Af ren nysgerrighed; hvorfor må det ikke være rustfri? Er du bare helt pjattet med kemi i din mad i form af slip-let belægninger?
--
Bliver også nød til at spørge, hvorfor det ikke må være rustfri af nysgerrighed
--
#1 Det kigger jeg på
#2 Den havde jeg ikke set
#3 Jeg har rustfri gryder, hvor bare når jeg koger æg/pasta/ris, så skal de skures med en svamp bagefter, for at få kalk osv af.
Og jeg er oppe i alderen, så jeg har nok fået mit lort i forvejen, så lidt mere skader nok ikke
#4 se #3
Jeg vil gerne have noget der kan vaskes af under vandhanen, og ikke skal skrubbes meget på.
Og TAK for svar
--
Pralle
#0 Jeg har ONYX og de ligger i den dyre ende, men hold op noget l... !
Jeg vil aldrig anbefale ONYX.
Jeg købte tre af deres pander, da de fik super anmeldelser på nettet.
Dette har jeg fortrudt NÆSTEN fra dag et af.
Deres bunde er tynde som papir, deres "belægning" skalder af og det værste af det hele er, at når de opvarmes så buer panden og alt fedtstoffet løber ud i kanten af panden.
Intet fedtstof bliver liggende på midten af panden.
Jeg købte netop disse pander pga super anmeldelser og fordi jeg ønskede mig nogle lidt dyrere gryder og pander, som jeg kunne nyde i mange år.
De er blevet udskiftet til Fiskars All Steel pander med en dejlig tyk bund. Cirka 1 cm tyk bund.
--
#5
Lidt off topic er det nok..
Men; har du supermeget kalk i hanevandet i dit hood, kan du evt. bruge kildevand.
Jeg bruger det kun til kaffen, men min elkedel er meget taknemmelig.
(jeg bilder mig også ind at kaffen smager bedre)
--
Goats are better people
Har aldrig tænkt over at det er bunden man måler, tak for info #0.
--