Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Xiaomi Poco F1 - Beryllium, LineageOS eller anden ...

Af Redaktør crucial-kid | 12-06-2019 16:22 | 2316 visninger | 9 svar, hop til seneste
beryllium] Pixel Experience beryllium] LineageOS 16.0 ... Eller måske noget helt tredje til min Xiaomi Poco F1? Skiftede min Oneplus 3T ud efter at skærmen røg, men Xiaomi Poco F1 er simpelthen noget skrald på software siden (kan til dels forstå årsagen, men det er en anden historie). Med Android Treble er det jo blevet en lidt bedre og nemmere størrelse at skifte Xiaomi kinøjser gøglet ud med en mere EU/US orienteret stock Android oplevelse, hvor Google apps rent faktisk virker. Kender dog ikke lige så meget de forskellige varianter, så jeg ville lige høre, om der var nogle anbefalinger eller måske erfaringer om skiftet? https://forum.xda-developers.com[...]
--
Mvh. Thomas Christensen.
#1
SpaceBoot
Elitebruger
12-06-2019 17:21

Rapporter til Admin
havde LineageOS på min Oneplus One, den var jeg meget tilfreds, så go her fra
--
#2
Dragonheart
Elite Nørd
12-06-2019 17:41

Rapporter til Admin
Har selv kørt med LineageOS på android telefoner i flere år. Det er en meget "stock" oplevelse. Omend er der stadig en række rimelig lækre funktioner (IMO). Jeg vægte UI/UX ret højst. Specielt hvad angår "pain-points" (UX term). Altså noget med hvor hurtigt og nemt man tilgår de funktioner man oftest benytter uden at skulle tappe 1000vis af gange og frem og tilbage i et væld af menuer. Det egner sig dog bedre til en superbruger af android. Da man så kan fintune oplevelsen og funktioner synes jeg. Efter at have kørt lineage os (androd 7.1.2) på en gammel galaxy s3 men en responsivness der var bedre en nogensinde på den model brugte jeg ikke andet. Har været adskillige af de forskellige builds på xda igennem for både exynos og snapdragon mobiler. De eneste udfordringer jeg har oplevet har været ifm med root og app der kan brokke sig over dette fx Nem-ID , nogle bank apps og spil som Pokemon Go. Men det avr uanset om det var LineageOS eller anden AOSP.
--
Sidst redigeret 12-06-2019 17:42
#3
crucial-kid
Redaktør
12-06-2019 21:38

Rapporter til Admin
To ud af to er vel meget godt på anbefaleseslisten. Views og replies taler også deres klare sprog på XDA. Updates kører vel automatisk?
--
Mvh. Thomas Christensen.
--
Sidst redigeret 12-06-2019 21:39
#4
Dragonheart
Elite Nørd
12-06-2019 21:50

Rapporter til Admin
#3 Det kommer lidt an på hvilken device det er. På en OPO fik jeg vidst en notifikation om at der var en update. Så kunne man selv vælge hvornår man ville opdatere. Det var ret brugervenligt. Med en galaxy s3 skulle man vist selv in i recovery og flashe når der kom en ny nightly eller stable. Så det var noget mere teknisk. Det gjorde der typisk en gang om måneden. Typisk står det i tråden om hvad der supporteres.
--
#5
crucial-kid
Redaktør
12-06-2019 21:53

Rapporter til Admin
Så længe det kører automatisk, når man først sætter det igang, så betyder notifikationer ikke så meget. Er lidt miljø-skadet af det tech alder jeg er vokset op i før alt var automatisk. Sidder stadig og tjekker manuelt efter BIOS til mit mobo, firmware/controller til AP'et og savner utrolig meget Secinia PSI.
--
Mvh. Thomas Christensen.
#6
|Smash|
Forumansvarlig
12-06-2019 21:55

Rapporter til Admin
Har du prøvet EU-udgaven af MIUI? https://xiaomi.eu[...]
--
FFHAU!
#7
crucial-kid
Redaktør
12-06-2019 23:21

Rapporter til Admin
Næ. Den kører MIUI global 10.3. Kan man smække Google launcher på den? Egentlig lidt underligt en telefon solgt i DK har global, men EU er måske ikke en officiel supporteret variant?
--
Mvh. Thomas Christensen.
#8
Bindesboel
Bruger
13-06-2019 11:00

Rapporter til Admin
Jeg køre lige nu Linage os 16 på en Galaxy Note 3, og den er lige så hurtig og responsive som nye telefoner... Det krævede lidt ekstra, at få den til at virke med mit Galaxy Gear 3, men det køre også helt smooth nu... Har også en Galaxy Tab Pro med Linage OS, hvilker gjorde den til en helt ny tablet, og meget bedre end med Touchwish på... Så jeg er på LinageOS vognen...
--
i7 4770k Asus GTX 780 sli 32GB Corsair ram
#9
crucial-kid
Redaktør
14-06-2019 11:27

Rapporter til Admin
Lyder til, at jeg bare skal finde et tidspunkt og få lavet skiftet. Tak for alle svarene SpaceBoot + Dragonheart + |Smash|+ Bindesboel. Det var brugbart til at få skubbet overvejelserne over i Todo listen. Kigger i kalenderen efter første dag konen og ungen af ude af huset... :D
--
Mvh. Thomas Christensen.

Opret svar til indlægget: Xiaomi Poco F1 - Beryllium, LineageOS eller anden ...

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE