Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Computerskærme
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Skærmbriller - er det legit?

Af Ultra Nørd 3rror | 18-09-2017 12:00 | 2686 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hej folkens, En veninde snakkede om skærmbriller (uden styrke) igår og jeg tænkte wtf, findes de! Efter lidt infomationssøgning erfarer jeg at de faktisk findes og de er med til at blokere for det blå lys fra skærmen. Hvad er jeres erfaringer med skærm-brillen? Og er det legit?
--
#1
Thums
Gigabruger
18-09-2017 12:16

Rapporter til Admin
Jeg købte for nogle år siden et par "gaming briller," de blokere da noget af det hvide , skarpe lys fra skærmen som angiveligt gør en træt. Jeg følte bare ikke den store forskel, jeg bliver sgu træt af, at sidde foran skærmen i 10 timer under alle omstændigheder. :) Men hvis det er til almindeligt kontor brug og ikke spil. Så ville jeg nok hellere gå med en software løsning som f.lux, hvor skærm indstiller sig i løbet af dagen og laver nogle mere "bløde" farver. Det er sikker GUNNAR gaming briller hun har tænkt på. De fås også med styrke i, hvis det skulle være. :)
--
#2
gborella
Superbruger
18-09-2017 12:30

Rapporter til Admin
jeg bruger selv skærmbriller, men der er ikke for at afskærme noget farvespektrum - mere korrigere en bygningsfejl på det ene øje - det holder hovedpinen væk (8-10t dagligt ved maskinen var i overkanten) Det virkede fra dag 1, og jeg kan stadig mærke at øjet ikke skal kompensere mere.
--
#3
3rror
Ultra Nørd
18-09-2017 15:59

Rapporter til Admin
#1 Lige pt har jeg ændret skærmen "farven" til mere gulligt skær - lidt ala f.lux gør, men windows 10 har samme funktion - men problemet er, at jeg også en gang i mellem laver grafisk arbejde og så kan det virke lidt f.cked når alting har et mere gulligt skær end nødvendigt. Har næste minus 6 og bruger kontakt linser dagligt, så skal finde nogle briller uden styrke da det ikke er praktisk for mig at gå med briller, hehe. #2 fedt - jeg vil lige høre min lokale brille forretning om dette.
--
http://urbantattoo.dk[...]
#4
KBA
Elitebruger
18-09-2017 16:22

Rapporter til Admin
i sin tid da jeg gamede meget CS:GO døjede jeg med tørre og meget trætte øjne, også primært fordi jeg sad meget tæt på skærme som nogle gør :D men jeg kiggede en del rundt omkring lige netop det her dengang, så video'er og læste omkring dem. endte med et købe et par gunnar briller med gult glas i, og jeg følte bestemt de gjorde en forskel... mine øjne blev overhovedet ikke nær så trætte og tørre/ømme som før jeg brugte dem. så i mit tilfælde vil jeg sige de virker og kan gøre en forskel
--

Opret svar til indlægget: Skærmbriller - er det legit?

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning