Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Er denne hjemmeside pålidelig?

Af Supporter Aspirant Snemonster | 24-02-2019 08:44 | 2720 visninger | 12 svar, hop til seneste
Hej. Jeg skal have købt 2x Seresto halsbånd til kat. Umiddelbart kan jeg finde det "billigt" på www.ormepiller.eu[...] Men kan ikke helt finde ud af om hjemmesiden er falsk. Trustpilot kender ikke til .eu, men til gengæld kender den .dk (hvis jeg tilgår ormepiller.dk videresender den mig til ormepiller.eu). Trustpilot på .dk ser anmeldelser fine ud (45 anmeldelser og de kan jo forfalskes). Siden er ikke e-mærket. Hvad tænker i ? Nogen med erfaringer fra køb på dem?
--
#1
Wut
Mega Supporter
24-02-2019 11:48

Rapporter til Admin
På Trustpilot er der en gut der skriver: "Firmaet har sin base i Spanien og må gerne sælge deres produkter til andre, men forbrugere i Danmark og alle andre lande med receptpligt på ormemidler bryder loven ved at købe og importere dem. Hvis ens varer bliver snuppet i tolden bliver man præsenteret for en stor bøde. Lægemiddelstyrelsen er opmærksom på dette firma, men da det netop er baseret i Spanien er det svært at gøre noget. Så jeg vil fraråde alle at handle hos dem og istedet konsultere jeres lokale dyrlæge. Bare til en oplysning så er receptpligten på ormepiller ikke indført for dyrlægens skyld, men for dyrenes skyld. Hvor mange bestiller medicin til sig selv på nettet i udlandet ? Det er fuldstændig samme problematik. Spred gerne dette budskab så vi kan få stoppet dette firma !" Ved ikke om det er rigtigt, men det lyder da egentligt rigtigt. Hvordan kan de sælge receptpligtig medicin billigere og uden recept? Lugter ret meget.
--
Jeg svarer kun til nøds på indlæg fra gæster...
--
Sidst redigeret 24-02-2019 11:49
#2
Snemonster
Supporter Aspirant
24-02-2019 12:21

Rapporter til Admin
#1 Hmmm men hvordan finder man ud af om det er receptpligtig? Det er jo ikke medicin, men et halsbånd. Hvis jeg vil kan jeg gå ind til min lokale dyrehospital og købe den hos dem uden noget videre. Skal intet vise eller noget som helst. Den koster bare 457 kr hos dem. Ud fra det vil jeg da ikke mene det er receptpligtig hvis jeg bare kan gå ind i butikken og købe dem? Ydermere, så står der på hjemmesiden under "kontakt": Ormepiller.eu Zekeringstraat 17a 1014BM Amsterdam Holland Så giver da ingen mening at ham fra trustpilot skriver Spanien? Denne domæne tjekker viser vel at hjemmesiden er i DK ? http://whois.domaintools.com[...]
--
#3
Jepperdepper
Giga Supporter
24-02-2019 12:33

Rapporter til Admin
#1 Lyder som en god pointe. #2 Det er jo ikke bare et halsbånd. Det halsbånd er behandlet med nogle kemikalier, som afskrækker utøj. Domænet fortæller intet om hvor virksomheden befinder sig, og det du har fundet der er blot domænets navneserver som ligger i Danmark (DanDomain). Her kan du se ejerens adresse m.m.: https://www.dk-hostmaster.dk[...] som rent faktisk er i Spanien. Er det ikke en bedre idé at give dine kæledyr noget du er sikker på er godt for dem?
--
Sidst redigeret 24-02-2019 12:34
#4
Snemonster
Supporter Aspirant
24-02-2019 12:38

Rapporter til Admin
Hmmm i see... Jeg siger tak, og i har begge ret. Køber det hos dyrehospitalet i stedet for.
--
#5
fuerzzz1
Elite Supporter
24-02-2019 13:59

Rapporter til Admin
Jeg kender ikke nævnte hjemmeside, men jeg ville nu ikke være så "bekymret", Jeg har da flere gange bestilt forskellige typer medicin i udlandet, som ellers er på Recept i DK. Problemet er bare at jeg slet ikke har nogen læge til at udskrive denne medicin, og det gik aldeles problemfrit. Billigere og nemmere. Og nej det er ikke Medicinsk cannabis-olie jeg har haft bestilt, men fx Melatonin og et par andre ting.
--
Ryzen. Jeg får udslæt at slanger. og hader Apple. Citat fra Amalie : Tissemis ! Hvorfor Ryzen? Fordi Cyrix gik konkurs !
#6
Coff
Super Supporter
24-02-2019 15:00

Rapporter til Admin
#5 der er en grund til at det er receptpligtigt. Du aner ikke om du har fået kalkpiller blandet op med tapetklister og gulvopfej.
--
#7
Wut
Mega Supporter
24-02-2019 15:08

Rapporter til Admin
#2 Vi får halsbånd via dyrlægen, der skriver en recept, som vi så skal på apoteket med. Man kan bestemt ikke bare købe dem i håndkøb på apoteket. #5 At du så var heldig ikke at blive taget i tolden er vel ikke et godt argument for, at det generelt er en god ide at importere lægemidler ulovligt?
--
Jeg svarer kun til nøds på indlæg fra gæster...
#8
Snemonster
Supporter Aspirant
24-02-2019 15:12

Rapporter til Admin
#7 Skrev heller ikke jeg købte dem i håndkøb på apoteket. Men skrev derimod at jeg køber dem i håndkøb ved dyrelægen / dyrehospitalet.
--
#9
Wut
Mega Supporter
24-02-2019 15:24

Rapporter til Admin
#8 Det er jo så heller ikke "håndkøb", når du køber dem direkte ved dyrlægen. Det svarer jo til, at de lige de facto udsteder en recept og selv indløser den. ;-)
--
Jeg svarer kun til nøds på indlæg fra gæster...
#10
Snemonster
Supporter Aspirant
24-02-2019 15:52

Rapporter til Admin
#9 Fair nok, det ved jeg ikke noget om :D
--
#11
Georg Poulsen
Gæst
07-03-2021 12:23

Rapporter til Admin
5 At du så var heldig ikke at blive taget i tolden er vel ikke et godt argument for, at det generelt er en god ide at importere lægemidler ulovligt? Jo. Det er da et rigtigt godt argument. At det er ulovligt, er kun til glæde for dyrlægerne som legalt skovler penge ind på de åndssvage regler. Man bør da glæde sig over hver sparet krone hver gang man er heldig.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#13
gasolin
Guru
07-03-2021 15:39

Rapporter til Admin
#11 Du sku lige kommentere på en 2 år gammel tråd ? Du sku lige kommentere på en 2 år gammel tråd ?
--
Sidst redigeret 07-03-2021 16:09 af stallemanden

Opret svar til indlægget: Er denne hjemmeside pålidelig?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning