Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Google assistent Galaxy S21

Af Ultrabruger fjensen | 22-04-2021 10:13 | 507 visninger | 12 svar, hop til seneste
Hej Har fået galaxy s21 men kan ikke få google assistent til at virke - har kigget lidt på nettet hvordan jeg slår den til men har ikke fundet en løsning - nogen der kan fortælle hvordan man gør - Bixby virker fitn.
--
#1
teef
Juniorbruger
22-04-2021 10:56

Rapporter til Admin
Når du har installeret det fra play butikken, så burde du bare holde fingeren på skærmen nede i bunden i midten ( på firkanten ) Så åbner assistenten.. :-)
--
#2
fjensen
Ultrabruger
22-04-2021 11:16

Rapporter til Admin
Tak for svaret - det virker men burde man ikke kunne vække den med stemmen
--
#3
fjensen
Ultrabruger
22-04-2021 11:17

Rapporter til Admin
Atså så man kan bruge den fra lukket skærm.
--
#4
Ronson
HOL Moderator
22-04-2021 13:05

Rapporter til Admin
Er ikke sikker om det er udrullet i danmark? Jeg har aldrig fået det til at virke på dansk.
--
Klik her for evig lykke: http://chipsguiden.dk[...] Klik her for HOL Bladet: http://chipsguiden.dk[...]
#5
Rønnow
Monsterbruger
22-04-2021 13:21

Rapporter til Admin
#3 Det tror jeg desværre ikke man kan uden at skulle åbne telefonen først, jeg har hvertfald ikke kunnet få det til at virke og det kan en af mine gode kammerater heller ikke. Så tror ikke det er muligt endnu?
--
Hvorfor ikke blive sælger?
#6
real_per
Elitebruger
22-04-2021 20:48

Rapporter til Admin
Jeg kan godt 'vække' assistenten, selvom min Android telefon er låst. Jeg tror det handler om at man skal konfigurere Voice Match. Det var vist det jeg gjorde for at få det til at virke på min. Har også systemsprog på dansk. (Har en Pixel 4a)
--
Sidst redigeret 22-04-2021 20:48
#7
ToFFo
Guru
22-04-2021 21:48

Rapporter til Admin
#3 - Nej det kan du ikke. Desværre. Det er kun på Google Pixel telefoner det er muligt. Jeg tror Google har gjort det bevidst for at få folk til at købe Pixel telefoner. Netop fordi man kan det på dem, og ingen andre. Det er helt sikkert kun et spørgsmål om software, men det er software som kun fås med Googles egen telefon. Hvilket jo fra et marketings synspunkt er ganske smart. Det virker med Bixby fordi det er Samsungs egen Google Assistent. Som er sindssygt dårlig synes jeg. Fuck Bixby.
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 22-04-2021 21:49
#8
MadsFerguson
Nørd Aspirant
22-04-2021 23:37

Rapporter til Admin
#7 Det er forkert. All of it. Screen off voice detection var et problem førhen pga batteri forbrug og manglende support i SOC'en, her var Pixel telefoneren fremme i skoen. not so anymore. S21 understøtter Screen off Voice activation.
--
Systems Engineer, High Performance Computing.
#9
MadsFerguson
Nørd Aspirant
22-04-2021 23:40

Rapporter til Admin
Go to the "Google" App. Select "Setting" from the bottom right. Go to "Voice" and then "Voice Match" Choose when you want Google to listen to "Ok Google" and set it up by repeating it 3 times. Make sure, Google Play Services and Google App is up to date. Jeg har screen off google assistant kørende på min S21, det har virket fint i flere år i DK.
--
Systems Engineer, High Performance Computing.
#10
ToFFo
Guru
23-04-2021 07:13

Rapporter til Admin
#9 - kan du skrive en dansk guide? Der er ingen indstillinger nederst til højre i home appen. Der sidder Discover knappen. Og under de egentlige indstillinger er der ingen "voice" Eller "stemme" valgmulighed. Jeg har sat voice match op tidligere på min telefon. Hvis det hsr virket i flere år kan du vel hurtigt lige kradse en opsætnings guide ned i stedet for at copy paste noget der ikke virker. Edit: fandt det, men det virker kun når jeg har telefonen oplåst og ude af standby. Måske det kun virker hvis man ingen lås har på sin telefon? Jeg gjorde sådan her: Aktiver Google assistent Tryk på ikon nederst til venstre Tryk på cirklen øverst til højre Åbn voice match Aktiver "ok Google" Det var en hel fremgangsmåde end den det du har kopieret ind. Jeg forestiller mig det kun virker hvis man ikke har en lås på som telefon. Hvorimod det virker på Pixel telefoner mens de er låst. Det skulle jeg måske have præciseret. Ret mig endelig hvis jeg tager fejl og fortæl hvordan man gør.
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 23-04-2021 07:20
#11
MadsFerguson
Nørd Aspirant
23-04-2021 14:51

Rapporter til Admin
#10 jeg ved ikke hvilken telefon du er på, her er den fra en OP9Pro og en S21Ultra med nyeste afkog af respektive android OS's. Google app'en -> settings og så står voice match som den allerførste, inde i den menu er første funktion 'Hey google' som giver stemmeadgang også selvom skærm er slukket/låst. Hvis 'bottom right' delen drillede dig, så fair nok, den sidder nu på din bruger/avatar oppe i højre hjørne (Her er den på min udgave af Android pt) og så kommer du ind og kan følge ovenstående. Jeg har lås på min telefon og det virker. Hvilken telefon har du ?
--
Systems Engineer, High Performance Computing.
#12
ToFFo
Guru
23-04-2021 15:00

Rapporter til Admin
#11 - Jeg har prøvet på en S20 med nyeste Android/OneUI og en S21+ med nyeste Android/OneUI. Eller hvad det nu er Samsung kalder deres OS. Det virker ikke her. Jeg har ikke de settings som du har på mine telefoner. Under de indstillinger i assistenten du nævner, kan jeg finde: "OK google: Sig ok google for at få adgang til assistenten." Denne er slået til. Men det virker kun når telefonen er låst op og skærmen er tændt. Voice match er konfigureret også. Jeg har også prøvet at gen-"indspille" voice match. Men det virker stadig kun når telefonerne er "logget ind" så at sige. Hvilke andre telefoner har du brugt det på? Du nævner det har virket i flere år, så det må have virket på tværs af flere telefoner i dine hænder? Jeg kører ikke i strømspare mode af nogen art på nogen af mobilerne.
--
- Indsæt signatur -

Opret svar til indlægget: Google assistent Galaxy S21

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login