Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Bærbare Computere
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Macbook air m2 tilpasning nødvendigt?

Af Megabruger gogen | 10-06-2022 23:30 | 797 visninger | 3 svar, hop til seneste
Jeg har længe godt kunne tænke mig en MBA og endeligt udkom den nye m2 som virkelig opfylder alle mine ønsker dog gør prisen lidt ondt at se på... 8GB ram og 256SSD lyder ikke af meget for en pc over 11k men spørgsmålet er om jeg egentligt har behov for mere? Jeg kunne godt tænke mig at høre jer kloge hoveder gode argumenter for hvorfor jeg burde opgradere ram eller ssd. -Den skal stort set kun bruges til helt almindelig brug som surfing, streaming af film og musik og måske lidt casual gaming i ny og næ. -Går ikke i skole eller redigere, koder eller lignende. -Bruger chrome og er typen der har mindst 10 faner kørende, hvis det har noget at sige. -Har 50GB iCloud og 200GB google drev -pt. har jeg en gaming pc og en ultrawide skærm som jeg gerne vil sælge da jeg ikke rigtig spiller mere og syntes det den fylder for meget. Men tror alligevel måske kommer til at savne at have en desktop setup og tænker at muligheden for at tilslutte den til en større skærm kunne være nødvenligt.
--
hej mor
#1
Gill Bates
Elite Nørd
10-06-2022 23:48

Rapporter til Admin
"Den skal stort set kun bruges til helt almindelig brug som surfing, streaming af film og musik og måske lidt casual gaming i ny og næ." Umiddelbart har du slet ikke brug for mere end 8 gb RAM eller mere 256 gb SSD. Der skal temmeligt meget til før 8 gb RAM er for lidt. Plads? Tjaa.. kommer du til at mangle plads senere?
--
#2
DeXTer_DK
Maxi Supporter
11-06-2022 00:07

Rapporter til Admin
8GB lyder ikke af meget hvis man er vant til et gammelt hakkebræt af en windows pc. husk på at en osx er noget helt helt andet end Windows. Til kontor/skole brug ville jeg aldrig købe mere end 8gb versionen, skal du derimod lege med docker redigere video osv. Så er det en anden snak, Jeg har en m1 ved siden af mig nu med 8gb ram som har kørt i over 3 uger med over 20 browser vinduer åbne konstant + teams og office den bliver transporteret til og fra skole og brugt 8 -10 timer om dagen uden at blive slukket den bruger stadig kun 5.65 GB og den er mere snappy i brug end min X1 extreme med Windows og 32 gb ram, selvom den genstartes dagligt. :)
--
"Always bear in mind that your own resolution to succeed, is more important than any other one thing."
--
Sidst redigeret 11-06-2022 00:08
#3
Gill Bates
Elite Nørd
11-06-2022 00:10

Rapporter til Admin
#2 Præcis. 16 gb på windows pc er ikke helt det samme som på mac hvor ram'en lader til at være bedre udnyttet, samme som på iphone. Man kan ikke bare sammenligne tal
--

Opret svar til indlægget: Macbook air m2 tilpasning nødvendigt?

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE