Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Bærbare Computere

Intet strøm til pc?

Af Juniorbruger Kyuubii | 04-12-2021 11:53 | 1090 visninger | 59 svar, hop til seneste
Så har endelig lavet min pc men når jeg til sidst så plugger strøm i osv er pcen helt sort intet strøm og har ingen ide hvad problemt kunne være har dobbelt checket strøm kablet
--
#1
BoreBissen
Mega Nørd
04-12-2021 11:55

Rapporter til Admin
Skriv specs.
--
AMD Ryzen 5600x | MSI B550m Mortar Wifi MSI Gaming X 6700 xt 12 GB 2x8 GB Corsair 3,2 GHz | Noctua NH-U12A Corsair RM750 v2 | WD Black M.2 500 GB
#2
Kyuubii
Juniorbruger
04-12-2021 11:57

Rapporter til Admin
Cooler master MWE Bronse v2 750 strøm NZXT h510 elite Asus prime z590-p Intel core i7-10700kf Gigabyte 1660 6gb super NZXT kraken x63 aio
--
#3
benjamin7
Supporter Aspirant
04-12-2021 11:59

Rapporter til Admin
hiv alt usb ud, hvis der er en kortslutning på det virker den ikke evt kun med strøm stik i
--
#4
PeterAA
Guru
04-12-2021 12:03

Rapporter til Admin
Det kunne være f-panelet stik som ikke er monteret korrekt. Sidder strøm til CPU og det store 24 bens stik ordentligt. Er der nogen led-lamper som tænder på bundkortet når du sætter strøm til, således at man kan se om der overhovedet kommer strøm til bundkortet.
--
9900K, Z390 AORUS Master, 2080TI Gaming Trio, 16GB-3600mhz, 1TB m2SSD,ML240RGB,650W SupernovaG+,Core P3 Snow edition https://imgur.com[...]
#5
Kyuubii
Juniorbruger
04-12-2021 12:03

Rapporter til Admin
hev alt usb ud skete ikke noget
--
#6
Kyuubii
Juniorbruger
04-12-2021 12:04

Rapporter til Admin
nej der er intet strøm og det kunne sagents være f panelt som ikke er puttet i ordenligt var ikke sikker på hvor den skulle være fordi der stå ikke f panel på motherboard nogen steder. og ja begge burde side ordentligt i
--
#7
Mr. WoLF
Guru
04-12-2021 12:14

Rapporter til Admin
Prøv at tage PSU fra systemet og jumpstart den kun med et drev eller fan til, se om der er liv
--
#8
Kyuubii
Semibruger
04-12-2021 12:27

Rapporter til Admin
Burde ikke være strømforsyning siden den lige er købt ville overraske mig ihvertfaldt
--
#9
DLB
Ultrabruger
04-12-2021 12:30

Rapporter til Admin
Hvor er du fra i landet? Hvis du er fra Nordsjælland kan jeg da godt kigge forbi :)
--
#10
Kyuubii
Semibruger
04-12-2021 12:34

Rapporter til Admin
Er dsv fra fyn nyborg ellers ville det hjælpe rigtig meget også hvis andre er nær nyborg ville det betyde meget hvis nogen kunne hurtigt kigge på den og hjælpe :D
--
#11
Tyller
Guru
04-12-2021 12:43

Rapporter til Admin
Og du har husket de ekstra stik i toppen af boardet?
--
AMD Ryzen 3900X, ASUS ROG Crosshair VII (WIFI), 4x8Gb Corsair Vengeance, MSI Geforce GTX1080 ti Armor OC - Nænsomt kølet med H2o
#12
Kyuubii
Semibruger
04-12-2021 12:58

Rapporter til Admin
ekstra stik ?
--
#13
Tyller
Guru
04-12-2021 13:01

Rapporter til Admin
#12, Der sidder et 4pin og et 8pin stik i toppen af boardet - til ekstra power - mener at som minimum skal 4pin bruges
--
AMD Ryzen 3900X, ASUS ROG Crosshair VII (WIFI), 4x8Gb Corsair Vengeance, MSI Geforce GTX1080 ti Armor OC - Nænsomt kølet med H2o
#14
Kyuubii
Semibruger
04-12-2021 13:03

Rapporter til Admin
ye til cpuen har prøvet putte begge i skete ikke rigtig noget har også nu puttet jpf1 fordi det glemte jeg og det gav heller ikke noget
--
#15
Jimminez
Mega Supporter
04-12-2021 13:05

Rapporter til Admin
tjek alt igennem igen ram og alle stik
--
#16
AndersOD
Elitebruger
04-12-2021 13:18

Rapporter til Admin
Har du tændt for strømforsyningen bagpå?
--
#17
Kyuubii
Semibruger
04-12-2021 13:22

Rapporter til Admin
har tændt for det hele men det bare mærkeligt fordi der kommer ikke engang lys eller noget
--
#18
Kyuubii
Semibruger
04-12-2021 13:24

Rapporter til Admin
har ingen ide hvad problemet kunne være hvis det er noget jeg har glemt eller om nogle af tingene bare er i stykkere
--
#19
DLB
Ultrabruger
04-12-2021 13:42

Rapporter til Admin
har sendt en pm
--
#20
WlN
Gæst
04-12-2021 17:44

Rapporter til Admin
#6 F-panel kaldes system panel i din manual, se side 1-20 .
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#21
Snazzy
Bruger
04-12-2021 17:49

Rapporter til Admin
Tag billeder af stikket fra front panelet, hvordan du har sat det i motherboardet
--
#22
Kyuubii
Semibruger
04-12-2021 18:24

Rapporter til Admin
https://cdn.discordapp.com[...] https://cdn.discordapp.com[...] https://cdn.discordapp.com[...] https://cdn.discordapp.com[...] https://cdn.discordapp.com[...] Det billedere af hele mit fp panel og hvorda njeg connected det og har connected det sådan med + -
--
#23
Tyller
Guru
04-12-2021 18:35

Rapporter til Admin
Hiv alle stikkene ud til frontpanelet, short de pins der hedder "Power_SW" på bundkortet (de skal bare røres 1sekund med f.eks en skruetrækker)
--
AMD Ryzen 3900X, ASUS ROG Crosshair VII (WIFI), 4x8Gb Corsair Vengeance, MSI Geforce GTX1080 ti Armor OC - Nænsomt kølet med H2o
#24
Kyuubii
Semibruger
04-12-2021 18:46

Rapporter til Admin
Har ikke rigtig fundet et sted på bundkortet der hedder f panel, har mest bare regnet ud fra med hvor mange pins der er men jeg skal plug dem i og så skal jeg tænde computern og røre den med en skruetrækker ?
--
#25
gasolin
Guru
04-12-2021 18:48

Rapporter til Admin
Nederst i højre hjørne på bundkortet
--
#26
Tyller
Guru
04-12-2021 18:58

Rapporter til Admin
Kapitel 1,2 i manualen - der står PANEL lige op over pins, lige ved siden af SATA stikkene Jeg ville prøve at tænde uden nogen som helst sat i
--
AMD Ryzen 3900X, ASUS ROG Crosshair VII (WIFI), 4x8Gb Corsair Vengeance, MSI Geforce GTX1080 ti Armor OC - Nænsomt kølet med H2o
--
Sidst redigeret 04-12-2021 18:59
#27
Tyller
Guru
04-12-2021 19:14

Rapporter til Admin
Jeg har markeret hvor dine front panel pins sidder https://ibb.co[...]
--
AMD Ryzen 3900X, ASUS ROG Crosshair VII (WIFI), 4x8Gb Corsair Vengeance, MSI Geforce GTX1080 ti Armor OC - Nænsomt kølet med H2o
#28
Kyuubii
Semibruger
04-12-2021 19:41

Rapporter til Admin
så den kabel jeg har som sidder sammen med jpf1 skal jeg ikke bruge right ?
--
#29
Kyuubii
Semibruger
04-12-2021 20:40

Rapporter til Admin
connected jpf1 nu men stadig intet strøm overhovedt
--
#30
WakeyWakey
Semi Supporter
04-12-2021 20:47

