Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Betaling med Garmin ur - Problemer nogle gange

Af Junior Supporter SpookiePower | 07-12-2023 14:24 | 497 visninger | 4 svar, hop til seneste
Jeg har tilføjet mit betalingskort til mit Garmin ur og har gennem længere tid betalt i butikker med mit ur. Men en gang i mellem oplever jeg at når jeg skal betale ved kassen, så siger mit ur "Følg vejledningen på telefonen". Men kigger jeg på min telefon, så er der ikke en vejledning, heller ikke i Garmin appen, og så ender det med at jeg finder mit kort frem og betaler med det i stedet for. Er der andre der oplever at få denne besked "Følg vejledningen på telefonen", når de skal betale med deres Garmin ur ?
--
#1
Tomsen
Nørd Aspirant
07-12-2023 14:35

Rapporter til Admin
Nu har jeg ikke et garmin ur eller andet smart watch for den sags skyld. Men når jeg får den besked, så plejer jeg bare at skulle låse telefonen op og så prøve igen. Jeg mistænker det at være beløbets størrelse der gør om jeg kan betale uden at låse telefonen op først.
--
Don't ever argue with an idiot, he will bring you to his level and beat you with exprience
#2
Hrbønne
Bruger
07-12-2023 15:55

Rapporter til Admin
Jeg anvender selv garmin betaling engang imellem og er aldrig støt på problemet. Det kan være, som #1 er inde på, det kan have noget med beløbsgrænsen at gøre som det jo også er på et normalt visa/dan-kort. Test det af. Først køb en lakridspibe og se om det virker. Derefter køber du 10 kasser lakridspiber og så må du se om fejlen dukker op :-)
--
AMD 6900XT reference, 5800x, Asus Strix B550-F wifi, 32GB 3600Mhz c16, Fractal Design Define 7, 860w Fractal Design platinium, Sabrent Rocket 4 2TB
#3
SpookiePower
Junior Supporter
07-12-2023 16:28

Rapporter til Admin
#1 Jeg er ret sikker på det ikke har noget med beløbets størrelse at gøre. Jeg har betalt med mit ur gennem ca 6 måneder, både stort og små, men en gang i mellem løber jeg ind i den her besked.
--
#4
SpookiePower
Junior Supporter
07-12-2023 16:31

Rapporter til Admin
#2 Jeg er stor fan af lakridspiber :) og har købt mange gennem tiden. Lige lidt vigtig viden eller ligegyldigt info ;) Vidste du af hvis du spiser pænt mange af dem samme dag, så farver det din afføring mørk. Har faktisk også prøvet at spise en hel kasse skumbananer en anden dag, og der bliver urinen nærmest selvlysende :)
--

Opret svar til indlægget: Betaling med Garmin ur - Problemer nogle gange

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login


ANNONCE