Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Bærbare Computere

Tablet muligheder soeges

Af Monster Nørd Sven Bent | 16-04-2024 03:00 | 396 visninger | 3 svar, hop til seneste
Sider PT paa Hotel og studere og er ret traet af tunge laptops. Jeg soeger derfor an table jeg kan nemt kan tage med mig med fokus paa mobilitets og ikke noedvendigs performance (jeg har diverse laptops for det) - 12" ca - oensker ikke mac medmindre det bare ER valget indenfor tablets. - Langt battery tid - skal hovedsagligt bruges til at see video og laese boeger - som sagt er hoej performance ikke noedvendigt. - Simm kort ikke noedvendigt jeg har storset altid Wifi hvor jeg er. men kan maaske vaere en nice ting jeg har kigget lidt paa Miniforums V3. men den er naeste 1cm tyk og ligger paa omkring 1400 dollars. Microsoft Surface ligger vist paa omkring 700 dollars herovre men hvad er fol's foretrukne tablets ?
--
Sven Bent - Dr. Diagnostic www.TechCenter.[...] - Home of Project Mercury

--
Sidst redigeret 16-04-2024 03:02
#1
SteffE
Semi Nørd
16-04-2024 06:09

Rapporter til Admin
Jeg har en Samsungs tab s9 og bruger den til samme formål. Er pænt klar for dens oled skærm og den er behagelig at læse på både i dag og nat mode. Batteri tiden er ikke den bedste på markedet pga exynos processoren.
--
#2
SteffE
Semi Nørd
16-04-2024 07:10

Rapporter til Admin
Rettelse den har selvfølgelig snapdragon. Så skyldes ikke det..
--
Sidst redigeret 16-04-2024 07:11
#3
the688
Guru
16-04-2024 09:42

Rapporter til Admin
Hvis det er til arbejde, og du er på en Microsoft-platform, så er det godt nok svært at kigge forbi Surface. Det er så dejligt nemt at det "bare er en PC" så al din software virker, og hvad end der måtte være af firma-sikkerhed kan 1:1 bare hældes på en Surface også. Jeg har haft en i et tidligere job, og var meeeget glad for den. Har også udleveret den til en masse sælgere og konsulenter osv. Der her med at den bare passer ind i IT-infrastrukturen i nærmest alle firmaer, er bare et "godsend". Ingen bøvl med printere, netværksdrev, diverse sikkerhedssoftware, osv osv. Hvis det ikke er til "firmabrug" (altså hvis den ikke skal ind under et eller andet setup, men bare er til privat hygge) - så kan du jo bare tage nærmest hvad som helst. Hvad er "lang" batteri-tid for dig? Hvor længe skal du sidde i et fly og se film ad gangen, f.eks.
--
"ORK SATME!"

Opret svar til indlægget: Tablet muligheder soeges

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning