Der er ikke noget at gøre. Kør til Berlin.
Men nej - her i huset er vi pænt hipster-snobbede over vores döner, og hvis vi skal have noget lokalt i Nordens Paris, så er det enten Berlin Döner (som måske også er i O'ense?) eller den lokale Istanbul, som .. næppe.. findes ret mange andre steder. Begge steder laver det ordentligt, du kan vælge dit kød, der er alt det rigtige tilbehør.
Det du skal lede efter er ikke "Kebab". Det er Döner. Kebab er bare noget dødt rottekød. Det giver ingen garanti for at der er alt det lækre i.
(...og så skal du på et tidspunkt ned til den der lille kiosk-ting der ligger lige under S-togs-sporet ved Gleimstrasse!)
--
"ORK SATME!"
OT men det burde fandme være forbudt at have de der 'lunken kødpølse på spyd' hængende.
Hvor man på ingen måde kan genkende form, farve eller smag som værende bare fjernt i famile med rigtigt kød.
Æv for en sløj servering.
--
[email protected] Ghz|Noctua NH-D14|Asus Z170|Asus TUF 3080ti|32GB DDR4|Samsung Pro 512GB NVME|CORSAIR AX 850W|Fractal Design R5|Asus PG279Q Lige præcis, der er så mange der ikke fatter smag og forstår tekstur og konsistent på sådan noget kød der skal i en rulle,pizza,pita o.lign....
Kalv eller flank, ikke det der pis fake, blandet løg pose fars som har huller i sig, smager af kanel for at skjule den klamme gamle smag af forrådnelse, føj for satan, folk er ligeglad, de nakker alt i sig bare der står ordet kebabZ
Kender en sælger fra Ålleren der køre riget rundt med flank og kalv til de få steder der stadigvæk sælger dette med kvittering når du skal have lidt fast food, og han er 100p også I oooense, men hvor, må jeg melde pas.
--
if ( $life( $me ) == $null ) { getLife( $me ) | halt }