Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Hælp til jobansøgning

Af Supporter slam9999 | 04-11-2014 16:42 | 1087 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hej, Jeg er en 16-årig dreng der gerne ville spørge om en eller to venlige sjæle inde på denne side der ville give mig respons på min foreløbige ansøgning. Selve ansøgningen: Jobansøgning Kvickly Hej, da jeg så jeres opslag om at i mangler en ungarbejder, tænkte jeg at det da lige var mig i mangler til den post, og jeg var derfor ikke i tvivl om at jeg ville skrive en ansøgning til jer. Jeg er en 16-årig dreng, der i skrivende stund er i gang med at grundforløbet på Sønderborg Statsskole på bioteknologi-linjen. Og når jeg først er gået i gang med noget vil jeg gøre mit ypperste for at fuldføre mit arbejde og dermed ikke lade noget hænge halvfærdigt i luften. Kompetent med mennesker: Jeg er god til at snakke med mennesker og forklare dem hvor og hvordan ting er / skal laves. Dette kommer både af at jeg i flere år nu har fungeret som lektiehjælp for mine medstuderende men også af at jeg i 10 år har været spejder, hvoraf at jeg her i de senere år er begyndt at optræde som leder fra tid til anden. Mig som kollega: Falder valget på mig, får Kvickly en glad medarbejder med masser af gå-på-mod til arbejdets opgaver. De får også en medarbejder der er hurtig til at lære, og som positivt vil bidrage til arbejdsmiljøet. Jeg vil også gøre mit bedste for at arbejdspladsen er et rart sted at være, både for mig og for alle mine kollegaer. Hilsen Fornavn - efternavn Tlf. Mail:
--
Turn around and FIGHT
#1
Repete
Guru
04-11-2014 16:47

Rapporter til Admin
Godt skrevet. Du sætter ikke grammatisk komma, hvilket for nogle gør det sværere at læse. Husk billede!
--
Build a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire, and he'll be warm for the rest of his life.
#2
slam9999
Supporter
04-11-2014 16:50

Rapporter til Admin
#1 Tak for responsen! Jeg har et billede på ^^ Skal nok lide få kigget alle mine kommaer igennem og sørge for at der er placeret alle dem der skal placeres. (oh ja, kommatering er min nok svageste side)
--
Turn around and FIGHT
#3
Repete
Guru
04-11-2014 16:52

Rapporter til Admin
Lidt hjælp Hej, da jeg så jeres opslag om at i mangler en ungarbejder, skal være Hej, da jeg så jeres opslag om, at I mangler en ungarbejder, Det personlige stedord staves med stort I.
--
Build a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire, and he'll be warm for the rest of his life.
#4
emjay6
Juniorbruger
04-11-2014 16:53

Rapporter til Admin
Ser fint ud. Husk at I skal med stort når man snakker om en gruppe mennesker. Samtidig ville jeg nok skrive at jeg har fungeret som lektiehjælper i stedet for lektiehjælp. Eller bare afsted med den :-)
--

Opret svar til indlægget: Hælp til jobansøgning

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning