Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Hjælp: ADware android i chrome

Af Giga Supporter potteplante | 02-02-2021 10:39 | 807 visninger | 6 svar, hop til seneste
Hej Hol. Jeg håber der nogen der har nogen forslag. Jeg kommet i den uheldig situation hvor jeg har fået noget adware på min telefon. Hvilket betyder at chrome browseren bliver ved at at vise advarsler og alt mulig bras. Jeg har ingen idé om hvor det kommer fra. Det en oneplus 6 med android 10 Oxygen 10.3.7 Det jeg har forsøgt: Slette updates til chrome og opdatere den igen. Slette program filer til chrome gennem indstillinger Har kørt malwarebytes som fandt at min mobile royale muligvis havde noget så den har jeg slettet. slettet de seneste programmer jeg har smidt på jeg kunne huske. Kan de virkelig passe jeg nød til at reset telefonen for at komme af med det :( ?
--
Google is your friend!
#1
potteplante
Giga Supporter
02-02-2021 13:08

Rapporter til Admin
Jeg har nu prøvet at deaktivere Chrome. og den har nu gået igang med at åbne ads i min firefox.. Jeg mister det en anden app spørgsmålet er hvilken
--
Google is your friend!
#2
korvol
Giga Supporter
02-02-2021 13:58

Rapporter til Admin
Hent Kiwi browser, baseret på chrom med apps support. https://play.google.com[...] Eks. uBlock origin https://chrome.google.com[...] Ændre din defalt søgemakine til Bing som er uden placering.
--
#3
FlyingHippo
Mega Supporter
02-02-2021 14:16

Rapporter til Admin
Hvis du får reklamer i både firefox og chrome, vil jeg mene at det er noget der ligger dybere i telefonen. Jeg ville helt klart resette den fuldstædnigt for at være sikker
--
var d = new Date(); if(d.getMonth()!=11 || d.getDate()!=24){ $('.t47-svar-top').find('b:contains("fuerzzz1")').parent().parent().parent().hide()}
#4
potteplante
Giga Supporter
02-02-2021 14:37

Rapporter til Admin
#2 Jeg havde det i begge 2 jeg tror det liggere dybere. Tror det noget andet som åbner ads i min default browser. #3 Den flyttet ligesom da jeg deaktiveret Chrome app'en, så begyndte den bare i firefox. hvilket bekrafter min mistanke om det ikke er browser appen selv der gør det. Det ender det nok også med. det bare besværligt. Jeg ender nok med bare at skifte telefon.. 8t here i come..
--
Google is your friend!
--
Sidst redigeret 02-02-2021 14:39
#5
MessiahDK
Junior Nørd
02-02-2021 17:57

Rapporter til Admin
ved ikke om det er det du har gjort når du siger slette program filer, men har ofte løst det ved at gå ind under appen i app manager og så vælge lagring og så ryd data (det sletter alle data fra den valgte app, men skulle gerne fjerne de popups der kommer)
--
#6
potteplante
Giga Supporter
02-02-2021 18:47

Rapporter til Admin
#5 tak for svar. JEG FANDT UD AF DET ?!!(¤%&)U/&(/)%%&¤/¤#%&/ Her løsningen. Efter at have brugt shotgun metoden og slagtet en masse programmer jeg ikke helt brugt.. så fandt jeg ud af det. Løsningen er at lukke alle programmer. starte din primære browser du får problemet i. når du så går ind under indstillinger-->Apps og notifikationer. Her i toppen kan du så se de sidste 3 brugte apps. I og med at jeg så greb telefonen, kigget om der var dukket flere ads op hvilket der var. kunne jeg se en app som jeg ikke havde brugt fornyeligt(de sidste times tid)!!!!!!!!!!!!!!! Slettet den og vupti problemet var væk.. Det var en eller anden dokuments scannings app jeg havde installeret for 100 år siden, jeg fik åbnet for et par dage siden, da jeg lige skulle scanne et dokument.
--
Google is your friend!

Opret svar til indlægget: Hjælp: ADware android i chrome

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning