Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Bærbare Computere
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Køb af ny bærbar

Af Juniorbruger Vegapunk | 11-06-2018 18:53 | 754 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hej alle! Har pt. ingen bærbar, og skal bruge en til mit nye studie + arbejde(primært webudvikling, ganske lidt grafisk arbejde), jeg har kigget på denne: https://www.dustinhome.dk[...] Virker dette som et godt køb? Har sat følgende krav: 256gb SSD, 8gb ram, 4 kernet cpu og 14" - 15.6" skærm med 1920x1080 opløsning. Pris 4000-5000. Grafikkort og mærke betyder ikke noget.. Nogle som har set et bedre tilbud? Mvh.
--
#1
visitkort500
Supporter
11-06-2018 19:37

Rapporter til Admin
Efter at have læst det her om den vil jeg personligt ikke købe den: 1) https://www.reddit.com[...] 2) https://www.notebookcheck.net[...] Fra anmeldelsen: "The display backlight flickers at 198.4 Hz (Likely utilizing PWM) Flickering detected at a brightness setting of 99 % and below. There should be no flickering or PWM above this brightness setting. The frequency of 198.4 Hz is relatively low, so sensitive users will likely notice flickering and experience eyestrain at the stated brightness setting and below." Hvis du har lysstyrken på under 99% kan du opleve eye strain. Det er nok ikke tit man har lysstyrken på 100%, så derfor ville jeg på baggrund af dette problem kigger efter en anden maskine , der ikke benytter PWM teknologi.
--
Everyone becomes a story, be a good story.
#2
visitkort500
Supporter
11-06-2018 20:05

Rapporter til Admin
Glemte at nævne at frekvensen helst skal være så høj som muligt for at undgå eye strain. Kan evt. læse mere om det her: https://www.notebookcheck.net[...] Og beklager, hvis det er lidt off topic, men synes det er værd at kigge efter for både dig og andre der måske er på udkig efter en ny bærbar.
--
Everyone becomes a story, be a good story.
#3
Vegapunk
Juniorbruger
11-06-2018 20:56

Rapporter til Admin
#1#2 tak for svar, men vil jeg ikke altid opleve en eller anden person der har haft en dårlig oplevelse med en model og skrevet en anmeldelse om det? Er der en go to model indenfor mine krav du kender til?
--
#4
visitkort500
Supporter
11-06-2018 21:40

Rapporter til Admin
#3 Jo, det vil der vel nok. Der er forskel på hvor sensitiv folk er og om det er system noise eller eye strain. Men personligt kan jeg godt leve med system noise, men ikke en skærm der giver mig trætte øjne og hovedpine. Så, det her vil jeg tjekke op på. Må indrømme dens specifikationer frister meget. Du kan jo bestille den eller prøve den i et varehus som elgiganten, når de får den på lager. Hvis dit nye studie først starter til september, har du god til at tjekke op på tingene. Jeg tror den opfylder de krav du har nævnt.
--
Everyone becomes a story, be a good story.

Opret svar til indlægget: Køb af ny bærbar

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning