Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Terrassevarmer - anbefaling

Af Juniorbruger raiddk | 30-05-2024 08:43 | 393 visninger | 3 svar, hop til seneste
Hej alle, Vi har en hjørne under udhæng, hvor vi gerne vil kunne sidde ude lidt længere ud på aftenen. Se billede af hjørne her: https://ibb.co[...] Tænker at en terrassevarmer på el vil være fint. Jeg er dog i tvivl om hvilken model, og hvilken opsætning der er bedst. Lånte min svigerfars to varmere for at teste. De er hver på 2000w, og sikringen gik hvis begge var koblet til. Så tænker at jeg nok må nøjes med en enkelt på 2000w (med mindre jeg trækker kabel fra anden gruppe). Jeg satte den op i udhænget, og kunne mærke varme fra den når jeg stod lige under, men ikke når jeg sad ned i møblerne. Så tror der er for langt fra loft til møbler. Jeg har fundet 2 potentielle løsninger. 1. "lampe" varmer som kan hænge længere ned mod møblerne. https://www.silvan.dk[...] 2. Varmer på fod https://terrassevarmer.dk[...] Ved begge løsninger er min bekymring om de spreder varmen godt nok, så både dem i sofa og i stole kan mærke strålerne - eller om den blot varmer i en tyndere stråle og man skal sidde direkte under for at mærke effekten. Er der nogen der har erfaring og/eller råd til hvordan jeg bedst varmer sådan et hjørne op?
--
#1
jbred
Elite Supporter
30-05-2024 09:07

Rapporter til Admin
Jeg har 1´ern, den er dejlig mobil, med fjernbetjening og lys. Varme siver op, kulde ned. Så køb et par tæpper til 29´kr i ikea og hav en 4-6 liggende i terassekassen og smid dem på stolene efter kl 20.45. Det ligner ikke det store hjørne med træk, da det er lukket inde bag mursten og vægge, hvis det havde været en terassse ud til naturen så var det noget andet.
--
Sidst redigeret 30-05-2024 09:10
#2
the688
Guru
30-05-2024 09:55

Rapporter til Admin
https://www.silvan.dk[...] Der er mange "guides" rundt omkring, men læs lige Silvan's her (eller en anden) - der er forskel på hvordan de forskellige varmere leverer varmen (kortbølge, mellembølge, osv) og nogle løsninger er gode til nogle formål, andre til andre. Er der overdækket, er der vind, osv osv. Jeg går selv og kigger på en, og har ikke fundet løsningen endnu. Der er selvfølgelig masser af "guides" fx https://idenyt.dk[...] ..bare husk at mange af de her "portaler" er dybest set betalt af reklamekroner, så .. tænk over hvor du tager imod råd fra. Jeg er selv stor fan af TEK.no som tester ting på en god "realistisk" måde, og ikke bare fyrer reklametekst af. Den her guide er gammel nu, men pointerne består : https://www.tek.no[...]
--
"ORK SATME!"
#3
raiddk
Juniorbruger
31-05-2024 07:39

Rapporter til Admin
Tak for jeres feedback.
--

Opret svar til indlægget: Terrassevarmer - anbefaling

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning