Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Defekter opstår da på de værste tidspunkter...

Af Mega Supporter BaQQer | 25-06-2018 17:49 | 1270 visninger | 5 svar, hop til seneste
Uha, ny monitorarm! Tid til at montere skærm, så jeg kan nyde en lille times spil med en skærm der nu kan være i øjenhøjde! Skærm monteret, kabler gemt godt af vejen, får ryddet lidt op og så er det tid - nu skal der spilles lidt RS2. Men nej, nu vil skærmen ikke tænde.. Den eksterne strømforsyning testet og lader til at virke.. SELVFØLGELIG er det skærmen den er gal med... Afsted til RMA med den. Heldigvis har jeg en reserve.. Nu håber jeg bare at universet skåner mig i den næste uges tid. Hvorfor sker det altid på sådanne tidspunkter?
--
Kunstig intelligens kan intet stille op mod naturlig dumhed.
#1
InFerNo
Guru
25-06-2018 18:06

Rapporter til Admin
Det lyder som at skærmen virkede før du monterede den på armen, ergo må du jo selv have ødelagt den.
--
Overclocked Broadwell-E/Pascal Inside!
#2
BaQQer
Mega Supporter
25-06-2018 18:11

Rapporter til Admin
#1 Ja, det kunne man godt tro. Jeg var så forsigtig som man kan være, da det er en lidt dyr skærm (i min verden). Derfor ryger den nu til RMA - man skulle tro at skidtet kunne holde til at blive rykket 10 meter i alt.
--
Kunstig intelligens kan intet stille op mod naturlig dumhed.
#3
Lars
Giga Nørd
27-06-2018 02:16

Rapporter til Admin
En skærm bliver ikke bare sådan ødelagt ved at flytte lidt på den. Rent teknisk vil jeg gætte på, at der er et stik inden i skærmen der blot er faldet ud, og som ikke var skubbet godt ind på plads fra starten af. Og et lille bump på bordet udgjorde så det fatale resultat at det faldt ud igen.
--
#4
fuerzzz1
Mega Supporter
27-06-2018 05:34

Rapporter til Admin
#0 Du får det til at lyde som om det var det værst tænkelige tidspunkt. Men jeg kan da mange værre tidspunkter. Fx når man har 2 esser (AA) i poker, og det er en helt afgørende hånd (all-in) og ens mus helt tilfældigvis synes det er tid til batteriskift og man derfor misser hånden som ellers kunne have sikret en flere tusinde kr. Af samme grund er jeg gået tilbage til kablet mus. Et andet eksempel er at du skriver en småfræk ting eller hemmelighed til en veninde, og så ved en fejl får den SMS´et til din mor gg. Langt værre end at måtte sende en skide skærm til RMA. Jeg tror nu også på at det blot er et løst kabel eller lign, ellers går en skærm ikke i stykker af at blive flyttet 10 meter ;) Forvent en regning fra firmaet når de har spildt tid på at konstatere at du selv har "ødelagt" den.
--
Ryzen. Jeg får udslæt at slanger. og hader Apple. Citat fra Amalie : Tissemis ! Hvorfor Ryzen? Fordi Cyrix gik konkurs !
#5
kikophil
Giga Supporter
27-06-2018 14:32

Rapporter til Admin
Ha ha - ja HW har tilsyneladende til tider sit helt eget liv.. Måske er det bare kablet mellem pc og skærm, der har fået "et hekseskud" hehe.. Personligt har jeg så aldrig oplevet, at det går i stykker på de bedste tidspunkter, da det jo altid er når vi skal bruge det - at vi opdager det (de værste tidspunkter) Derfor har jeg altid "reserve HW" stående (også ekstra strømforsyninger) så problemerne sjældent strækker sig over mere end et par minutter :) #4 - Et andet eksempel er at du skriver en småfræk ting eller hemmelighed til en veninde, og så ved en fejl får den SMS´et til din mor. Det omvendte ville nok være en del værre, da din mor nok er bedre til at acceptere sin søns halvperverse (set i hendes øjne) smsèr end din veninde vil være det ved at se, at du sender den slags til din mor haha..
--
Sidst redigeret 27-06-2018 14:37

Opret svar til indlægget: Defekter opstår da på de værste tidspunkter...

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE