Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Sikkerhed
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Suspenderet fra Facebook?

Af Ny på siden Vanw | 02-12-2023 13:34 | 1828 visninger | 6 svar, hop til seneste
Hej med jer! Jeg skriver på vegne af en kammerat hvis facebook konto er blevet suspenderet. Det er en meget gammel konto som ikke bliver brugt til andet end kommunikation, og der er ingen logisk forklaring på hvorfor kontoen skulle være suspenderet. Når man forsøger at logge på, får man nu besked om, at man kan appellere "dommen" via. den "tilknyttede instagram konto". Problemet er bare, at det nu heller ikke længere er hans egen Instagram-konto som er tilknyttet facebook kontoen - men en andens. Jeg forestiller mig at nogen har fået adgang til hans facebook login og ændret evt. kode, mail, tlf. og instagram-tilknytning. Vi kan derfor ikke appellere dommen. Alternativt kan man dokumentere sit ejerskab via. en formular hvor man bliver bedt om at oplyse tidligere tilknyttet mail/tlf. samt billededokumentation. Efter formularen er udfyldt, får man igen beskeden om, at kontoen er suspenderet, men at man kan appellere dommen via. Tilknyttet Instagram-konto (hvilket er en andens) Er der nogen som har ideer eller forslag til hvad man kan gøre herfra? Facebook har ikke nogen former for support, andet end ubrugeligt formularer som alle leder frem til samme konklusion. På forhånd tak, og beklager det lange skriv!
--
Sidst redigeret 03-12-2023 08:53 af Ronson
#1
BoreBissen
Guru
02-12-2023 13:37

Rapporter til Admin
AI.
--
Ryzen 5700x | 16 GB RAM 3200 MHz ASUS STRIX B550-F | PNY 480 GB SSD | Kingston NV2 NVMe - 1TB ASRock Rx 6800 XT 16 GB | NZXT C850 | Corsair H115i
#2
mindbuster
Junior Nørd
02-12-2023 13:50

Rapporter til Admin
SI (simulated intelligence).
--
10900k, strix z490-gw, tuf3080s, 32gb lpx3200, 1tb sn750, rm750i d15s, lian li pc-a10 alu, aoc cu34g2x
#3
Gottmaster
Elitebruger
02-12-2023 13:58

Rapporter til Admin
Føler jeg bliver kvalt i den lange smøre...
--
R5 5600x|Noctua NH-D15|ASUS x570 Tuf|G.skill 32Gb 3200Mhz|Asus 1070|corsair RM850x|Cougar panzer max
#4
igenigen
Bruger
02-12-2023 14:39

Rapporter til Admin
Det lyder virkelig frustrerende! At miste adgangen til en gammel konto og ikke have nogen klare svar fra Facebook kan være udfordrende. Der er et par ting, I kan prøve: Sørg for at kontakte Facebook direkte: Selvom Facebooks supportmuligheder kan være begrænsede, kan I stadig forsøge at kontakte dem via deres hjælpesider eller supportkanaler. Nogle gange kan gentagne henvendelser hjælpe med at tiltrække opmærksomhed. Kontakt Instagram-supporten: Da der er nævnt en tilknytning til en Instagram-konto, kan I prøve at kontakte Instagrams support og forklare situationen. De kan muligvis hjælpe med at afklare eller adskille den tilknyttede Instagram-konto fra den fejlagtigt tilknyttede konto. Overvej at prøve fra en anden vinkel: I stedet for at fokusere på at appellere direkte, kan I forsøge at fokusere på at bevise ejerskabet til den gamle konto. Dette kan gøres ved at fremlægge så mange dokumentationsbeviser som muligt, f.eks. tidligere tilknyttede e-mails, telefonnumre, tidligere brugte billeder og enhver relevant information, der kan bevise, at kontoen tilhører din kammerat. Tag kontakt til Facebook gennem andre kanaler: Nogle gange kan sociale medier som Twitter eller LinkedIn være steder, hvor virksomheder som Facebook reagerer hurtigere på henvendelser. Prøv at sende en besked eller tweet til Facebooks officielle konti og se, om det resulterer i en reaktion. Overvej juridisk rådgivning: Hvis ingen af de ovennævnte skridt giver resultater, kan det være værd at overveje at søge juridisk rådgivning. Der er tilfælde, hvor en advokats officielle henvendelse kan motivere dem til at reagere eller give mere oplysning om situationen. Det er vigtigt at huske, at denne slags sager kan tage tid og kræfter, så det kan være nødvendigt at være tålmodig og fortsætte med at forsøge forskellige tilgange.
--
Jeg lugter fælt :(
#5
Vanw
Ny på siden
02-12-2023 14:56

Rapporter til Admin
Hej alle Beklager formatteringen i mit første indlæg. Hvorfor henviser i til AI og SI? Kan ikke helt se hvordan de svar hjælper os videre. Igenigen - tak for svar, men der er ikke nogen officielle kanaler at kontakte dem på. Du bliver henvist til en formular i alle tilfælde, som giver det samme ubrugelige svar. Igen, tak for hjælpen alle. Jeg håber at nogen kan komme med nyttige forslag til hvordan vi får kontakt til facebook eller genskabt kontoen på anden vis.
--
#6
ToFFo
Guru
02-12-2023 15:53

Rapporter til Admin
Der er desværre ikke noget du kan gøre. Der findes intet trick. Kontoen er screwed og jo før din kammerat får oprettet en ny konto, jo bedre. Alt andet er bare spild af tid. Facebook er ligeglad, der er ingen support at hente. Det er jo trods alt "gratis" at bruge. Så support er ikke rigtig en prioritet, med mindre du for eksempel har en side med rigtig mange følgere, er kendt, eller whatever. Tag tabet, indse kontoen er tabt og lav en ny. Der er ikke andet for. Det er selvfølgelig mega surt, især når deres egne "få din konto tilbage" metoder ikke fungerer. Det samme skete for min mor for år tilbage. Hendes konto blev spærret fordi nogen havde fået adgang til den og spammede de der fake rayban reklamer fra kontoen. Folk anmeldte de posts som spam og så blev hun låst ude. Jeg prøvede alle kneb og metoder for at verificere ejerskab, men de metoder fungerede aldrig. Efter at have gennemført det, blev man bare slået tilbage til start. Det er ærgerligt, men sådan er det når man ikke tager sikkerhed seriøst.
--
Handels stats: Samme bruger i 20+ år. B/W liste score: +43/-0. Stats sidst opdateret d. 07/05-2023 (B/W listen er ikke opdateret)

Opret svar til indlægget: Suspenderet fra Facebook?

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning