 Det er korrekt der er hjælp at hente i Lighthouse :-) Men lighthouse får jo bare ikke lige skåret SEO ud i pap (ned i alfons åberg niveau) Jeg kan desuden se at rapporten er gratis indtil september og efterfølgende er det kun 75 kr. for en rapport - hvem har ikke råd til det ? :-)
--
#7
Jepperdepper
Ultra Supporter
25-06-2021 15:30

Rapporter til Admin
Det meste bør indekseres. Sider såsom betingelser, persondatapolitik, kurv, checkout og lignende som ikke har noget formål i sig selv for en bruger der søger på Google, er det anbefalet ikke at lade indeksere. Så nej, du skal ikke nægte indeksering af de sider.
--
Sidst redigeret 25-06-2021 15:31

Opret svar til indlægget: SEO spørgsmål

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning