Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Har brug for et realitetstjek

Af Ny på siden Denforvirrede | 09-04-2024 05:46 | 1232 visninger | 7 svar, hop til seneste
Hej alle Jeg er usikker på, om jeg er på rette vej og har brug for et realitetstjek. Den korte baggrund er, at jeg bor i Thailand med min hustru og i et par år har kørt en "ansøgningshjælp" ved siden af mit arbejde. Jeg endte med at finde et (efter thailandske standarder) godt betalt arbejde for 8 måneder siden, men valgte hurtigt at stoppe det, fordi min hjemmeside tog lidt fart. Jeg har tendens til altid at være bekymret for fremtiden, så I stedet for at blive ved med at skrive ansøgningerne selv, valgte jeg at fokusere på at lave en AI jobsøgningsplatform, så jeg ikke senere ville blive udkonkurreret. Spolet frem til i dag, så er der over 500, der har en bruger på platformen, men det er ikke nok til at dække udgifterne til både platform og dagligdagen. Jeg er konstant bekymret omkring økonomien og føler, at jeg langsomt, men sikkert, falder ned i et sort hul. Min hustru er rigtig støttende, men det går mig meget på, at jeg ikke kan give hende et hus, børn, en hund og hvad vi ellers går og snakker om. Som jeg ser fremtiden lige nu, har jeg 2 valg. Jeg kan vælge at arbejde videre med platformen eller finde et stabilt arbejde tilbage i Danmark. Hertil vil jeg sætte stor pris på jeres feedback, så jeg kan tage et valg på et oplyst grundlag. Det er gratis at prøve platformen, og hvis I har lyst til at give mig feedback, kvitterer jeg med et abonnement, så I kan skrive mere end 2 ansøgninger. Til dem der har lyst og tid til at give feedback, kan det prøves her: ansogningshjaelpen.dk
--
Sidst redigeret 09-04-2024 05:47
#1
GrillBiller
Nørd
09-04-2024 07:31

Rapporter til Admin
Hvis du først har arbejdet som selvstændigt, og lever livet i Thailand... tænker jeg du vil få det svært at arbejde som lønmodtager i et eller andet firma her i danevang. jeg vil mene at arbejdskulturen i dag er "Jeg må hellere spørge, før jeg gør noget" frem for at tage en selvstændig beslutning inden for sit ansvarsområde. Skal du havde Villa, volvo, vovse, i Danevang... så kan dette nærmest kun lade sig gøre hvis du vil bosæt dig på Lolland, hvis du kun har en enkelt hjemmeside som levebrød...
--
"Signatur fjernet af moderator i samarbejde med Dalai Lama, Anders Fogh, Bill Gates, Marilyn Manson og Michael Moore"
#2
ToFFo
Guru
09-04-2024 07:53

Rapporter til Admin
Nu ved jeg ikke hvordan forholdene er i Thailand i forhold til hus og børn og den slags, men her i Danmark har vi det fandme godt og nemt. Så hvis hus, hund og have er drømmen, tror jeg du har bedre rammer til det i Danmark fremfor i Thailand. Nu er der sikkert noget besvær med at få konen med permanent, men det ville være besværet værd for jer begge tror jeg. Så hvis du er villig til at ofre det gode vejr for noget mere sikkerhed, tror jeg de danske rammer er bedre for dig nu og i fremtiden. Du har tydeligvis styr på dit shit med den hjemmeside, så jeg tror du kan lande et ganske udmærket betalt job herhjemme. Du kunne jo starte med at bruge din egen platform til at søge job herhjemme :)
--
Handels stats: Samme bruger i 20+ år. B/W liste score: +43/-0. Stats sidst opdateret d. 07/05-2023 (B/W listen er ikke opdateret)
--
Sidst redigeret 09-04-2024 07:53
#3
TombStoneDK
Elitebruger
09-04-2024 08:24

Rapporter til Admin
Kan du ikke få et remote job i Danmark eller andet sted i vesten? Så kan du blive boende i Thailand men få en løn som svarer til det i vesten. Så vil i leve som konger dernede.
--
ASRock X570 Taichi - Ryzen 5800x - Corsair Vengenance 32GB 3200 - Gigabyte 4070ti Gaming - Corsair RM850i - Lian Li O11 Dynamic - Corsair H150i Elite
#4
Claus O
Bruger
09-04-2024 09:50

Rapporter til Admin
Har du prøvet at kontakte de forskellige A-kasser. Jeg ved at FTF-a har et samarbejde med jobmakker, om andre A-kasser har det samme og om det fungerer må jeg være dig svar skyldig. En anden mulighed kunne være at prøve på kommunalt niveau. De er underlagt noget lovgivning som gør at de har langtidsledige arbejdsløse siddende og skrive CV og ansøgninger. Er prisen rigtig og kommer nogle i arbejde kunne det være en god investering for både den ledige og kommunen.
--
Sidst redigeret 09-04-2024 09:51
#5
Jesper Gæst
Super Nørd
09-04-2024 09:51

Rapporter til Admin
Promovering/reklame for dit site, camoufleret som om du beder om hjælp til et spørgsmål. Bruger oprettet kun til det formål. Ganske konstruktivt he he.
--
#6
Anomynous
Nørd
09-04-2024 10:12

Rapporter til Admin
#5 Ikke sikkert du har ret men jeg tænkte det samme da jeg læste opslaget.
--
#7
Denforvirrede
Ny på siden
09-04-2024 11:52

Rapporter til Admin
Mange tak for svarene. Jeg har overvejet at kontakte de forskellige kommuner, hvilket er en rigtig god idé. Det giver også mening at det vil give os et mere stabilt liv, hvis vi vælger at bosætte os i Danmark - efter vi kommer gennem ægtesammenføringsreglerne. Jeg hælder selv overvejende til denne løsning efter at have prøvet iværksætterlivet i snart 5 år (uden det store held). Jeg har siddet alene med projektet i et par år, og udover feedback fra familien har jeg ingen at dele mine bekymringer med, som ikke er farvet af at kende mig. Det er derfor jeg ønsker jeres ærlige mening.
--
Sidst redigeret 09-04-2024 11:56

Opret svar til indlægget: Har brug for et realitetstjek

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning