Denne tråd er over 6 måneder gammel
Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?
Arbejde i USA.Af Supporter Tisca | 18-10-2011 14:54 | 9784 visninger | 15 svar, hop til seneste
Hej alle.
Jeg og min bedste ven overvejer meget stærkt, at flytte til USA for at arbejde, han er udlært elektrikker og jeg er udlært automatikmontør, nogenlunde samme fag.
Dog vil vi ikke bruge vores hovedfag til arbejde, derimod indenfor politi eller andet.
Jeg har søgt en masse forskellige steder, og jeg kan umiddelbart se at kravene i de fleste delstater er
1) 18+
2) Amerikansk statsborgerskab.
3) Uddannelsen skal gennemføres i USA.
Det er som udgangspunkt det jeg har fundet frem til.
Ville høre om der var nogle på HOL der har erfaring med arbejde i USA, og hvad det i grunden kræver.
Som jeg sagde til ham, så ville det kræve at man allerede havde et hus / lejlighed, og en bil - eftersom at USA er stort, og bus bliver for kedeligt i længden.
Han er 22, og jeg er 21 år gammel, begge modne af vores alder, højde og vægt burde heller ikke være noget problem hvis det er politi vi søger ind til.
Mvh Alex. --
/-lk
Hægter mig lige på den her. Spændende emne. -- Tror ikke i skal regne med at kunne få job inden for politi med mindre i har opholdsvisum & arbejdsvisum, sidstnævnte er (efter 9/11) blevet svært at få fat i, med mindre man vil igennem hele systemet - som godt kan tage evigheder, og til sidst ikke altid er lig med arbejdstilladelse.
Det bedste ville være at få de 2 visum på plads og så ellers komme derover og så scoute det lidt ud.
Jeg brugte http://platformen.dk[...]
de har gode oplysninger, men ellers - er google din ven !
held og lykke :-) -- Tak for det hr, #2 - Det gav mig lidt et indblik i hvad det sådan nogenlunde kræver.
Og #1 - Følg endelig med, kunne jo være man mødte dig derovre :D
Anyways, andre der har input, please come. -- /-lk Vær opmærksom på at der er stor arbejdsløshed i USA pt. De er meget hårdere ramt af krisen end os. -- Det er tæt på umuligt at få arbejds/opholds tilladelse i USA, medmindre i kommer med en lang vidregående uddannelse og har et job klar til jer derovre. -- I'm never wrong, just not right yet! Jeg har ikke en disse forstand på det. Men....
Kan man ikke bare finde sig en amerikansk chick, gifte sig med hende, og viola, så er man inde i systemet ad "bagvejen"? -- Kom med os andre til Norge og tjen nogle $$$... Der er mega mangel på elektrikere deroppe -- Life's a bitch, cause' if it were a slut it'd be easy i USA er det meget svære at få job ind her hjemme, i for med 99% sikkerhed ikke nogen arbejdstilladelse, da det ville være på bekostning af deres egne amerikaner. som andre har sagt så ville en meget høj uddannelse hjælpe. men det kræver jo en del år, og en engelsk kunnen udover mange Europæres/ikke engelsk som første sporgs kunnen, og derfor lidt uopnåelig... i kan måske skabe noget selv. det skal jeg ikke kunne sige.... men jeg tror at drømmen om det store USA er en dødssejler... -- AMD Phenom II X6 1090T / Kingston 8GB 1333MHZ
Gigabyte GA-990FXA-UD3 / Corsair SSD Force 60GB
MSI Radeon HD6950 Crossfire / Corsair Graphite 600T Det er sådan i USA at hvis der ikke er nok penge i kassen, så lader man være med at betale løn til offentligt ansatte, såsom politi og brandvæsen. I USA kan en stat ikke officielt gå "konkurs", så derfor lader man være med at udbetale løn.
Det skete under Clinton, 2 gange fik de ikke månedsløn.
Har selv leget med tanken om at tage til USA og få et job indenfor politi eller anden i den genre, men faldt fra igen da verdensøkonomien røg i bund. -- #0 Du kan ikke blive politibetjent, da det kræver statsborgerskab såvidt jeg husker, og så skal du opgive dit danske statsborgerskab (foruden alle de andre regler), er det noget du er klar på?
Jeg kan dog anbefale #6s råd, det var sådan min mor kom ind derovre.
I har 3 valg: Søg visum herhjemme fra (ventetid i op til 6 år) og vent på at det går igennem, eller at I får afslag (lave chancer for at komme ind), tag derover på ferie og bliv gift i samme smøre (usandsynligt), og det tredje er mens I er i Danmark, få et godt arbejde derovre (da det så er jeres arbejdsgiver der skal anmode om arbejdsvisum, og det er meget lettere at få)
Håber det hjælper -- For all sad words of tongue and pen, the saddest are these; it might have been. Spændende idé...
men drop den. Det er simpelhen umuligt at få job "over there" -- Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur. I kunne også flytte til Norge, der er det noget lettere at få et job. Kender selv en der har rykket teltpælene derop. Ham jeg jeg kender har bpet deroppe i mange år men jeg ved at der findes vikarfirmaer der formidler job i Norge
Eller hvis i har forstand på el så kunne i måske blive hyret i et firma i USA der monterer solpaneler. Følger selv lidt med hvad der sker i clean tech og der ventes lidt et boom i de kommende år. Tror dog at i vil få en noget højere løn i Norge eller i Danmark som udannede håndværkere
Synes ideen med at blive politibetjent lyder lidt underlig, tror ikke det er så nemt... -- A clean house is a sign of a broken computer Beklager drenge men den plan kan i godt skyde en hvid pil efter. USA er et meget lukket land og det er ikke bare sådan lige at tage derover og få arbejde og da slet ikke som politibetjent i sær fordi i ingen uddannelse som betjent har ? (Selv hvis i havde ville i ikke kunne få job som det derover)
Derudover skal i have et visum, et arbejdsvisum kan KUN fås via Sponsorship dvs at en Dansk eller Amerikansk virskomheder vil have jeg til at arbejde i USA og de klarer det meste af papirarbejdet. Derudover som nogen er inde på i tråden, må jeres arbejde ikke tage arbejdet for en normal amerikaner. Dvs at der som udgangspunkt kræves en universitetsuddanelses for at komme ind via arbejds vejen.
At flytte til et land uden for EU for at bo og arbejde især USA er nærmest umuligt. Så måske skulle gøre som der bliver sagt her i tråden. Flyt til et andet EU land i stedet måske Norge. -- Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur. Det er mange måder, hvorpå man kan blive betjent i USA. Ikke alle stater kræver for eksempel statsborgerskab.
Og jobbet er faktisk bedre betalt end i Danmark - og efter 20 års arbejde, kan man mange steder faktisk gå på pension og få en stor del af ens tidligere løn om måneden (i pension).
Jeg har de sidste 17 år arbejdet med tv-programmer om danske betjente i USA og er faktisk selv dobbeltstatsborger DK/US. Jeg kender flere danskere, der er betjente i USA - men leder stadig
efter nogle nye.Lige pt arbejder jeg på anden sæson af et nyt program om emnet til Kanal 5 kaldet Politijagt USA, - så hvis der er nogen herinde, der kender nogen danske betjente i USA, må I meget gerne råbe op. Jeg håber, I kan hjælpe mig.
Bedste hilsner, Tue -- Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur. #14 - Thumbs up for at komme med et fyldestgørende svar, men jeg er bange for du er 8 år for sent på den, så trådstarter er sandsynligvis long gone :P -- - Indsæt signatur -
Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.
Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.
Opret bruger | Login
|
Du skal være logget ind for at tilmelde dig nyhedsbrev.
Hvilken udbyder har du til internet? 424 personer har stemt - Mit energiselskab (Ewii f.eks) 11%
|