Rapporter til Admin
Power SW Reset SW Led+ og led- Sidder fuldkommen forkert. De skal sidde i den omridse #27 har givet dig. Der står en small tekst nedenunder så du kan se hvor de skal være Reset led+ og led- er ligegyldigt ligenu, fokuser på at få power SW sat ordentligt i.... :)
--
Main: I7 10700K - RTX3060 Pegasus - Strix z490-i - 32gb cl 12 2400mhz - Velka 3 - Noctua NH-D9i - 1tb 970 m2. Miner: z270-e, 7600k. 4x 3070 2x 3060ti
#31
Ranger84
Skribent1
04-12-2021 20:48

Rapporter til Admin
Ved godt det kan lyde “meh” … men prøvet anden stikkontakt / stikdåse?
--
ASUS Deluxe II(X99) - i7 6850K - H115i - 64Gb TridentZ 3200Mhz (CL14) - AX860i - 512GB M.2 950 Pro - 1TB S-EVO 850 MSI 1080 Gaming X
#32
Benny
Gæst
04-12-2021 20:55

Rapporter til Admin
Kan du tage et billede af hele tilslutningen til dit bundkort oppefra? Starter PSU når du tænder pc? Test ved evt. fan kører eller ved at måle volt. Hvis ikke så tjek tilslutning til panel som folk siger eller prøv at starte den manuelt. Er det store stik forbundet til bundkortet (24 connector eller hvor meget det nu er)? Tjek det sidder helt i.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#33
Kyuubii
Semibruger
04-12-2021 21:22

Rapporter til Admin
#34
Kyuubii
Semibruger
04-12-2021 21:23

Rapporter til Admin
har også prøvet at putte det i andre stikdåser osv
--
#35
Tyller
Guru
05-12-2021 08:42

Rapporter til Admin
Ingen af dem viser hvordan de sidder til frontpanel pins
--
AMD Ryzen 3900X, ASUS ROG Crosshair VII (WIFI), 4x8Gb Corsair Vengeance, MSI Geforce GTX1080 ti Armor OC - Nænsomt kølet med H2o
#36
WlN
Gæst
05-12-2021 08:56

Rapporter til Admin
Ud på bordet med det hele, så kan du udelukke kortslutninger til kabinettet og så kan du tage nogle ordentlige billeder.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#37
Kyuubii
Semibruger
05-12-2021 09:21

Rapporter til Admin
Så i vil ha jeg skal tage alle stikken ud og tag billedere af dem og billedere af hvordan jeg har puttet front panel pins i ?
--
#38
Tyller
Guru
05-12-2021 09:28

Rapporter til Admin
Billeder af hvor du har sat frontpanel pins Forslaget som #36 kommer med er absolut en god ide - bundkortet ud, læg det på papkassen fra bundkortet, monter strømstik fra PSU, ram og grafikkort - rør PWR SW med f.eks en skruetrækker, se om der sker mere end med skidtet monteret i kabinettet
--
AMD Ryzen 3900X, ASUS ROG Crosshair VII (WIFI), 4x8Gb Corsair Vengeance, MSI Geforce GTX1080 ti Armor OC - Nænsomt kølet med H2o
#39
Kyuubii
Semibruger
05-12-2021 09:45

Rapporter til Admin
https://cdn.discordapp.com[...] Det her er hvor jeg har puttet front panel stik i + led til helt ude til højre - led ved siden af og så power switch og nederste er det hdd led
--
#40
Tyller
Guru
05-12-2021 09:52

Rapporter til Admin
Øverste række, helt til højre er pwr_switch - hvordan du sætter + og - er underordnet
--
AMD Ryzen 3900X, ASUS ROG Crosshair VII (WIFI), 4x8Gb Corsair Vengeance, MSI Geforce GTX1080 ti Armor OC - Nænsomt kølet med H2o
#41
Kyuubii
Semibruger
05-12-2021 09:54

Rapporter til Admin
yea øverste række til højre er der hvor jeg har puttet pwr switch it og så har jeg connected the front panel kabel som kom med kabinettet i det stik som kom med jfp1 kablet
--
#42
Tyller
Guru
05-12-2021 09:59

Rapporter til Admin
Har du prøvet at shorte selve stikket på bundkortet, istedet for at bruge knappen på kabinettet?
--
AMD Ryzen 3900X, ASUS ROG Crosshair VII (WIFI), 4x8Gb Corsair Vengeance, MSI Geforce GTX1080 ti Armor OC - Nænsomt kølet med H2o
#43
Kyuubii
Bruger
05-12-2021 10:01

Rapporter til Admin
har ikke rigtig prøvet på noget fordi der kommer intet lys eller noget i computern når jeg putter strøm stikket i og tænder for det, udover at sikre mig at alle stik sidder ordenligt i osv
--
#44
Tyller
Guru
05-12-2021 10:07

Rapporter til Admin
Prøv som foreslået i #36
--
AMD Ryzen 3900X, ASUS ROG Crosshair VII (WIFI), 4x8Gb Corsair Vengeance, MSI Geforce GTX1080 ti Armor OC - Nænsomt kølet med H2o
#45
Razorblade
Mega Supporter
05-12-2021 10:09

Rapporter til Admin
Har du tjekket den lille kontakt bag på psu’en , som #16 skriver, den kan stå på 0 eller I.
--
AMD R9 5900x, Asus 570x Crosshair VIII, 2x16GB G.skill 3200 MHz cl 16, Fractal R5, RX6900XT, Samsung 980 pro 1 TB,960 Evo 0.5 TB, AOC Agon 27" m.m.
#46
gasolin
Guru
05-12-2021 10:23

Rapporter til Admin
Never mind free bump
--
Sidst redigeret 05-12-2021 10:27
#47
Kyuubii
Bruger
05-12-2021 10:25

Rapporter til Admin
hvilke små stik usb stikkene ?
--
#48
Kyuubii
Bruger
05-12-2021 10:26

Rapporter til Admin
og ja har tjekket den lille kontakt bag på
--
#49
gasolin
Guru
05-12-2021 10:31

Rapporter til Admin
#39,47 Der skal sidder nogen af de små stik øverst, kan ikke se om der er monteret nogen på billedet i #39 Er ikke sikker men tror ikke stikkene er monteret rigtigt https://i.imgur.com[...]
--
Sidst redigeret 05-12-2021 10:35
#50
Kyuubii
Bruger
05-12-2021 10:36

Rapporter til Admin
Det er usb stik der er monteret i det billed
--
#51
gasolin
Guru
05-12-2021 10:37

Rapporter til Admin
#50 Hvilket billede ?
--
#52
Kyuubii
Bruger
05-12-2021 10:37

Rapporter til Admin
#39
--
#53
gasolin
Guru
05-12-2021 10:44

Rapporter til Admin
#59 Der skal der ikke sidde et usb kabel ved den røde ring https://i.imgur.com[...]
--
Sidst redigeret 05-12-2021 10:45
#54
Kyuubii
Bruger
05-12-2021 11:14

Rapporter til Admin
Det er også jpf1 det er ikke usb stik
--
#55
Delfinos
Maxibruger
05-12-2021 11:25

Rapporter til Admin
synes nu også det ser rigtig nok ud. Ville prøve at fjerne det stik og bruge en skruetrækker til at kortslutte benene til power knap.
--
#56
Kyuubii
Bruger
05-12-2021 12:10

Rapporter til Admin
Mange tak alle sammen for at hjælpe fandt endelig ud af det og alt er fixet kinda nu er jeg stødt på et nyt problem som jeg nok laver i en ny tråd :D
--
#57
Solfar
Ny på siden
05-12-2021 12:11

Rapporter til Admin
#56 Så er det jo rigtig god stil at skrive hvad løsningen er. Det er både spændende for de deltagende i tråden og hjælper en evt. anden der søger din tråd frem med samme problem.
--
#58
Snazzy
Bruger
05-12-2021 12:14

Rapporter til Admin
HVAD VAR FEJLEN :D? Det deler man selvom man nok skylder kage bagefter!
--
#59
Kyuubii
Superbruger
05-12-2021 16:17

Rapporter til Admin
i enden havede jeg puttede alle stik rigtigt i men det var JPF1 som manglede i sidste i ende som jeg endelig fatted hvor så at power button virkede og der kom i lys i lortede hahaha
--

Opret svar til indlægget: Intet strøm til pc?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE