Der er ikke noget at gøre. Kør til Berlin.
Men nej - her i huset er vi pænt hipster-snobbede over vores döner, og hvis vi skal have noget lokalt i Nordens Paris, så er det enten Berlin Döner (som måske også er i O'ense?) eller den lokale Istanbul, som .. næppe.. findes ret mange andre steder. Begge steder laver det ordentligt, du kan vælge dit kød, der er alt det rigtige tilbehør.
Det du skal lede efter er ikke "Kebab". Det er Döner. Kebab er bare noget dødt rottekød. Det giver ingen garanti for at der er alt det lækre i.
(...og så skal du på et tidspunkt ned til den der lille kiosk-ting der ligger lige under S-togs-sporet ved Gleimstrasse!)
--
"ORK SATME!"
OT men det burde fandme være forbudt at have de der 'lunken kødpølse på spyd' hængende.
Hvor man på ingen måde kan genkende form, farve eller smag som værende bare fjernt i famile med rigtigt kød.
Æv for en sløj servering.
--
[email protected] Ghz|Noctua NH-D14|Asus Z170|Asus TUF 3080ti|32GB DDR4|Samsung Pro 512GB NVME|CORSAIR AX 850W|Fractal Design R5|Asus PG279Q Lige præcis, der er så mange der ikke fatter smag og forstår tekstur og konsistent på sådan noget kød der skal i en rulle,pizza,pita o.lign....
Kalv eller flank, ikke det der pis fake, blandet løg pose fars som har huller i sig, smager af kanel for at skjule den klamme gamle smag af forrådnelse, føj for satan, folk er ligeglad, de nakker alt i sig bare der står ordet kebabZ
Kender en sælger fra Ålleren der køre riget rundt med flank og kalv til de få steder der stadigvæk sælger dette med kvittering når du skal have lidt fast food, og han er 100p også I oooense, men hvor, må jeg melde pas.
--
if ( $life( $me ) == $null ) { getLife( $me ) | halt }
Det er som med alt kød, småt men godt. Hellere mindre men god kvalitet. Som søn af en slagter og en mor der var smørbrødsjomfru så kender man alt til den jungle der. Det gør så også at man er ekstrem kræsen med kød fra ligemeget hvor man handler. Men en god kebab kører man gerne efter. er hoppet på sous vide der gør alt GODT kød endnu bedre. Man kan som kødelsker og skadet hjemmefra ryste på hovedet af det folk propper i hovedet. Jeg vil hellere have veganer retter, end det restkød de sælger i netto og rema. På et tidspunkt kørte vi frostpizza rating, det er altid godt at have 4-5 stjerners oversigt over spisesteder i storbyerne.
--
#2 såvidt jeg ved så er doner lavet af hakket oksekød? Man skal ikke til Berlin for at få en god en. Århus og kbh har også mange gode steder :-). Jeg mangler at finde stedet i Odense.
--
#6 det har aldrig indeholdt hakket oksekød, så det pølse jens der laver hans krydderkød til "donar". det er lavet af lam of får stykker, mellemlag er krydret spæk/fedt, da fårekød er mega tørt og folk skal have fedt i kødet, fedt salt og krydderi.
https://www.youtube.com[...]
--
Jeg blev rimeligt skuffet da jeg flyttede til Odense mht. kebab stederne, og nu synes jeg egentligt de alle sammen er blevet for dyre oveni.
Så laver det selv når jeg får lyst. Køber arabisk fladbrød i Mango bazar, og så frossent Iskender kebab når jeg ser det på tilbud.
Giver kebabben middel varme på en lille pande med lidt chilisovs, og presser 1-2 fed hvidløg ud over det til sidst når de virker færdige og vender det et par gange.
Laver en simpel salat af romaine salat, tomat, løg og agurk.
luner fladbrødet et par minutter i ovn, og tilføjer et lag salat, creme fraiche dressing, og så et lag kebab.
Kan godt lide at rulle den med staniol omkring så det er lidt lettere at styre og man får den rigtige små-snuskede kebab-biks oplevelse. :-)
--
Du er altid velkommen til at sende en besked hvis jeg ikke ser din kommentar
--
Sidst redigeret 02-10-2024 17:50
Döner kebab, yummy...
https://i.redd.it[...]
--
10900k, strix z490-gw, tuf3080s, 32gb lpx3200, 1tb sn750, rm750i
d15s, lian li pc-a10 alu, aoc cu34g2x