Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Android, ballade med default app og "open with"

Af Elite Nørd Gill Bates | 01-07-2022 10:04 | 453 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hey Jeg har android 12 på en Samsung Galaxy S21. Har haft dette problem ca. et halvt år, og jeg har ikke kunnet ændre det til som det var før. Sikkert ikke noget særligt for mange, men for mig er det pisse irriterende, da jeg selv laver musik og hører/checker musik mange gange dagligt. Når jeg åbner en sang i dropbox.. så åbnes denne player: https://i.imgur.com[...] Aner ikke hvilken player det er. Har ikke installeret den. Hvis jeg istedet longpresser sangen og vælger "open with", så vises der ingen liste men sangen åbnes så i denne overlay player: https://i.imgur.com[...] Og det er denne jeg gerne vil have som default igen. Den fungerer bare skidegodt som hurtig player. Hvis jeg for at teste installerer en tredjepart musikafspiller, og så åbner en sang med "open with", SÅ vises der nu er en liste, hvor også den default player kan vælges. Men ligegyldigt hvad jeg vælger og bruger "open with. ALWAYS", så er mit valg glemt næste gang jeg åbner en sang. Testet mange gange på forskellige måder. Den vil bare ikke væk fra denne som default https://i.imgur.com[...] Der er ingen musikafspillere på listen over apps på telefonen. Jeg har prøvet at lave en overordnet reset af app settings på telefonen. Det hjalp ikke. Hvad kan jeg gøre?
--
Sidst redigeret 01-07-2022 10:09
#1
stallemanden
HOL Moderator
01-07-2022 11:18

Rapporter til Admin
Nu har jeg ikke dropbox, men ud fra billedet ligner det for mig, at det er Dropbox appen der afspiller filen. Det lader til, at Dropbox ikke fatter at bruge enhver ekstern player. https://windowsreport.com[...] Nederst står der: Note that this will only play the respective file. You can move to fast-forward or rewind the same file, while the app is open. Alternatively, the best way to stream your music from your Dropbox account is to find a media player that suits your needs. Here are a few suggestions of popular media players integrated with Dropbox: Jukebox (PC) Clementine (PC) CloudPlayer (Android, iOS) Evermusic (iOS) Sound Weaver (iOS) (paid) iTunes (you have to sync your Dropbox music files on all your devices)
--
https://onsdagssnegl.dk[...] "Held er noget, der indtræffer, når grundige forberedelser mødes med gunstig lejlighed"
#2
Gill Bates
Elite Nørd
01-07-2022 11:51

Rapporter til Admin
#1 Tak for input. Men problemet er at lige meget hvad jeg gør eller installerer så vil android ikke huske mit "open with. ALWAYS" default valg. Og det problem var der ikke før
--
#3
stallemanden
HOL Moderator
01-07-2022 12:22

Rapporter til Admin
#2 Jeg tror det er Dropbox appen der "overstyrer", så OSet slet ikke kommer til, at skulle tage stilling til, hvilken app der skal åbne lyd-filen.
--
https://onsdagssnegl.dk[...] "Held er noget, der indtræffer, når grundige forberedelser mødes med gunstig lejlighed"
#4
Gill Bates
Elite Nørd
01-07-2022 12:32

Rapporter til Admin
#3 muligvis rigtigt. Det er ikke første gang en dropbox opdatering har fucket noget op, indtil de fik det fixet. Men dette tror jeg ikke de aner noget om, med mindre mange beklager sig. Det har været sådan ret længe nu. Nå, jeg undersøger det nærmere
--

Opret svar til indlægget: Android, ballade med default app og "open with"

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE