Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forbinde højtalere til PS5 - Wired/Wireless

Af Gæst Mike | 05-08-2022 15:21 | 216 visninger | 3 svar, hop til seneste
Hej HOL. Jeg har overvejet snart af skaffe mig en PS5, nogle højtalere og et TV, da jeg i mange år slet ikke har haft et TV og bare har brugt min computerskærm. Jeg er dog lidt i tvivl om, hvordan man egentlig får lyd fra PS5 på højtalerne, da jeg kan forstå at man ikke kan bruge trådløse højtalere til den, uden en adapter og ville det overhovedet fungerer godt? Jeg havde kig på disse: https://www.hifiklubben.dk[...] Jeg går ud fra at de ikke virker til PS5 uden denne? https://www.hifiklubben.dk[...] Hvis jeg vælger at gå med wired højtalere, er det så bare så simpelt som at købe dette: https://www.hifiklubben.dk[...] https://www.hifiklubben.dk[...] Skal jeg så bare sætte et kabel fra højtaleren og ind i fjernsynet, og så fungerer det med en PS5, eller mangler jeg noget mere? Jeg er også lidt i tvivl om, hvilken forstærker man overhovedet skal have, da jeg har hørt at en stereo forstærker er bedst til stereo højtalere. Håber at det jeg skriver giver mening, det er godt nok lidt af en lang post.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
NiceRag
Nørd
05-08-2022 16:09

Rapporter til Admin
Altså bluetooth audio fungerer ikke med playstation... Den har et HDMI output. og det bør du bruge. enten direkte ind i forstærkeren, og så op til fjernsynet, eller på en eller anden måde tage lydoutput fra dit fjernsyn, ned i forstærkeren (hvis du sætter hdmi kablet direkte i tv'et, fra din PS5) Alternativt kan du bruge en USB-DAC og køre lyden ud den vej, fra din PS5 bluetooth på konsollen bliver KUN brugt til controllers. intet andet. Det har noget med delay at gøre, så hut jeg hvisker. det er vidst en speciel low latency forbindelse, som controllers kører med. (Dog kan man vidst forbinde tastatur og mus via bluetooth også - som nogle spil understøtter)
--
#2
gæst
Gæst
05-08-2022 16:17

Rapporter til Admin
#0 kan ikke helt gennemskue om det er en joke :) men køb da en forstærker med hdmi (som understøtter de fleste lydformater) og så bare kør via den op til tv'et.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
Mike
Gæst
05-08-2022 18:52

Rapporter til Admin
Tak for svarene, Vil det sige at jeg skal have en receiver i stedet for en forstærker, da den skal have HDMI? Har kig på denne. https://www.hifiklubben.dk[...] Det ser ud til at være en surround receiver, men den virker vel ligeså godt med stereo, eller?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Forbinde højtalere til PS5 - Wired/Wireless

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE