Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

dba stjålet cykel

Af Maxibruger Mherloev | 22-02-2019 13:23 | 1464 visninger | 16 svar, hop til seneste
Hej Hol, Overvejer nu hvor vejret er begyndt at vende, om ikke jeg skulle investere i en ny cykel. I den forbindelse har jeg kigget lidt på dba, og her falder jeg over en super fed cykel meget i stil med det jeg leder efter. Sælgeren har oplyst stelnummer i annoncen, og jeg tænker bare for sjov at tjekke det med politiets app. Resultatet er som titel beskriver, at cyklen er meldt stjålet til politiet. Har selv fået stjålet en del cykler efterhånden, og ved præcis hvor nedern det er når ens cykel pludselig ikke står der hvor man efterlod den. Så ville egentlig spørge til råds herinde, burde man gøre noget eller skal jeg bare lade som ingenting?
--
| Aorus Master Z390 | I7-9700k | RTX 2080 Ti Gaming X Trio | 32GB Vengeance RBG pro 3200MHz | 970 evo 500GB | Kraken X62 | Seasonic Focus plus 850W |
#1
Slettetbruger3549
Maxibruger
22-02-2019 13:26

Rapporter til Admin
Du kan indgive en anmeldelse eller et tip til politiet.
--
#2
7430
Nørd
22-02-2019 13:27

Rapporter til Admin
Du ringer vel til politiet
--
jep jep
#3
StopNU
Gæst
22-02-2019 13:28

Rapporter til Admin
Hvordan kan du overhovedet være i tvivl?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#4
Thomaslje
Monster Nørd
22-02-2019 13:29

Rapporter til Admin
ja du ringer til politiet og fortæller dem om det, vil jeg da klart gøre, evt kan du tage en prøvetur på cyklen og så bare ikke komme tilbage med den og så kører ned til politiet med den. at købe noget som er stjålet er strafbart, så det vil jeg ikke gøre hvis jeg var dig og også noget svineri at gøre.
--
https://www.facebook.com[...]
#5
Ilwaz
Guru
22-02-2019 13:33

Rapporter til Admin
#0 Det jo op til din egen moral. Personligt havde jeg ikke gidet bruge tid på det, da politiet i mit område intet gør ved den slags. (Har travlt med andre ting).
--
Grafikkort oraklet! Oh, and don't mind the vase.
#6
kikophil
Ultra Supporter
22-02-2019 13:39

Rapporter til Admin
#4 - At køre en stjålet cykel til politiet, er vist næsten det samme som, at anmelde sig selv :) Selv med beviser går det til tider galt for de forkerte, eller vil udgøre en masse spekulationer og spildt tid. Nøjes derfor med at anmelde det til politiet, hvilket vel kan gøres over nettet? Har ikke selv prøvet det.
--
#7
Wut
Mega Supporter
22-02-2019 13:43

Rapporter til Admin
#6 Hvis man selv er skyldig i cykeltyveri, så kører man den da vel ikke til politiet? Hvorfor skulle politiet dog beskylde dig for at være cykeltyv, når du selv kommer med den til politiet? Det lyder lidt komisk. ;)
--
Jeg svarer kun til nøds på indlæg fra gæster...
#8
NiceRag
Elite Supporter
22-02-2019 13:53

Rapporter til Admin
politiet GØR nok ikke det store ved det Men.. det er vel din pligt som borger at indberette kriminalitet det er jo salg af hælervarer ELLER... forsikringssvindel (hvis ejeren selv har meldt den stjålet og nu sælger den)
--
#9
kikophil
Ultra Supporter
22-02-2019 13:54

Rapporter til Admin
#7 - Hvis man selv er skyldig i cykeltyveri, så kører man den da vel ikke til politiet. Hmm.. den kan vist vendes og drejes lidt hehe.. Du stikker af med en cykel du ved allerede er stjålet. Er du så selv en tyv eller andet (er ikke helt sikker på hvad du lige mente med - selv skyldig). Uanset hvad, er det vel selvtægt, og når du så kører den stjålne cykel ind i "løvens hule" står man jo overfor forklaringer og bevisførelse, der efter min mening ikke er "selvtægten" værd. Hvis politiet keder sig den dag, kan man nok bruge lidt tid på tingene, da der jo så meget "bagage" i sagen, at tingene kan køre længere end først beregnet haha..men hvis de har travlt, bliver man vel hurtigt sendt hjem med et smil, og en tak fordi, man er så god en borger (host) Hvem gider en storm i et glas vand - hvis ikke der er godt med kroner i det selvf. Så bare en anmeldelse over nettet, vil derfor være min anbefaling :) P/S - fik ævlet lidt mellem madgryderne :)
--
Sidst redigeret 22-02-2019 14:00
#10
Kaj
Gæst
22-02-2019 15:14

Rapporter til Admin
Tror det er dumt du selv cykler ned til politiet. Tænk hvis nu det er en fejl at cyklen står i registreret eller at cyklen har været stjålet men nu er kommet til den rette ejermand, meget uheldigt så at ende med selv at blive sigtet for cykeltyveri :)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#11
Jegergrim
Giga Supporter
22-02-2019 15:28

Rapporter til Admin
Enhver cykel jeg har ejet er blevet stjållet (bor i Odense M). Da jeg var studerende var det godt nok et stort pres på økonomien og blev til sidst nødt til at opgradere min forsikring... Det hjælper ikke at at cyklen er låst under videoovervågning eller i haven i hjemmet, de bliver stjålet ligeledes da åbenbart kan betale sig. Den ene cykel havde jeg GPS tracking på og den endte udenfor Danmarks grænser indenfor meget kort tid.. Anmeld vedkommende til politiet!
--
Dont delay, be evil today!
#12
kikophil
Ultra Supporter
22-02-2019 16:13

Rapporter til Admin
#11 - Surt med alle de cykeltyverier, der efterhånden er blevet en indtægtskilde for både almèn mand samt op til organiserede forbyderbander, der opererer på tværs af grænser. Selvf. ekstra surt for dè med færrest penge/presset økonomi. Vi almindelige mennesker er jo slemt hæmmet af, at vi ikke i det offentlige rum, kan stille en cykel/værdigenstand uden, efterfølgende at sku` ta`en anden transportform hjem :( Der er så nogle steder, der mod betaling har bedre sikrede cykelanordninger - men det halter jo langt de fleste steder, og disse anlæg er heller ikke særligt billige, samt evt. tyverier jo kun går over evt. personers forsikringer. Derfor burde det være forsikringselskaberne, der pressede/samarbejdede mere med de ansvarlige kommuner for flere/bedre tyverisikrede anlæg, således langt flere cyklister kan tage hjem - før kæden helt er røget af. Når du nævner, at tyverierne også foregår i lukkede haver etc. er det ikke bare en sag om, at nogle ikke forstår privatlivets fred/afskærmninger, men faktisk om, at vi efterhånden er kommet op i et niveau, hvor INTET er helligt - hvorfor vi nok må spørge os selv om: Er det ikke på tide, at vi udover de konstante forsikringsråd om selv at forhøje sikkerheden (betal, betal til samarbejdende partnere - gaab) også selv personligt træder i karaktèr? Vi kan jo råbe og skrige uendeligt efter mere politi, overvågning på flere måder, men er vi efterhånden så belastede/hjernevaskede af forsikringsselskabernes tilbud/reklamer osv. at vi helt overlader vores personlige sikkerhed for både os selv - vores familie og vores ting/værdier/minder til tyve både fra danmark samt andre lande??? Åbent spørgsmål! - Skal vi ha` langt mere overvågning af gader herunde cykelparkeringssteder? Nå men den røg lidt ud over de vilde marker :)
--
Sidst redigeret 22-02-2019 16:18
#13
7430
Nørd
22-02-2019 16:20

Rapporter til Admin
Er personligt gået så langt som i ser jeg en cykel der står ved en hæk eller lign og kan se der er rodet med den så ringer jeg til de blå
--
jep jep
#14
Dragonheart
Elite Nørd
22-02-2019 16:27

Rapporter til Admin
Jeg vil anbefale du: 1. Melde det til DBA - de har faktisk en funktion i annoncen så man kan anmelde annoncen. 2. Anmelde det til politiet (det vil dba dog også gøre specielt hvis brugeren er NemID valideret). At cyklen står som meldt stjålet er IKKE ens betydende med at den er stjålet. Men blot at nogen har meldt stelnummeret som stjålet. Og man skal ikke bevise ejerskab når man melder den stjålet. Når du kan se den er stjålet handler du ikke i god tro hvis du køber den. Men gør du de to ovenstående trin har du gjort hvad der kan gøres med god samvittiged
--
#15
fuerzzz1
Elite Supporter
22-02-2019 16:33

Rapporter til Admin
Problemet er mindst lige så stort med Scootere/knallerter. Jeg har gennem de sidste 20 år nok haft 12-14 knallerter og scootere. Og det er kun 3 af dem jeg har haft så længe at jeg nåede at sælge dem igen inden de blev stjålet. Endda fra min min egen Carport for enden af en stille Villa vej. En anden gang hvor den stod 30 cm fra mig (jeg sad lige på den anden side af væggen, men dem fik jeg skræmt væk uden dog jeg nåede at se hvem det var. En 3. gang ved handelsskolen, låst sammen med min kammerats knallert, med begge fores kraftige kæder. Vi skulle kun have 1 lektion, men allerede der var de begge væk. Kun en enkelt gang har jeg fundet en i igen, smidt i en hæk nogle 100 meter væk, formentlig fordi baghjulet var ekset, så ikke superfed at køre på. 2 gange har jeg fundet et afpillet stel, og resten er forsvundet helt. Sikkert også til udlandet. Jeg tjekker jævnligt dba.dk, scootergalleri.dk og lign steder for at se om en af dem skulle dukke op der. Politiet har naturligvis heller ikke fundet nogen af dem - og tror nu heller ikke de har forsøgt. Nu bor jeg heldigvis i gå afstand til alt, så har ikke mere brug for hverken cykel eller scooter. Så helt klart ja til MEGET mere videoovervågning, i al fald på udsatte steder som fx togstationer (og så de små hvor der ikke er meget trafik andet end lige op til afgange. Det stopper dem nu ikke, men kan måske afholde nogle få. Jeg stillede engang en knallert på en lidt større station, med en politistation lige om hjørnet, låst på begge hjul, en kæde om en lygtepæl, samt fjernet tændrørshætten. Tænkte folk ikke gør noget ved sådan en midt i en stor by hvor der hele tiden går mennesker, men væk var den da jeg kom tilbage et par timer senere. .
--
Ryzen. Jeg får udslæt at slanger. og hader Apple. Citat fra Amalie : Tissemis ! Hvorfor Ryzen? Fordi Cyrix gik konkurs !
--
Sidst redigeret 22-02-2019 16:38
#16
Defterdar
Supporter Aspirant
22-02-2019 16:44

Rapporter til Admin
Cyklen kan være meldt stjålet og ejer kan have fået erstatning fra forsikringen. Cyklen kan efterfølgende være blevet indleveret og solgt på auktion uden at sagen er blevet ophævet. Det er set før. Snak med politiet, de kan hurtigt fortælle hvordan landet ligger
--
ASUS STRIX 1080TI | i7-8700K | 16GB 3200MHz | ASUS STRIX Z370-F | Samsung EVO 960 250GB | Corsair K70RGB | 2x ASUS VS248HR 1x ASUS PG279Q

Opret svar til indlægget: dba stjålet cykel

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE