Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Stormsikring af trampolin

Af Junior Supporter Kratzen | 15-04-2024 17:04 | 328 visninger | 5 svar, hop til seneste
Tiden er kommet til at ungerne vil have sæsonkort til skadestuen. Vi skal have købt os en trampolin, og i den forbindelse søger jeg lidt sparring angående stormsikring af sådan en. Vi bor ret højt, og det blæser tit i sådan en grad at havemøblerne bliver flyttet omkring. Jeg gider ikke montere og afmontere trampolinen på ugentlig basis fordi der bliver meldt vind. Jeg kan se at der er lidt forskellige produkter på markedet f.eks. https://www.br.dk[...] de ser dog noget skrøbelige ud https://www.bauhaus.dk[...] Får ikke ligefrem gode anmeldelser på bauhaus hjemmeside, og idet vi har ret stenet jord kunne de være svære at skrue ned. Er der andre smarte/nemme/gode forankringer I har erfaring med? Jeg ønsker ikke at støbe beton, men graver gerne
--
#1
ToFFo
Guru
15-04-2024 17:20

Rapporter til Admin
Er trampolinen nedgravet eller står den frit? At afmontere dugen er en kæmpe pain in the ass. Det er helt sindssygt besværligt med alle de fjedre som i forvejen er spændt godt ud. Jeg har haft en nedgravet trampolin og her fik vinden satme også fat, selvom den var nedgravet. Jeg satte nogle U-formede jordspyd i og så lagde jeg en masse fliser ovenpå benene just in case. Så den flyttede sig ingen vegne. Hvis den ikke er nedgravet, kan du både købe spyd som i det første link og så supplere op med mere, hvis du føler det nødvendigt. Jeg tror nu nok de spyd du har fundet skal holde ganske glimrende, forudsat at der er nok af dem. Du kan jo prøve at sætte dem i jorden og så løfte trampolinen. Hvis du ikke kan løfte den med full power, så tror jeg heller ikke vinden gør. Hvis ungerne går op i luftakrobatik og du gerne vil give dem en god trampolin med ordentligt spring i, så vil jeg anbefale en BERG trampolin. De koster, men det er satme kvali.
--
Handels stats: Samme bruger i 20+ år. B/W liste score: +43/-0. Stats sidst opdateret d. 07/05-2023 (B/W listen er ikke opdateret)
--
Sidst redigeret 15-04-2024 17:21
#2
Flmr77
Ultrabruger
15-04-2024 17:22

Rapporter til Admin
Da vi havde trampolin i haven, havde jeg et sæt a la det fra Bauhaus. ( sæt et stykke jern igennem øjet, så får du mange gange moment at dreje den ned med, vores var monteret i moræneler uden de helt store kvaler) Havde et sæt skruepløkker liggende (camping på hårdt underlag) , så nogle af dem, blev også monteret, det er så nemt som det kan være, en 13mm top og en god skruemaskine, så stryger de i som en leg. Ville ikke gå med dem fra BR.dk de adskiller sig også meget i forhold til nærmest alle andre på området.
--
#3
mojn
Ultra Supporter
15-04-2024 17:25

Rapporter til Admin
vi gravede vores 20 cm ned så "knækket" på benene var under græsset plus 4 spyd, ja den er lavere men har ikke problemer med at fede personer rammer bunden.
--
#4
Kratzen
Junior Supporter
15-04-2024 17:28

Rapporter til Admin
#1 det er selvfølgelig vigtig info at den er fritstående. tak for feedback. Er der andre der har yderligere input?
--
#5
Pendor
Mega Supporter
15-04-2024 17:40

Rapporter til Admin
Køb en Berg flatground - vi har ikke fortrudt. Fed trampolin til børnene der ikke ligner en fugleskramsel i haven :-)
--

Opret svar til indlægget: Stormsikring af trampolin

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning