Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Mangler registreret revisor

Af Bruger Casper2600 | 14-01-2021 15:02 | 315 visninger | 9 svar, hop til seneste
Hej hol. Jeg har en enkeltmandsvirksomhed som jeg kæmper for at erhverve mig en erhvervskonto til i banken. Min egen bank kræver en registreret/godkendt revisor for oprettelse. Virksomheden er helt ung og tjener p.t ingen penge. Så jeg vil selvfølgelig gerne holde revisor posten så langt nede som muligt. Nogle ideer? Thanks.
--
-Casper
#1
ToFFo
Guru
14-01-2021 15:04

Rapporter til Admin
Du kan få 3 tilbud fra revisorer ved at indtaste din mail her: https://revisorkort.dk[...] Kender ikke servicen, men det er en oplagt mulighed, med mindre nogen herinde kender nogen.
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 14-01-2021 15:04
#2
Walling
Monsterbruger
14-01-2021 15:07

Rapporter til Admin
jeg vil nok anbefale dig at shoppe lidt rundt med bankerne, specielt når det kommer til virksomhedskonto. Jeg har hørt mange historier om helt urimlige krav der bliver stillet til helt spæde virksomheder. Personligt har jeg både privat og erhvervs konto hos Folkesparekassen. En bette bank, men de yder en fantastisk service, og eneste krav til firmakonto er: cvr nr og at man skal købe garantbeviser i banken for 5000kr. dem vil man kunne få igen hvis firmakontoen skulle ophøre. en bekendt af mig valgte Lunarway erhverv. hun er rimelig tilfreds med det. Men jeg skal ikke kunne sige om hun elsker det, eller bare er neutral.
--
#3
Puppet
Supporter Aspirant
14-01-2021 15:11

Rapporter til Admin
Jeg har selv en lille virksomhed, med en meget begrænset omsætning. - Efter at have bakset med min egen bank, jyske bank, samt prøvet lykken hos Nordea, var det simpelthen for dyrt og omstændigt at oprette en konto hos dem. Hvis du ikke har brug for det helt store, men bare en konto til at modtage evt. betalinger, samt moms mv. - så kan jeg foreslå at bruge Lunar Way. - Det koster 2500kr om året, uden oprettelsesgebyr. - Det fungere rigtig godt for mig.
--
Sidst redigeret 14-01-2021 15:11
#4
Mattii
Ultra Nørd
14-01-2021 15:15

Rapporter til Admin
Få dig en anden bank. Det er da yderst useriøst. Jeg ringede til min rådgiver og spurgte om han ikke kunne give mig et godt tilbud på en erhvervskonto. Han kunne gå med til 1200kr årligt og ville først trække pengene når der var dækning på kontoen. Du skriver selv "Virksomheden er helt ung og tjener p.t ingen penge." så synes jeg måske det er en anelse mærkeligt at skulle bruge penge på en revisor.
--
#5
Utilfreds selvstændig
Gæst
14-01-2021 15:15

Rapporter til Admin
Det er grimt, så besværligt det er blevet for almindelige selvstændige at starte deres virksomhed op, især når der er tale om en enkeltmandsvirksomhed uden behov for lån, men blot ønsker en erhvervskonto med tilhørende nemkonto. Jeg har kæmpet en del år med Nordea, hvor de ville have at jeg gik fra at have det hele på privaten, til at jeg skulle oprette en erhvervskonto. Til sidst gik jeg med til at den blev oprettet, mod et mindre beløb, men jeg gad ikke rykke det hele over (Da der så kom flere gebyrer på) Efterfølgende kæmpede den ansatte hos Nordea med at få mig ført over, med ugentlige opkald og efter omkring 1 års tid, så gav de op, slettede kontoen og jeg fortsætter nu stadig på min privatekonto. Det er nemlig stadig lovligt, som enkeltmandsvirksomhed, det er blot de satans banker som vil have flere penge ud af alt og ALLE. Jeg brækker mig :(
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#6
Thomas
BOFH
14-01-2021 15:26

Rapporter til Admin
Har du spurgt din bank om de vil acceptere at du bare bruger en privat konto til firmaet. Så kan du oprette en ekstra konto og så bruge den til firmaet. Der er nemlig ikke noget krav om at en enkeltmands virksomhed skal have en separat konto men mange banker vil nok kræve det.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#7
Dangreve
Ny på siden
14-01-2021 15:49

Rapporter til Admin
Jeg har også en EMV, hvor jeg i starten brugte min privat konto, da det ikke er lovkrav at have en erhvervskonto. Det er der ikke noget galt i, men det er træls i længden. Jeg har derfor oprettet en erhvervskonto i den bank jeg også bruger privat, Danske Bank. Deres eneste krav var at jeg havde CVR, der skulle jeg ikke have en revisor. Jeg ville tjekke ved andre banker.
--
#8
Casper2600
Bruger
14-01-2021 16:04

Rapporter til Admin
Mange tak for jeres mange svar. Sagen er den at jeg har haft fat i egen bank (jyske bank), som helt bestemt gav mig besked på at jeg ikke måtte bruge min private konti til min emv, men derimod skulle have en erhvervskonto, her er det åbenbart ikke til forhandling at man skal have en registreret revisor tilknyttet virksomheden. Jeg har haft fat i Lunar og ansøgt hos dem 3 gange nu. Men mine svar er åbenbart ikke fyldestgørende nok, selvom jeg har skrevet lange romaner om hvad min virksomhed skal beskæftige sig med. Her er der tale om dropshipping og dermed salg igennem webshop. Rimelig ligetil. Som det bliver nævnt ønsker jeg ikke lån eller kredit, jeg skal bare bruge en konto som kan gøre at jeg kan launche min første webshop og dermed komme igang. Alt er desuden klart udover erhvervskonto. Jeg tager både imod tips til lunar ansøgningen, andre banker og alt derimellem.
--
-Casper
#9
Casper2600
Bruger
14-01-2021 16:08

Rapporter til Admin
Jeg vil allerhelst kunne gøre det hele ordentligt fra starten. Derfor er jeg både cvr, moms og import registreret. Men måske man skal overveje hvad konsekvenserne er ved at bruge min private konti i starten, om ikke andet så jeg kan se virksomheden kan bære sig selv, inden jeg poster endnu flere penge i projektet. Men hvis de bare lukker min konto, så er jeg jo lige langt.
--
-Casper

Opret svar til indlægget: Mangler registreret revisor

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning