Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Sikkerhed
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Hjælp til at Facebook login efter hack?

Af Ny på siden Thomasrafel | 03-10-2020 08:28 | 4512 visninger | 14 svar, hop til seneste
Hej med jer Jeg har for en måneds tid siden konstateret at udefrakommende har haft adgang til min facebookprofil og postet alt mulig reklame. Jeg ændrede straks min adgangskode, da jeg opdagede det. Efterfølgende reinstallerede jeg min computer, for at være sikker på at evt. Malware ikke lå på min disk. Jeg har derfor ingen cookies eller cache i min browser historik på Google Chrome og Explorer Edge. Når jeg nu logger på min facebookprofil får jeg denne besked: Gennemse seneste opslag og Synes godt om Hej Thomas Rafel! Der ser ud til, at der er blevet sendt spam fra din konto. Vi har beskyttet din konto, og nu kan vi hjælpe dig med at sikre, at alle de nyeste Synes godt om og opslag er oprettet af dig. Kom i gang(Knap jeg kan klikke på) Når jeg så klikker på knappen får jeg nedenstående besked "Sorry, something went wrong.We're working on getting this fixed as soon as we can. Go Back" Jeg har prøvet at søge et fix uden held, hvorfor jeg skriver til Jer. Håber I kan hjælpe mig med at få min profil igen?
--
#1
triedset
Maxi Supporter
03-10-2020 08:37

Rapporter til Admin
Et godt sted at starte vil være at kontakte Facebook support tænker jeg. De burde kunne afhjælpe dig med dette problem.
--
http://www.gamers-shop.dk[...] - Billige spil
#2
Sven Bent
Ultra Nørd
03-10-2020 09:46

Rapporter til Admin
en side ting hvis du har den dumme vane at bruge det samme password fler estedet saa check lige aaa haveibeenpwned.com for at see om mr hacker guy har faet dut password fra en tidligere konto/service husk altid at bruge et unikt password til alle konti/serviceses
--
Sven Bent - Dr. Diagnostic www.TechCenter.[...] - Home of Project Mercury
#3
The Real Iceman
Monsterbruger
03-10-2020 16:35

Rapporter til Admin
Eller brug 2 faktor godkendelse
--
ASRock Z68 Extreme4/Intel Core I5-2500K MSI 770 Twin Frozr 2GB Kingston 4GB DDR3 1600Mhz HyperX/Crucial M4 128 Gb 2 X Samsung F3 1 TB i RAID 0
#4
Thomasrafel
Ny på siden
04-10-2020 10:46

Rapporter til Admin
#1 triedset. Hvor finder du lige frem til facebook support ? Hver gang jeg søger rundt i deres FAQ, så havner jeg samme sted med samme fejl.
--
#5
ToFFo
Guru
04-10-2020 11:24

Rapporter til Admin
Lad være med at spilde tid på at finde Facebook support, det findes ikke. Du kan ligeså godt forene dig med tanken om at du ikke får din konto tilbage nogensinde. Og at den heller ikke bliver slettet. Den kommer bare til at ligge der og være synlig, som om du var død. Den sikkerhedsfeature som du prøver at få adgang til, er hvor du skal gennemgå nogle tilfældigt udvalgte billeder fra din profil, hvor folk har været tagget på. Du skal så tagge de mennesker der er på billedet korrekt, på flere billeder, indtil Facebook tænker "okay, du kender alle tags, du er godkendt" og så kan du få din konto tilbage. Det samme er sket for min mor for nylig. Der begyndte at komme spam opslag fra hendes bruger, som folk begyndte at rapportere. Der blev skiftet password, men det ændrede ikke på at de opslag stadig var blevet rapporteret af andre brugere, og dermed blev hendes konto låst. Ved at klikke sig frem til det samme som du gør, møder hun samme fejlmeddelelse. At noget gik galt, og der arbejdes på det. Hvilket der med al sandsynlighed ikke gør. Jeg har så søgt vidt og bredt for at se om Facebook support alligevel fandtes. Det gør det ikke. Bevares, der er forum posts, hvor folk får svar, men det er generiske autosvar man ikke kan bruge til noget som helst. Så det er sikkert bare frivillige der sidder og foreslår "har du prøvet at genstarte" agtige løsningsforslag. Men jeg fandt flere forum posts hvor folk har samme problem. At deres sikkerhedssystem bare siger "noget gik galt". Her taler vi om folk der har ventet måneder på at det skulle virke igen, men der er intet sket. Så du er langt fra den eneste der har det problem. Det er et kæmpe arbejde at lave en ny facebook konto, idet der er en masse billeder der skal med over, venner der skal tilføjes, som er mistænkelige fordi de tror den nye profil er fake, som skal have forklaret hvad der sker... Det er op ad bakke, men du får ikke din facebook profil igen. Når du så har lavet en ny, og har fået dine venner igen derpå, bør du gå ind under indstillinger og tilføje en række "betroede kontakter" som kan hjælpe dig ind på din konto igen, såfremt du bliver låst ude ligesom her.
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 04-10-2020 11:25
#6
Juletræet
Gigabruger
04-10-2020 13:55

Rapporter til Admin
#5 Facebook support findes nu. De sidder så vidt jeg husker i Berlin :-) Men jeg tænker også at man som supporter har mange opgaver i løbet af en dag, hvor på prioriteringer på de enkelte opgaver må laves.
--
#7
ToFFo
Guru
04-10-2020 14:31

Rapporter til Admin
#6 - Jeg tror der menes egentlig "kundeservice", og ikke bare en "rapporter et problem" funktion. Der er selvfølgelig udviklere der sidder og fikser problemer med platformen, men en egentlig kundeservice (for private som ikke har en facebook business konto) er der ikke noget af. Man er bare fucked hvis man mister sin konto. Så er der ikke meget at stille op. De er også ligeglade. Hvis 1000 mennesker mistede deres konto om måneden, ville det stadig ikke betyde noget, det er en dråbe i havet. At rapportere et problem kræver også man logger på sin konto. Kan man ikke det, bliver det svært at overbevise dem om at man har mistet sin konto, og ikke bare er en eller anden random, der har lavet en fake profil, og prøver at overtage den ægte profil.
--
- Indsæt signatur -
#8
Thomasrafel
Ny på siden
05-10-2020 17:09

Rapporter til Admin
#5 Tak for svar. Det er præcis denne situation jeg sidder i nu. Min udfordring er; at jeg aldrig når til at tagge folk, som Facebook foreslår. Det er når jeg klikker på linket til denne øvelse, at jeg modtager fejlen om at "noget gik galt". Jeg har også kunnet konstatere at Facebook har "arbejdet" på denne fejl i mange år, da jeg har kunnet finde tråde tilbage til 2014, men altså ingen tråde med at fix til problemet. :( En ting af selve Facebook og billederne/begivenhederne man er tagget i. Facebook kan noget angående minder/datoer og påmindelser. En anden ting er, at jeg ikke kan komme på min Messenger, da man den er koblet op på Facebook. Det er også "SK***" irriterende. Jeg overvejer om jeg skal lave en "ny" profil, men jeg tror ikke, at jeg vil bruge Facebook på samme måde fremover nogensinde.
--
#9
Filip
Gæst
14-10-2020 16:29

Rapporter til Admin
Jeg har samme problem. Har hverken trykket på et link eller noget som helst, hvorefter jeg med telefonen i lommen pludselig får et par beskeder om, at jeg har slået noget mærkeligt op på FB. Får samme meddelelse som dig. Har også søgt diverse forums og YouTube uden svar. Tror jeg er færdig med Facebook.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#10
Kenneth
Gæst
24-10-2020 16:28

Rapporter til Admin
Samme problem her - det er dog min far's facebook der vist var blevet hacket. Jeg lykkedes med at ændre password til noget som en evt hacker i hvert fald IKKE kan gætte :) - men nu er det umuligt at logge ind på kontoen, samme problem som i beskriver her. Christ, det er da en aldeles useriøs biks de kører der. Hvordan kan et firma der tjener SÅ mange penge på deres brugere samtidig behandle dem så dårligt???
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#11
ToFFo
Guru
24-10-2020 16:39

Rapporter til Admin
#8 #9 #10 - Der er desværre ikke noget at gøre. Den barske sandhed er at kontoerne ikke kommer tilbage. Facebook er ligeglad med småting. hvis der ryger 100.000 brugere i svinget har ingen betydning for dem økonomisk. De kan bare lave nye konti, og så kan der tjenes reklamepenge på dem igen. Det kan simpelthen ikke betale sig at fikse det. Jeg har også set tråde der daterede flere år tilbage, hvor folk skriver om netop denne fejl. Alt tyder på det desværre aldrig bliver løst. Det bedste i kan gøre er at oprette nye konti, og få en af jeres facebook venner til at downloade alle tilgængelige billeder på jeres gamle konto, så de kan komme over på den nye. Problemet er så bare, at der nu er 2 identiske kontoer, og alle venner skal tilføjes igen. Det er et stort arbejde, det måtte jeg også sande. Men den gamle er kommet godt i gang med den nye profil, og jeg tror blot det er et spørgsmål om et par måneder, så har hun glemt den gamle. Jeg hentede hvert eneste billede ned, og inddelte i albums, for så at reuploade dem til den nye konto. Kæmpe arbejde. Men hvad gør man ikke for familien.
--
- Indsæt signatur -
#12
thechillum
Mega Supporter
24-10-2020 16:42

Rapporter til Admin
#10 - Ja det er for dårligt at der ikke er 24/7 instant support på en platform som du bruger helt gratis men forventer at alt bare bliver løst hurtigt og nemt. Løsningen har været der i mange år, almen internet sikkerhed som er skifte koder hvert 3-6måned, ikke bruge samme password to steder, bruge to-faktor-godkendelse og andre måder at sikre sin konto på, men det har i jo aktivt fravalgt og derfor er i nu havnet i en lorte situation. Jeg er nu ret sikker på at du/i ikke har gjort hvad i burde, for så havde det ikke været noget problem!
--
#14
Fiona
Gæst
08-12-2022 10:22

Rapporter til Admin
Jeg vil gerne fortsætte denne tråd, da jeg har et lignende problem - og så alligevel ikke. Mit problem: Når jeg prøver at åbne facebook fra computeren kommer der samme meddelelse: "Sorry, something went wrong. We're working on getting this fixed as soon as we can.Go Back" Men forskellen i forhold til trådstarter er, at i mit tilfælde kan jeg godt gå på facebook fra min mobil. Så jeg er nok ikke blevet hacket, men der er et problem på computeren. Jeg har prøvet at genstarte computeren. Nogen bud på hvad jeg kan gøre for at løse det?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#15
Jesper
Gæst
08-12-2022 10:32

Rapporter til Admin
Prøver et par andre browsere? Fra andre pcer?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Hjælp til at Facebook login efter hack?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE