Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Akademi uddannelse i ledelse

Af Monsterbruger Sozadk | 23-03-2024 21:31 | 925 visninger | 10 svar, hop til seneste
Hejsa Jeg skal lige høre her i dette forum om der har taget akademi uddannelsen i ledelse, samtidig med et fuldtids arbejde. Hvia ja, hvordan var det, hårdt, mange, mange timer. Hvad har du fået ud af det? Sagen er den at jeg gerne vil tage uddannelsen, jeg kan formodentlig nøjes med at tage de tre obligatoriske fag og så afgangs projekt. Ledelse i praksis Organisation og arbejdspsykologi Det strategiske lederskab
--
Ryzen 5 3600: MSI B450-A PRO MAX: 16gb g.skill aegis 3200mhz: INNO3D RTX 3070 ICHILL X4: 500gb crucial mx500 AOC 24G2U: Logitech g502 lightspeed.
#1
tjobit
Supporter Aspirant
24-03-2024 06:33

Rapporter til Admin
Jeg har ikke færdiggjort den fulde akademiuddannelse, men har dog taget et par enkelte fag, herunder ledelse i praksis :) Det har været nogle lange dage på skolebænken, når man er uvant med det, men det har samtidig været rigtigt givende både ift. netværk og en ny viden/forståelse af ledelse. Det foregår i dagstimerne, så det erstatter for mit vedkommende, bare en almindelig arbejdsdag. - dog var der lidt pres på, omkring eksamen, grundet travlhed på arbejdet + renovering af et hus, men det var jo delvist selvvagt. Hvis du ikke skal have mere end de 3 fag, så ville jeg bare gå i gang :)
--
#2
vyRog
Maxibruger
24-03-2024 13:13

Rapporter til Admin
Har du styr på hjemmefronten? Der er en grund til HD kaldes 'skilsmissefaget', så hvis der er partner og børn hjemme, vil jeg anbefale at I lige får snakket om det praktiske, især ift eksamensperioder eller afslutning af større opgaver.
--
Nu bruger jeg min bruger, Tilfreds?
#3
Triplecity
Gigabruger
24-03-2024 14:00

Rapporter til Admin
Evt tal med din arbejdsplads, om de er villige til at betale for x timers studie pr uge. Er det en uddannelse du tager mhb på at blive på din nuværende arbejdsplads, er de sikkert mere tilbøjelig til at være imødekommende. Er selv igang med projektledelse på min diplom og har løbende under uddannelsen arbejdet på min eksamen. Ca en time om dagen, hvor du uforstyrret kan arbejde, så er du rigtigt godt med. Tænker selve afgangs projektet er lidt mere omfattende, men har flere kollegaer som bookede et sommerhus for en uge og låste sig "inde" indtil de var færdige, men der er det så +10 timers arbejde om dagen. For mit vedkommende med min diplom, er målet at uddanne mig opad og skifte arbejdsområde, da jeg lønnings og uddannelsesmæssigt er lidt stagneret i min nuværende stilling. Er selv 44, men synes det er super spændende og motiverende at være tilbage på skolebænken og udvide mine horisonter. :)
--
#4
Sozadk
Monsterbruger
24-03-2024 18:55

Rapporter til Admin
#1 lange dage på skole bænken er jeg ikke så bange for, har næsten lige afsluttet Teknisk designer uddannelsen, så det skal nok gå. #2 tak for headsup mht. hjemmefronten, men den burde der være styr på. #3 jeg har vendt den med chefen han er med på den, jeg tager primært uddannelsen for at blive i virksomheden, som det er nu har jeg to muligheder, enten arbejde mig op og blive senior ekspert på mit område (minimum 5-8 år) eller tage mig en uddannelse i ledelse, og da jeg nok primært ønsker at arbejde med mennesker, fremfor at være den tekniske ekspert så tænker jeg det er ledelses vejen. God ide med at arbejde løbende på eksamen, det havde jeg ikke selv lige tænkt over, jeg er selv lige rundet de 43 og tænker ikke jeg sådan lige bliver for gammel til at blive klogere.
--
Ryzen 5 3600: MSI B450-A PRO MAX: 16gb g.skill aegis 3200mhz: INNO3D RTX 3070 ICHILL X4: 500gb crucial mx500 AOC 24G2U: Logitech g502 lightspeed.
#5
Dalgaard87
Monsterbruger
25-03-2024 17:03

Rapporter til Admin
Jeg har selv taget "Grundlæggende Leder uddannelse", men desværre ikke den akademiske del af det. Hos mig fik jeg alm løn under kursus/uddannelse pga godtgørelse, og det var i den alm arbejdstid fra kl. 8.00 til 15.30. Du har jo nogle uger du optjener hvert år til efteruddannelse, kurser mm. Mener du optjener 2 uger årligt og du kan maks have 6 uger stående i "banken" hos din virksomhed.
--
#6
Mufufu
Gigabruger
25-03-2024 19:28

Rapporter til Admin
Kontekst: Jeg i gang med en diplom i ledelse, færdiggjort 3 obligatoriske fag og i gang med valgfag et. Jeg tager den over 3 år på deltid efter arbejde. Jeg tager den online som normalt ligger fra 1400-1800 én gang i ugen, i en indeværende periode. Jeg har fuldtidsarbejde som IT-afdelingsleder. Jeg har to børn og én kone - og jeg er ikke ved at blive skilt ;) Jeg afstemte med konen inden jeg gik i gang. Hvordan var det: Dette er subjektivt. Ledelse for mig er grundstenene for mig som person. At få flere teorier og værktøj i værktøjskassen, gør det hammer spændende for mig. Jeg hader at skrive i det akademiske sprog, som jeg bruger ca 60% af min energi på. Hårdt: Tjooo, tjaah, lidt måske? Det akademiske fylder alt for meget for mig, som stresser mere end det burde. Timer: Det er svært at sige. I starten læste jeg ALT. Det stoppede jeg med, da læste det som fangede mig i bund, og resten skimtede jeg. Hvad har du fået ud af det: Det har styrket mine kompetencer som leder. Mange beslutninger faldt mig naturligt og rigtige, uden at være bevidst om, at der måske var andre betragtninger eller måder at gøre det på. Det giver også andre syn på livet ;)
--
Sidst redigeret 25-03-2024 19:32
#7
Xzipet
Superbruger
25-03-2024 19:48

Rapporter til Admin
Har taget selv samme uddannelse for en del år tilbage, jeg synes ikke moduler var så tidskrævende udover de obligatorisk dage/aftener på bænken, da eksemerne var bygget op på 2 - 3 siders synopsis med mundtlig fremlægggelse. Hovedopgaven var lidt mere tidskrævende men der var ikke meget skoleundervisning hvis overhoved noget udover vejledning så det var fritiden det gik lidt udover i de 2 - 3 måneder der var til at skrive den. Lige nu er jeg igang med en Offshore Wind Energy MBA, den kan godt trække lidt tænder ud Per modul der kun strækker sig over ca. 6 til 8 uger og dem er der 9 af, så kommer der efterfølgende en master opgave på 80 sider på 26 uger :-) så der er lidt mere pres på. Alt studie har bragt mig op i Executive Management i nuværende virksomhed. Xzipet
--
#8
Unold83
Giga Supporter
25-03-2024 19:55

Rapporter til Admin
Jeg har taget Ledelse i Praksis her for nyligt. Jeg har personligt fået rigtig meget ud af det synes jeg. Lige i starten er læsebyrden lidt stor, men ellers synes jeg ikke det var ret svært. Opgaven man skal aflevere er kun på 2 sider og så en mundtlig eksamen. Hvis du bare hører efter i timerne, så skal du nok komme igennem med en fin karakter. Uddannelsen er jo lavet til at man har arbejde ved siden af, så man tager meget udgangspunkt i sit arbejde. Jeg var super glad for at tage den.
--
#9
Sozadk
Monsterbruger
25-03-2024 20:46

Rapporter til Admin
Fedt at høre fra jer der er/har været i gang og fedt at høre at i alle har fået noget ud af det, nu får jeg blot endnu mere lyst til at få startet. #7 lyder spændende med den offshore wind energy MBA, jeg arbejder indenfor vindmølle branchen.
--
Ryzen 5 3600: MSI B450-A PRO MAX: 16gb g.skill aegis 3200mhz: INNO3D RTX 3070 ICHILL X4: 500gb crucial mx500 AOC 24G2U: Logitech g502 lightspeed.
#10
Xzipet
Superbruger
25-03-2024 21:21

Rapporter til Admin
#9 Den er skam også rigtig spændende meget praksinær men ligeledes bygget meget akademisk, så det kræver et par års erfaring i Offshore renewables samt 240 ects point for adgang til den MBA. Xzipet
--

Opret svar til indlægget: Akademi uddannelse i ledelse

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning