Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Tilberedning af laksetern?

Af Gæst Mogens | 23-06-2011 16:52 | 1213 visninger | 13 svar, hop til seneste
Hvordan varmes de/hvordan er bedst? - Har aldrig rigtig spist fisk før og ville prøve noget nyt i dag. (Det står ikke på pakken)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
MathMic
Juniorbruger
23-06-2011 17:08

Rapporter til Admin
Er laksetern, som de indikere, laks i tern ???
--
NYHED!! NYHED!! BLIND MOR HAR IKKE SET SINE BØRN I FLERE ÅR !! DØV FAR HØRTE INTET OM DET!!
#2
frank53
Ultra Supporter
23-06-2011 17:12

Rapporter til Admin
Er de rå? Er der skind på ? hvis ja kan de jo grilles ,eller steges på panden ,sågar dampes i ovnen, du kan lave sushi af dem, der er mange måder , men lad nu være med at gennemstege. start med at stege fra skindside , efter få minnutter vendes de og får lidt på kødsiden, mums
--
#4
Mogens
Gæst
23-06-2011 17:22

Rapporter til Admin
Ja, det er laks i tern og det er uden skind. :-) Kan de bare varmes på panden, med få minutter på hver side?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#5
Niels Tryde
Elite Supporter
23-06-2011 17:23

Rapporter til Admin
?:o
--
Kører AMD style :b AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.40 Ghz - 8 Gb ram DDR2 - 750 GB Harddisk - GT 220 1 GB - ATX 520 Watt - Win 7 64-bit.
#6
fireaim
Mega Supporter
23-06-2011 17:29

Rapporter til Admin
#4 Ja det burde være fint. Jeg har godt nok aldrig set at man kunne købe laks i tern.
--
GIGABYTE GA-X58A-UD3R - Intel Xeon W3530 2.80GHz - Corsair H50 - Corsair Dominator 6GB - ASUS HD6970 - Cooler Master M850 - Silver Stone Fortress 2.
#7
Dr.Nemo
Nørd Aspirant
23-06-2011 17:32

Rapporter til Admin
Pak dem ind i aluminiumstaniol sammen med en sjat hvidvin, en smule vineddike og olie (balsamico) samt godt med toscana mix!!! Server med ris og salat efter eget ønske :-)
--
[#sargool] Spil noget Mædl - dit svin
#8
Shtennek
Semi Nørd
23-06-2011 17:35

Rapporter til Admin
#7 det lyder som noget jeg skal prøve en af de nærmeste dage .
--
i5 2500k @ 4,6Ghz/AsRock P67 Extreme4/Corsair F60/Cogage Arrow/MSI 280GTX SLI/Thermaltake TR2/Lian Li PC-V1110a/Custom vand =
#9
Spam
Maxi Nørd
23-06-2011 17:56

Rapporter til Admin
Jeg har aldrig hørt om laksetern før, men jeg vil absolut ikke tilberede det på en pande, hvis der ikke er skind på. En papillote som #7 foreslår, er nok det bedste bud. Jeg ville dog lave det lidt mere klassisk med en sjat hvidvin, citron (eller anden syre), olivenolie og så ellers bare en masse grøntsager. Løg, fennikel, gulerod, tomat, porre, krydderurter eller hvad du nu har liggende. Server med ris eller perlebyg. Så slipper du også for at lave en salat ved siden af.
--
#10
bluez0ne
Ultra Supporter
23-06-2011 17:58

Rapporter til Admin
Steg laksen, også med kogte kartofler og hollandaise sovs og friskhakket persille! Mums!
--
#11
bluez0ne
Ultra Supporter
23-06-2011 17:59

Rapporter til Admin
Men ja, du kan også det med at pakke det ind i statiol, også krydre det med løg, persille, salt, peber og lidt smør. MUMS
--
#12
Mogens
Gæst
23-06-2011 21:08

Rapporter til Admin
Siger tak for alle de gode forslag :-)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#13
ChelseaMads
Juniorbruger
23-06-2011 21:11

Rapporter til Admin
Et lidt sjov og en anelse malplaceret spørgsmål at stille her på HOl :)
--
True blue trough and trough! iBook Flippa
#14
winedoze
Super Supporter
23-06-2011 21:52

Rapporter til Admin
mhh i gør mig sultne... men LAKSETERN?? nej nej nej.. PIZZA is the way forward!
--
2500k - hd 6950/70 - msi p67s - WD black 750gb - nzxt lexa s - corsair xms3 4gb cl7 - cosair hx 650W Skærm: LG W2363D Bærbar: Asus U31F

Opret svar til indlægget: Tilberedning af laksetern?

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning