Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hjemmebiograf \ TV / Fladskærme
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

nyt tv vs gammelt tv

Af Ultra Supporter Tha PAC | 01-07-2018 23:42 | 1544 visninger | 6 svar, hop til seneste
[table]Overvejer et nyt tv, men spørgsmålet er mere om det jeg syntes tegnedrengen og konen kan gå med til lige pt, er bedre end det jeg har. Konen mener ikke vi bruger mere end de 6/7k på nyt, for det er da fint det vi har.. Købte i 2012 et lg w860 47" tv, deres næst største serie på det tidspunkt, men syntes efter vi er flyttet, det er for lille. Jeg syntes personligt billedet selv her 6 år efter er rigtig godt, skarpt og nu her med masser af fodbold, ja det ser fandme godt ud. Men ser så at lg 65uk6100 er på tilbud i næste uge til 6000. Ved godt at det er en af deres mindste modeller, men men men, hvordan er billed kvaliteten på et nyt i den mindste serie kontra et 6/7år gammelt top model. Giver ikke meget for deres hdr implementering da det nok ikke fungerer som man forventer, men det er da 4k. PS jeg er stor fan af lg tv så andre mærker har ikke interesse og siger i Oled osv, ja men det skal ikke mere op i pris, så i behøver ikke nævne dem, desuden har oled også sine begrænsninger, specielt i en lys stue som vores. Så hvad siger i, kan billed kvaliteten hamle op med mit gamle tv, eller skal jeg længere op i serie ??
--
#1
Fuller 8900
Maxi Supporter
01-07-2018 23:46

Rapporter til Admin
Find et brugt hvis muligt lg oled! :) burde kunne få et brugt til 6? Har et lg b6, alt den første udgave af oled der kunne købes for menneske penge, og er stadig meget begejstret! Man kan jo nu ved tilbud få dem til under 9k! Så et brugt skulle meget gerne kunne fåes til 5 eller 6:)
--
#2
Techman
Gæst
01-07-2018 23:46

Rapporter til Admin
Det helt korte svar er "NEJ". Det er dog lidt mere nuanceret. De seneste år har LED været go-to. I bund og grund er LED en downgrade fra LCD ift. billedkvalitet (der er dog andre fordele), og selv på relativt "gode" LED tv skal man forvente bleeding (sfa. kantbelysning) og et relativt ringe sort-niveau. Prøv at google lidt, læs på flatpanels mv. Faktisk har udviklingen i billedkvaliteten været ret ringe de seneste 5 år-ish, men med QLED og OLED bliver der forhåbenlig rettet op.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
bobson
Supporter
01-07-2018 23:50

Rapporter til Admin
#0 https://www.elgiganten.dk[...] Så bliver det ikke bedre til under 10.000,- Hov, så ikke det skulle være LG, sorry..
--
Sidst redigeret 01-07-2018 23:51
#4
Tha PAC
Ultra Supporter
01-07-2018 23:52

Rapporter til Admin
Mit tv er lo et af de første LEd med kant belysning, og det virker helt fantastisk, måske fordi det var en top model dengang til 18k det stadigvæk er så godt, det ved jeg ikke. Men er kant belysning blevet så meget ringere, ville jo ellers tro alle parametre blev bedre år efter år. Oled er godt, men der hvor det har sin force er jo netop i mørke rum, i meget lyse stuer, har mange Oled jo ikke lys nok til at man nemt kan se billedet,, de er simpelthen ikke lysstærke nok. Det jeg søger svar på egentlig, er jo om nogen har egentlig forstand og erfaringer med billedkvaliteten på et noget gammelt tv kontra et nyere billigt tv, ikke en masse råd på hvad jeg kan gøre evt, for det er jeg nok klar over. Er også klar over jeg kan købe et Qled eller bag belyst Led til 15/25k son nok er bedre på alle punkter, men det er ikke mit spørgsmål venner :-) Godt bud #3 har set på det, men er mest hooked på et 65"
--
Sidst redigeret 01-07-2018 23:53
#5
Jj1
Bruger Aspirant
02-07-2018 08:39

Rapporter til Admin
#4 Som ejer af et OLED TV og en lys stue, må jeg sige, at jeg slet ikke kan genkende din påstand. Jeg har absolut ingen problemer med lysstyrke. Med undtagelse af Grundigs OLED, så kan man relativt nemt finde en rette indstilling. På LG's OLED (som jeg har) er der f.eks. profiler til forskellige scenerier herunder lyse rum. #0 LG er gode til OLED (de laver faktisk alle OLED skræmt på markedet), men de er tilsvarende ringe til LCD. Hvis det skal være LCD, ville jeg kigge på Sony, som #3 også anbefaler.
--
#6
RaGe_22
Semi Nørd
02-07-2018 10:02

Rapporter til Admin
# 5 Helt enig! Jeg har heller ingen problemer på mit b7v, hvis jeg skal sætte en finger på noget, så kan der være lidt problemer med genskin om dagen.
--
Better to reign in Hell, than serve in Heaven

Opret svar til indlægget: nyt tv vs gammelt tv

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning