Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Mobil vil ikke oplade i bilen

Af Ny på siden Aphandersen | 18-10-2020 08:40 | 2801 visninger | 13 svar, hop til seneste
Jeg har en Samsung Galaxy A40, og vil dels gerne kunne oplade mobilen i min bil via USB porten i bilen og dels gerne kunne høre musik via Spotify på bilens højtalere. Men når jeg sætter ladestikket i USB porten og efterfølgende ind i min Samsung, bliver den konstant ved med at skifte fra at lade op og stoppe opladning. Den skifter hvert sekund. Det giver ikke nogen opladning, snarere tværtimod fordi den vibrerer hver gang. Er der nogen der ved hvorfor det ikke er muligt at oplade min Samsung via USB kablet? Dernæst, hvad er den bedste løsning til at kunne afspille lyden fra Spotify på min mobiltelefon på bilens radio, hvis ikke bilens radio understøtter bluetooth? Kan jeg tilkøbe noget?
--
#1
Jesper_A
Semibruger
18-10-2020 08:42

Rapporter til Admin
Du kan købe en transmitter som du sætter i dit Jacstick og så finder du frekvensen på dit snlæg
--
#2
Lobber333
Guru
18-10-2020 08:43

Rapporter til Admin
Det stik i din bil er sikkert kun til ipod afspilling eller hvad det hedder. Har samme i mine sidste 3 biler. Jeg må også desværre selv sætte en adapter i de atore runde stik i bilen for at lade op.
--
Top nørd med en tilfreds kone : sådan da hehe
#3
Fuller 8900
Ultra Supporter
18-10-2020 08:50

Rapporter til Admin
https://www.mytrendyphone.dk[...] Sådan en her, og det med opladningen, det lyder mystisk. Men prøv fra en anden usb udgang, evt fra denne transmitter her.
--
#4
Aphandersen
Ny på siden
18-10-2020 09:06

Rapporter til Admin
Hvordan virker sådan en FM bluetooth transmitter? Sætter man den bare I og kobler ens mobiltelefon på bluetooth? Og skal bilradioen så sættes på en bestemt FM frekvens? Og er lyden god?
--
Mvh. Andreas http://www.it-blogger.dk[...]
#5
R4p70r
Monster Supporter
18-10-2020 09:49

Rapporter til Admin
Jeg har denne som jeg bruger nærmest hver dag (har 55 min kørsel til arbejde): https://www.thansen.dk[...] Måden den virker på: Jeg sætter den i cigarstikket, trykker på kanal1 på min radio (samme frekvens som transmitteren). Den siger bluetooth device connected og så starter jeg spotify. Samtidig får jeg ladet mobilen op via kabel. Den skal selvfølgelig sættes op med frekvens osv inden de spiller. Men sidder den i ødelægger den nærmest alt fm signal udefra, så synes ikke den er smart hvis man bare skal lade sin telefon uden at bruge radio delen.
--
It seems like I'm always getting stuck Between the handshake and the fuck
#6
Aphandersen
Ny på siden
18-10-2020 09:54

Rapporter til Admin
#5: Det ville også være en fin løsning. Mit primære behov er at få mulighed for at lytte til Spotify gennem bilens radio, og så er det fint at kunne lade samtidig. Er kvaliteten af lyden god nok, når den overføres med FM?
--
Mvh. Andreas http://www.it-blogger.dk[...]
#7
Olex3662
Ny på siden
18-10-2020 10:16

Rapporter til Admin
Hvis at din radio har et AUX stik, så vil jeg anbefale denne her: https://www.thansen.dk[...] Grunden til det er fordi at den ikke forstyrre FM signalet. Jeg har selv oplevet med FM transmitteren at jeg skulle skifte frekvens et par gange mellem Randers og Horsens. og jeg synes at lyden er bedre igennem den jeg linker til.
--
#8
R4p70r
Monster Supporter
18-10-2020 10:38

Rapporter til Admin
#6 Jah, hvad er god nok lyd? Hvis du er total audiofil og har højtalere til 50.000 derhjemme...så er det nok dårlig lyd ;) Jeg synes egentlig den er fin nok, kan godt spille høj musik uden det lyder af h til (nu er det også en Fabia fra 2003, den har ikke B&O anlæg kan jeg godt afsløre). Den giver ihvertfald bedre lyd end de radiosignaler jeg får udefra (Radio Silkeborg osv) Jeg kører fra Hammel til Uldum til hverdag og med den kan jeg høre radio uden af skifte kanal 40 gange (radio app på mobilen virker også). Det er bare nemt at sætte sammen når man skal afsted, samt man lader telefonen :)
--
It seems like I'm always getting stuck Between the handshake and the fuck
#9
Aphandersen
Ny på siden
18-10-2020 10:54

Rapporter til Admin
# 7: Tak, den vil jeg også kigge nærmere på :-) # 8: Det er fint for mig, hvis bare den går udemærket igennem. Og hvis det er på niveau med almindelige radiostationer, er jeg godt tilfreds.
--
Mvh. Andreas http://www.it-blogger.dk[...]
#10
Jacob [5260 Od.S]
Junior Nørd
18-10-2020 11:07

Rapporter til Admin
Hvis du afslører hvilken bil du har, så vi kan læse lidt om dit USB stik, så vil det være fedt. Jeg kan fortælle, at jeg har en Galaxy A50 og den gjorde det samme som din, når jeg brugte den medfølgende oplader i 230V stik. Det blev afhjulpet med en opdatering af telefonen, som kom for noget tid siden. Er din telefon opdateret? Den eneste workaround jeg fandt, var at sætte stikket i telefonen og dernæst tænde for strømmen. Hvis jeg satte et kabel i telefonen, som sad i en oplader som var tændt, så gjorde den som din. Cliffs: Opdater din telefon Sæt kabel i telefon, derefter i bilens USB.
--
Google først, spørg bagefter. Man skal ikke græde over spist bacon.
#11
Aphandersen
Ny på siden
18-10-2020 19:15

Rapporter til Admin
#10: Der er tale om en Ford Fiesta fra 2013. Tak for tippet, det vil jeg prøve. Min telefon er fuldt opdateret.
--
Mvh. Andreas http://www.it-blogger.dk[...]
#12
Jacob [5260 Od.S]
Junior Nørd
18-10-2020 21:10

Rapporter til Admin
Hvis man skal tro denne: https://www.fordownersclub.com[...] Så giver porten kun 500mah Der er også en som ikke har problemer med org samsung kabel og en som laver et trick med sikringerne. Hvis den kun giver 500mah, så kan det godt være et billigt kabel ikke kan lade ved den styrke, men et kabel af god kvalitet kan. Det er dog stadig ikke meget. Personligt ville jeg bare bruge 12V udtaget (cigarettænder) med en usb adapter i stedet for. Særligt hvis den kun giver 500mah.
--
Google først, spørg bagefter. Man skal ikke græde over spist bacon.
#13
Colaholic
Ny på siden
22-10-2020 21:05

Rapporter til Admin
Rens usb porten på din mobil, også selvom du ikke umiddelbart kan se noget skidt. Brug en eller anden stiv og tynd plastik dims, gerne lige så tynd som en nål. Grav derefter al lommeuld ud af usb porten. Sørg for at komme helt ned i bunden og få det hele med. Har haft problemet på flere forskellige mobiler, og det har hver gang været pga fastgroet lommeuld i usb porten.
--

Opret svar til indlægget: Mobil vil ikke oplade i bilen

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning