Jeg har kun prøvet rigtigt kød fra mr. beef og det var rigtigt godt. Jeg mener det var okse striplon.
På et andet tidspunkt bestilte min bror og det var da bedre end Nettos velsmag, men langt fra niveauet jeg fik. Det jeg prøver at sige er at kvaliteten varierer meget på deres produkter.
--
#1 Okay tak for dit input
--
Som #1 skiver, så er MrBeef, som at spille i lotteriet.
Du kan være heldig og få super kvalitet den ene dag og den næste dag er de knap på niveau med nettos pølser.
--
Købte selv sådan en omgang steak out pølser til min fødselsdag for et par år siden syns de var super har ikke prøvet mr beef
--
Jeg kan anbefalde Slagterlampe, de har en grillpølse pakke hvor man får lidt forskellige pølser, bacon-ramsløg pølsen her favoritten her.
https://slagterlampe.dk[...]
--
#7
+1
--
I may be crazy But I'm not stupid....
No One Dies A Virgin - In The Very End Life Fucks Us All
Supermarkedspølser er ikke nødvendigvis pivdårlige, men efter at jeg prøvede nogle øko-pølser fra et nordjysk "gårdbutiks-foretagende", er supermarkedspølsen en smule meh..
Butikken jeg blev småforelsket i er desværre lukket nu, jeg nåede at bruge ca. 2K i den biks - men så vidt jeg kunne efterforske mig frem til, er de der står for forarbejdningen af f.eks. pølser, leverpostej etc. for flere forskellige butikker, ofte de samme, i det her tilfælde var det en lokal slagter der stod for fremstillingen.
Hvad er det jeg siger?
Jeg siger; prøv nogle af de små gårdbutikker der ikke bruger 15-20% af indtjeningen på heavy markedsføring.
Helt pølsekonkret, kan jeg anbefale krydderpølser med hvidløg, chili etc fra de små butikker, umiddelbart ligger kvaliteten konsekvent på samme høje niveau.
Prøv, når du en gang er ude i god tid og så videre.
--
Goats are better people
MrBeef er jo basalt bare danish crown kød og de har ikke haft nogle pæne sager i 2023:
https://ekstrabladet.dk[...]
Jeg har selv fået mad leveret fra Slagter Zangenberg, og jøsses det var godt! Vi har før prøvet catering fra stort set dem alle, og de skuffer hver gang, men det var next level!
Generelt er pølser fra supermarkeder noget af det værste tapetklister... jeg får direkte kvalme hvis jeg skal spise en.
Skal ned og hente nogle af hans "Dødens pløser" ikke de helt stærke hehe
--
Sidst redigeret 09-07-2024 09:54
Lokal slagter, køb nogle hjemmelavede pølser, problem løst. Alt det andet er medieskabt hysteri, den lokale slagter slår stadig de masseproducerende med længder. Da som grøntsagskassen hvor folk betaler 225 kr for at få for 100 kr grøntsager leveret.
--
Jeg plejer at holde mig til Hanegal mærket når det er på tilbud vel og mærke. Klart mit favorit øko mærke som føres i supermarkederne. Det går du ALDRIG galt i byen med Hanegal mærket. Øko og høj kvalitet.
De der øko pølser som koster ca 40kr specielt okse varianten køber jeg også den fra Netto.
@MOAAA at det er Danish Crown kød er bestemt ikke dårligt. Du kan bestille kødet så at sige derfra, dvs selv bestemme alle kriterierne ift kødets oprindelse og kvalitet og opvækst og udskæringer og antal osv hvis du har en lille slagterbutik eller salgssted. Jeg har købt fra salgssteder MANGE gange med fremragende øko/ungkvæg kvalitet før i tiden og alt var slagtet fra Danish Crown. De har mange varianter af kvaliteter.
Danmark er jo et lille land så langt det meste kød kommer fra Dansk Krone. Sådan er det.
--
#12 Problemet var at de fremførte det som "Luksus" osv... MASH bruger også Danish Crown :P men der er en verden til forskel på hvad man bestiller derfra.
--
Man får hvad man betaler for, derfor handle lkokalt, så kender du slagteren og varen. Min far er pensioneret slagter, så man kender jo alle tricks og smuthuller, når rema ville sælge ½ kg medister til 12-15 kr, så er det mel og vand til slagteriet stadig tjener på det. I svendborg blev der solgt hestekød som oksekød, for når det havde ligget længe nok så fik det den mørke oksekøds farve. Ulempen ved at have en far der var slagter er man satme er blevet kræsen med kød. Man skal have god kontakt tiol sin lokale mekaniker og slagter, alt andet er ligemeget :-)
--
#12
Jeg har ikke tilgivet Hanegal af de droppede produktionen af en kalvepostej der smagte pivgodt.
Men så smed Tulip en krydderpostej på disken og den var satme også go' - jeg har desværre tilsyneladende en sjælden set off-beat smag i postejer, i hvert fald droppede Tulip også krydderpostejen og stak mig, efter krav om svar på tiltale, en mail hvor de skrev at der stadig var restlager i diverse supermarkeder og rådede mig til at køre landet tyndt i jagten på postejen.
Retur til topic; "slagter-kvalitet" praler Slagter Lampe af og de er ikke alene.
For mig betyder den slags flosker intet, det insinuerer at der ikke er ringe slagtere eller at elektrikere slagter for Føtex- det bliver ikke dummere i PR-afdelingen.
(Jeg drikker hane-vand af vandværk-kvalitet)
--
Goats are better people
#14 Du vil ikke høre hvorfor Steff Houlberg ikke vil ligge deres navn til IKEA pølserne som de producerer! :D :D der er under 5% kød i.
--
#16
Tilgiv mig på forhånd..
Ikea-pølserne.. er det noget samle selv-pis med en brugsvejledning der starter på tysk og fortsætter på kinesisk?
På den alvorlige front:
Det undrer mig at det tilsyneladende er helt lovligt, dit Steff Houlberg-eksempel.
Jeg sammenligner ofte deklarationer og produktionsinformationer på varer og der er vitterligt varer i mine køkkenskabe hvor der står "fremstillet for Coop" men ikke af hvem.
--
Goats are better people
#16 Så er de jo næsten vegetariske!
--
Mvh
Fc Junkies
#17 Det er faktisk tæt på, du skal selv smide ketchup osv. på :P
Jeg er enig, det er ren og skær tapetklister men hey de er pisse billige... man kan fodre en hel familie for 100 kr. :D :D
#18 Yep!
--
Vi køber sommetider pølser ved slagter Vollstedt der er også godt med smag i, især i deres chorizo pølser.
--
Ryzen 5 3600: MSI B450-A PRO MAX: 16gb g.skill aegis 3200mhz: INNO3D RTX 3070 ICHILL X4: 500gb crucial mx500
AOC 24G2U: Logitech g502 lightspeed.
#20
Er det fra Carl Vollstedt, som Rema også sælger?
--
#16 Det er da ikke Steff Houlberg der producerer dem (mere)?
--
#1 - MrBeef købte jeg faktisk 10kg Cuvetter fra Sydamerika (Tror det var Uguyay), som desværre var harske - de var blevet indfrosset lidt for sent og blevet dårlige.
Jeg skrev til dem og fik tilsendt 10kg Cuvetter af højere kvalitet samt lidt ekstra pølser/bøffer til levering næste hverdag. Så jeg handler glædeligt stadig med MrBeef.
Jeg har købt fra meatclub, mrbeef, kødriget, steakout, kødbilen og andre internet baseret kød butikker og jeg er aldrig blevet snydt - jeg bruger vel nok minimum 1000kr om måneden i gennemsnit hos disse butikker.
Når det kommer til kød - så skal man jo vide lidt om kødtype, race, kost og andet. Hvis man f.eks. køber kød fra producenten Greater Omaha som producerer høj kvalitet US Black Angus kød blandt andet, så vil man aldrig blive skuffet.
Hvis man køber en omgang Irsk, Tysk eller Dansk kød, så vil du sjældent se en producent, kødrace eller andet, så er det et spil i lotteriet - men prisen er jo også derefter.
Meatclub har dog lige taget pengene de to sidste gange kan jeg se på 1800kr/2400kr. Det er især deres Ribeye på Ben som trækker og så deres 10kg spareribs i kasse som gør jeg helst handler kød der.
--
#0 Hvor bor du henne?
Der er rigtig mange lokale slagtere rundt omkring i landet der er dygtige. Jeg har afleveret en del vildsvin og kronvildt som der er blevet lavet pølser og spegepølser af. Jeg har prøvet "mange" forskellige slagtere og er aldrig blevet skuffet. Der er klart forskel på smagen fra slagter til slagter, men kvaliteten har altid været god.
--
#16 Jeg tænker ikke Steff Houlberg/Danish Crown vil lægge navn til Ikeas pølser, når det nu er Landelænder/Stryhns gruppen der leverer pølser til Ikea.
Det er iøvrigt ikke en hemmelighed at det er Langelænder-pølser, det står i menukortet.
Hvor har du hørt/læst der er under 5% kød i? Jeg tænker der er lige så meget hold i det udsagn som i resten af dit indlæg :)
--
Sidst redigeret 10-07-2024 09:56