Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Ny opvaskemaskine - Siemens IQ?

Af Guru CV | 20-11-2020 11:54 | 444 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hey. Det er blevet tid til en ny opvaskemaskine her i husstanden. Den vi har nu er integreret, så det skal den nye også være. Jeg har kig på en model fra Siemens, men har ikke selv tidligere erfaring med deres produkter. IQ700 fra Whiteaway, ekstra høj model. https://www.whiteaway.com[...] Nogen der kender til den specifikke model her, eller generelt har noget at sige om Siemens opvaskemaskiner, inden jeg svinger dankortet? :-)
--
#1
ChristianL
Monster Supporter
20-11-2020 12:05

Rapporter til Admin
Vent til på mandag hvor tilbuddene rigtigt begynder at starte :) Alternativt ring til dem og se om du kan handle lidt på maskinen.. Tjek i øvrigt også leveringstidspunkterne - måske kan du finde nogle billigere time slots ved at kigge lidt længere frem i tiden; BF fylder distributionskapaciteten op i DK og priserne stiger.. Derfor giver nogle forhandlere billigere leveringsydelser på den anden side af BF/cyber monday-ugen (ved ikke om det er det samme i perioden før BF/CM) Når det så er sagt, så er det en rigtigt fin maskine, du har fundet. Min kammerat har købt en magen til, og han er efter eget udsagn blevet overraskende glad for Timelight-funktionen. Zeolith-tørring skulle også være helt fænomenal. Har du tjek på dimensionerne? Kan se den pågældende maskine er ekstra høj.
--
#2
CV
Guru
20-11-2020 13:36

Rapporter til Admin
#1 Der er cashback på Siemens i øjeblikket, så kan trække 750 kr fra prisen på den pågældende maskine. Det hjælper lidt. Har kigget hos Power og Elgiganten, da de jo har tyvstartet lidt på BF. Power har en IQ500 maskine sat ned, men i almindelig størrelse. Så vidt jeg kan måle mig frem til skulle jeg lige kunne presse en ekstra høj maskine ind under køkkenbordet, så det var at foretrække. :-)
--
#3
ChristianL
Monster Supporter
20-11-2020 15:50

Rapporter til Admin
#2 Cashback løber indtil 31/12 kan jeg se, så du mister ikke noget på at vente (udover hvis du mangler maskinen selvfølgelig).
--
#4
Survey
Super Supporter
20-11-2020 21:04

Rapporter til Admin
Det kan godt være du lige skal vente https://www.whiteaway.com[...]
--
Consider it as a free bump
#5
CV
Guru
21-11-2020 01:26

Rapporter til Admin
Jeg trækker den lige til fredag :-)
--

Opret svar til indlægget: Ny opvaskemaskine - Siemens IQ?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning