Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hjemmebiograf \ TV / Fladskærme
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Sony A1 / plex / ARC problemer?

Af Elite Supporter mr.hein | 20-07-2020 23:44 | 949 visninger | 2 svar, hop til seneste
Hej med jer Jeg vil prøve at fatte mig i korthed, og være så specifik og nøjagtig som muligt. Jeg har et sony A1 tv hvor jeg har installeret plex via android appen, so far so good, jeg ejer en senheisser soundbar, hvoraf jeg ønsker at lyden skal køre henover. På tvet har jeg forbundet en HDMI kabel via HDMI 3 (ARC) ned til soundbarens ARC indgang (so far so good ikke?) når jeg self alm. tv så bliver lyden sendt ned til soundbaren, så der er hand shake. Der hvor kæden falder af for mig, er at film afspilles via plex (tv appen) men der er ingen lyd! under plex settings, har jeg enabled passtoughtil HDMI, men der er intet lyd ... Ej er der et aktivt ikon til at vælge lyd. Er det fordi jeg bruger den gratis version af plex? er ved og rive hovedet af mig selv af frustration her! fremtidig google søgning: overstående er også blevet spurgt på flatpanels.
--
Signed by me
#1
mr.hein
Elite Supporter
20-07-2020 23:46

Rapporter til Admin
Kan muligvis besvare mit eget spørgsmål: https://forums.plex.tv[...]
--
Signed by me
#2
Renetarderet
Semi Nørd
21-07-2020 08:02

Rapporter til Admin
Er du sikker på at lydformatet på filmen er understøttet af soundbaren? Eventuelt prøv filer med simple lyd formatet som ac3
--

Opret svar til indlægget: Sony A1 / plex / ARC problemer?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning