Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hjemmebiograf \ Mediecenter
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

nVidia Shield "lag" stop/go

Af Semi Supporter Fero | 30-11-2020 11:57 | 1349 visninger | 4 svar, hop til seneste
Har købt min et nvidia shield - den lille runde model. Bruger den til streaming af YT, Tv2P, DR, netflix osv. Det ser ud til at den fungere perfekt - almost. Ved alm billede fungere det helt perfekt og fin kvalitet osv. Men når kameraet panorere, eller der er en bil i bevægelse eller lign på skærmen, så "lagger" det ret trælst. Som om det bliver til en "stop n go" tegnefilm :-/ Andre der har samme oplevelse? Har prøvet forskellige modes, 1080/60hz, 1080/59hz, 4K/60hz, 4k/59 hz osv. Kørte den først igennem min reciever og tænkte det var der igennem der gik noget galt. Men selv efter den er kørt direkte i TV'et så gør den det stadig. Ret trælst at se på.
--
#1
Die_Happy
Supporter Aspirant
30-11-2020 12:07

Rapporter til Admin
Prøvet et andet HDMI-kabel?
--
#2
Fero
Semi Supporter
30-11-2020 12:13

Rapporter til Admin
Nej det tror jeg ikke - tænker du det kan have indflydelse?
--
#3
Fero
Semi Supporter
11-12-2020 14:57

Rapporter til Admin
Gjorde umiddelbart ingen forskel.
--
#4
h3mp
Junior Nørd
11-12-2020 15:54

Rapporter til Admin
Kan det være noget med mismatched framerate ("Frame judder")? Kan være du skal tage et kig på denne app: https://www.nvidia.com[...] Hvis du vil teste, så er den indbyggede funktion her: https://www.nvidia.com[...] Nogle apps understøtter det native (Plex og Kodi f.eks.)
--

Opret svar til indlægget: nVidia Shield "lag" stop/go

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning