Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Fjerne FRP fra samsung telefon

Af Monsterbruger cyber | 01-05-2023 17:39 | 1429 visninger | 10 svar, hop til seneste
Hej, Er der nogle af jer kloge hoveder derude der kender til en metode, helst gratis, hvorpå man kan fjerne FRP(Factory Reset Protection) fra en Android(Samsung) telefon. Jeg har selv fundet et par programmer der påstår at de kan gøre det, men de koster penge. Findes der en måde at fjerne FRP uden at man skal betale sig fra det? Telefonen har tilhørt en nu desværre afdød person, og vi har ikke adgang til den afdødes Google konto, så pt. er telefonen ubrugelig.
--
#1
Jimminez
Giga Supporter
01-05-2023 17:54

Rapporter til Admin
vis du ikke skal bruge noget fra mobilen så lave en hard reset POWER + VOL OP og går ned i wipe data/factory reset så sletter den alt og du kan bruge den igen
--
Sidst redigeret 01-05-2023 17:54
#2
cyber
Monsterbruger
01-05-2023 17:59

Rapporter til Admin
#1 Det har jeg gjort, FRP er en beskyttelse mod at man bare kan gøre det, og så kunne bruge telefonen, Factory Reset Protection... ;D
--
#3
wazer^
Super Nørd
01-05-2023 18:04

Rapporter til Admin
Det er netop på fordi den ikke skal havne i beskidte hænder som så blot laver en hard reset og sælger den videre, er du den oprindelig køber/ejer så har du hellere ikke noget problem med at fjerne det. Det er mere svært at være på den forkerte side af loven i dag hvis man ikke følger med teknologien :)
--
if ( $life( $me ) == $null ) { getLife( $me ) | halt }
#4
cyber
Monsterbruger
01-05-2023 20:05

Rapporter til Admin
wazer^ Det er mig bekendt ikke ulovligt at bypasse FRP, det er bare ikke nemt at gøre, men hvis der er en admin der mener andet, så slet da gerne mit indlæg.
--
#5
stallemanden
HOL Moderator
01-05-2023 20:10

Rapporter til Admin
Uden at vide, om det er det samme der er tale om, så havde jeg en udfordring med det på en s10e. Jeg fandt ud af, at man ikke kunne komme i den "rigtige" reset menu, medmindre telefonen var tilsluttet en PC med USB. Der skal ikke være noget specifikt på computeren.
--
https://onsdagssnegl.dk[...] "Held er noget, der indtræffer, når grundige forberedelser mødes med gunstig lejlighed"
#6
NitroBlast
Guru
01-05-2023 20:23

Rapporter til Admin
#5 Den metode kræver med ret stor sandsynlighed, at USB debugging er slået til i telefonen. https://support.google.com[...]
--
http://xlinx.dk[...] i7 2600K, 16GB PC3-12800, GA-Z68XP-UD4 R1, GTX 560Ti HAWK, 250GB 840 EVO
#7
stallemanden
HOL Moderator
01-05-2023 21:26

Rapporter til Admin
#6 Det skal jeg ikke kunne udtale mig om. Det var ikke noget jeg gjorde eller havde slet til. Normal procedure for at genstarte til Factory Reset var fulgt et utal af gange, uden jeg kunne komme til den rette menu. Da jeg tilslutter telefonen til USB, virker det. Bemærk. Ingen software på PCen af nogen art, til at gøre noget. PCen var tændt, og ikke andet.
--
https://onsdagssnegl.dk[...] "Held er noget, der indtræffer, når grundige forberedelser mødes med gunstig lejlighed"
--
Sidst redigeret 01-05-2023 21:27
#8
cyber
Monsterbruger
01-05-2023 22:02

Rapporter til Admin
#5 stallemanden Jeg prøvede ganske rigtig at resette telefonen uden at den var tilsluttet en pc, det virkede ikke, tilsluttet pc, så virkede det, men så var det at jeg løb ind i FRP-problemet. #6 NitroBlast USB debugging, ja.. det er et problem, for det kan jeg jo ikke slå til da telefonen er låst. Tak for linket, jeg har jo dødsattest osv., jeg ville dog ønske at der var en nemmere måde at gøre det på, for Google supporten, det har jeg før prøvet at danse med, og det er en dans med blysko på! ;D
--
#9
filthat
Gigabruger
02-05-2023 09:01

Rapporter til Admin
Ifølge google skulle man kunne gøre dette på Samsung telefoner, ingen ide om det virker: Perform the factory reset on the phone and let the phone restart. Select your language of preference. Connect the phone to Wi-Fi when prompted to do so. ou will be asked for your "Google Account" on the next screen. Tap the field and hold the character "@" on your keyboard; the "Settings" list will appear. Click "Google Keyboard Settings."You will see the "More" option or three dots; select it. Tap "Help & Feedback" and choose your desired item. Select "Using Google Keyboard. "Long press any chosen text and tap "Websearch." Delete the text you will see in the search field that will appear. In place of the text you deleted, type "Settings." Click "About Phone" and go to the menu. Please search for the Build Number and tap on it seventies. That will enable the "Developer Options" of the Android. Enable "OEM Unlocking." Tap back twice and start your phone again. Once you connect it back to Wi-Fi, you will only be asked to add another account and not log in to the previous Google account. Now you can add the new account that works for you and then use your phone.
--
#10
h-m
Ultrabruger
02-05-2023 22:15

Rapporter til Admin
https://www.youtube.com[...] Brugt med stor succes.
--

Opret svar til indlægget: Fjerne FRP fra samsung telefon

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE