Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Bærbare Computere
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Gaming laptop uden WiFi, når man gamer..

Af Bruger Aspirant Jooksen | 15-06-2016 12:58 | 752 visninger | 6 svar, hop til seneste
Halløjsa Hol'ere Jeg har købt en MSI GS60 Ghost Pro gaming bærbar her for nogle måneder siden. Normalt når jeg har gamet på den, har jeg brugt et LAN kabel, og det er derfor jeg først stødte ind i dette problem her forleden. Når jeg går ind i et spil f.eks. Overwatch, mister jeg alt min WiFi forbindelse... Jeg har kørt flere tests, og når jeg bruger computerens Intel grafikkort har jeg 100/100 mbit forbindelse over WiFi. Når jeg så går ind i et spil, dropper min forbindelse til 0,5-1,5 mbit.. Samme resultat efter hver test. Min egen konklusion er nu, at dens GTX970m grafikkort bruger så meget strøm, at der ikke er nok strøm til dens WiFi kort, som så dræber dens forbindelse.. Nogen andre der har oplevet noget lignende? Vh Jakob
--
#1
h3mp
Ultra Supporter
15-06-2016 13:05

Rapporter til Admin
"Min egen konklusion er nu, at dens GTX970m grafikkort bruger så meget strøm, at der ikke er nok strøm til dens WiFi kort, som så dræber dens forbindelse.." Det har jeg utrolig svært ved at tro på. Fejlen er højst sandsynligt enten i driveren eller på din router - eller noget tredje. Der er ikke noget der sluger for meget strøm til til wifi kort mister forbindelsen. Edit: Her er en post fra januar '16 med noget wifi opdatering, ved ikke om det også gælder din model?: https://service.msicomputer.com[...]
--
// Niels
--
Sidst redigeret 15-06-2016 13:10
#2
Jooksen
Bruger Aspirant
15-06-2016 13:11

Rapporter til Admin
Jeg er 100% sikker på, at det ikke er et router problem, jeg har testet den på flere forskellige routere, og det kører fint for andre maskiner. Jeg har også prøvet at opdatere alle drivere, men det gjorde heller ingen forskel. Jeg er også selv i tvivl, da det ikke burde kunne lade sig gøre - men jeg har fundet et par andre på nettet, som også har samme problem, der ikke kunne finde andre grunde til det. Ikke at jeg tror, at bærbaren i sig selv ikke får nok strøm, jeg har bare på fornemmelsen, at der er noget galt i circuit'et med strøm til wifi kortet. Men jeg må nok sende den til RMA, så de kan kigge på det.
--
#3
Jooksen
Bruger Aspirant
15-06-2016 13:12

Rapporter til Admin
Jeg prøver lige den driver, du har sendt link til, når jeg kommer hjem fra arbejde, det kunne være dejligt - hvis det bare var et driverproblem. :)
--
#4
h3mp
Ultra Supporter
15-06-2016 13:15

Rapporter til Admin
Ja det ville være dejlig nemt :-) Der var dog en del posts omkring det problem du nævner, at når gfx går igang, så mister wifi signalet. Så jeg var muligvis for hurtig med pistolen.. Tror dog stadig det er et driver problem, et eller andet sted.
--
// Niels
#5
h3mp
Ultra Supporter
15-06-2016 13:21

Rapporter til Admin
Smider lige dette link også: http://www.gregpakes.co.uk[...] I tilfælde af det andet ikke virker. :-)
--
// Niels
#6
Jooksen
Bruger Aspirant
15-06-2016 13:23

Rapporter til Admin
Ja netop, jeg troede heller ikke selv på det i starten, hehe :) Men tak for inputs :)
--

Opret svar til indlægget: Gaming laptop uden WiFi, når man gamer..

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning