Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Bærbare Computere
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Ny Bærbar - Mac, windows eller Chromebook?

Af Juniorbruger Søren Pung | 03-12-2023 07:09 | 826 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hej alle, Min gamle Macbook Air fra 2013 er efterhånden ved at blive mæt af dage. Batteriet er ikke hvad det har været, intet kan opdateres og mine browser (firefox, safari og chrome) kan mindre og mindre grundet dette.. Wifi virker kun engang imellem.. Men den har gjort det godt i 10 år. Nu skal jeg så beslutte hvad jeg skal købe af ny. Jeg bruger udelukkende min computer til youtube, anden streaming, og browsing. Thats it. Intet arbejde, spil eller anden aktivitet der kræver power. Så fokus vil nok være på batteritid, skærm og vægt (den står tit på min mave når jeg ligger i sengen) Min første tanke var endnu en macbook air.. Jeg kender ingen hvis pc som har fejret 10 års jubileum, og min mac har været udsat for en del gennem årene. PC, måske? Skal man ikke op i mac-priser for at få noget der er ligeså godt? Chromebook? Disse var nye da jeg solgte dem i Elgiganten for mange år siden, men har aldrig ejet en. De er vil lavet til lige netop det jeg nævner? Virker som et meget billigt alternativ til en full-blown bærbar med grafikkort, stor SSD osv. Jeg modtagerne gerne råd eller erfaring, og gerne med eksempler på bærbar der vil opfylde mit behov. Mange tak :)
--
#1
RoadRunnah
Super Supporter
03-12-2023 07:29

Rapporter til Admin
Hvad er grunden til at du ikke vil have en mac? Jeg ser ikke en Chromebook som en decideret pc. Det er mere end dedikeret Chrome browser med indbygget skærm og tastatur.
--
#2
gfunknown
Giga Nørd
03-12-2023 08:50

Rapporter til Admin
Hvis du forventer det samme af en chromebook til 3-4000 som af en Mac til 10.000 så bliver du skuffet. En chromebook opfylder de krav du lister, og jeg arbejder med chromebooks til daglig, dvs jeg servicerer dem. Vi har en levetid på 5 år som minimum, men de fleste holder længere, men er i et skolemiljø så de bliver ikke behandlet særligt godt. en Windows pc er det jeg selv har, for at have adgang til de programmer jeg gerne vil bruge. btw. Jeg kender mange som har computere som er 10 år. Af alle slags, tror det er fordi jeg med min alder ikke gider skifte når den kan det den skal.
--
#3
zeppo
Monsterbruger
03-12-2023 09:20

Rapporter til Admin
Hvis du kun bruger den til at streame video, ville en god tablet så ikke opfylde dit behov?
--
Ticwatch/Mobvoi referral link (du får 5% på første køb): www.mobvoi.com[...]
#4
Hånter
Juniorbruger
03-12-2023 10:13

Rapporter til Admin
Jeg havde nok fundet en brugt MacBook Air M1. De holder batteri for evigt og er overraksende kraftige.
--
#5
NiceRag
Super Nørd
03-12-2023 10:36

Rapporter til Admin
min MBA med M1 chip fungerer bare skide godt til dit behov er den selvfølgelig lidt i den dyre ende... Den har ikk engang en blæser i, hvilket jeg synes er ufatteligt nice. jeg bruger også min til de ting du laver + programmering og skole (ikke det vilde programmering dog.. så ville jeg nok ha haft mere end 8gb ram) jeg vil aldrig anbefale nogen at snuppe en Chromebook. hold dig fra det skidt :(
--
Sidst redigeret 03-12-2023 10:36

Opret svar til indlægget: Ny Bærbar - Mac, windows eller Chromebook?

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning