Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Bedste boliglån til dig, forklar hvorfor!

Af Ultrabruger SteeLx | 22-02-2024 20:36 | 1807 visninger | 29 svar, hop til seneste
Vi står og skal købe vores første hus, og derfor skal have et mix af bank og realkreditlån. Det er jo et noget kompliceret spørgsmål, med mange nuancer, men hvordan ville du gribe det an, med baggrund i det nuværende renteniveau og lånemuligheder? - Almindeligt realkreditlån med 20 eller 30 års banklån? - Realkreditlån med 10 års afdragsfrihed, med fokus på at afhøvle banklån på 10 år. Efterfølgende afvikle realkreditlån over 20 eller 30 år. - Fast eller variabel rente? - Vil du have fokus på afdrage hurtigst muligt, fokus på lavest mulige omkostninger, mest fleksibilitet eller størst mulig sikkerhed? - Hvordan vil du udnytte renteniveauet, for bedst muligt at kunne udnytte op- / nedkonvertering nu, eller på sigt. Realkreditlån pt 4% og banklån 6,2% i rente.
--
Sidst redigeret 22-02-2024 20:38
#1
Anomynous
Nørd
22-02-2024 20:47

Rapporter til Admin
Vi købte hus i 22 og vi valgte 30 år 3% fastforrentet. Ingen afdragsfrihed, det har jeg ladet mig fortælle er noget fanden har skabt i vrede. For mig er det alfa og omega at jeg ved hvad jeg skylder når jeg ligger hovedet på puden om aftenen og at det er det samme når jeg vågner igen.
--
Sidst redigeret 22-02-2024 20:48
#2
Joller79
Junior Supporter
22-02-2024 21:02

Rapporter til Admin
Fastforrentet lån her..samme belæb hver måned til huset er vores, og skL ikke tænke på og ligge om efter 5/10år, med chance for kurs eller rente er dårlig
--
Asus tuf b460m wifi, 4X8GB hyperX RGB ram 10700kf, lenovo rtx 3070 Artic freezer 2 240 cpu køler/nr400 kabinet 2X m.2 ssd. Asus pg279q
#3
Fc Junkies
Monster Nørd
22-02-2024 21:03

Rapporter til Admin
F3 eller F5 uden afdrag og så selvfølgelig maks afdrag på banklånet. Der er ikke et stort kurstab på F-lån og der er en “forventning” om rentenedsættelsel. Men det er self spekulativt.
--
Mvh Fc Junkies
#4
stallemanden
HOL Moderator
22-02-2024 21:04

Rapporter til Admin
Da vi købte i 2017 valgte vi: 30 år fastforrentet - den gang 2,5% Banklån med tilhørende opsparingskonto. Opsparingskontoen havde så en rente på Banklån -0,5% Vi startede ud med afdragsfrihed, og smed pengene på opsparingen. i September 2019 lagde vi om til et 0,5% fastforrentet med afdrag. Beholdt banklånet. Omkostningerne ville være, med det øgede afdrag, hentet ind efter et halvt år, som jeg lige husker det. I dag har vi endnu en gang lagt om. Også fastforrentet. Nu uden banklån, da vi kunne udbetale det samt billån med kursgevinsten..plus det løse. Vi har ca samme "husleje", men har ikke længere et billån der tager en god bid af kagen. Hvad ville jeg gøre i dag. Fastforrentet med afdrag - ene og alene for at kende dagen i morgen. Kan man hente noget ved at have en anden belåning. Helt sikkert, jeg betaler bare gerne for at kende mit budget og have sikkerheden.
--
https://onsdagssnegl.dk[...] "Held er noget, der indtræffer, når grundige forberedelser mødes med gunstig lejlighed"
#5
Martin_DJ
Guru
22-02-2024 21:04

Rapporter til Admin
Du har fat i den lange ende. Bedste løsning er den hvor I får betalt jeres banklån ud hurtigst muligt. Måden at gøre det på er at vælge afdragsfrihed på realkreditlånet. Hvilken type realkreditlån I vælger er op til jer og hvilken risiko I er villige til at tage.
--
Note: "DJ" har ikke noget med "disc jockey" at gøre :D Det er bare tilfældigvis, forbogstaverne fra mit mellem og efternavn.
#6
Olding
Megabruger
22-02-2024 21:10

Rapporter til Admin
#1 Alle bank og realkreditlån giver sikkerhed for restgældens størrelse. På fastforrentede lån skøjter kursværdien dog op og ned @trådstarter F5 er pt 1,3% billigere end fastforrentet. Økonomisk meget fordelagtigt
--
#7
the688
Guru
22-02-2024 21:28

Rapporter til Admin
Snak med nogle rådgivere. Gerne en uafhængig. Jeres situation er kun jeres. Vi valgte fastforrentet til 1,5% dengang. Vi er blevet kimet ned af banken som "tilbyder" at konvertere vores lån. Uhm, nej tak. Vi valgte 30 år på realkredit, og 10 år på banklånet. Så kigger vi ind i at når det er væk, så sidder vi vanvittigt billigt, og reelt set kunne en af os stoppe med at arbejde. Eller gå på halv tid. Eller .. hvad nu vi har lyst til. Men på intet tidspunkt er vores hjem "i fare". Selvfølgelig koster det lidt mere nu, men det er også nu vi tjener penge, og vores datter er lille. Vi kommer ned og bo billigt inden hun bliver teenager, og så har vi et meget større råderum til at tage på eventyr, eller gøre noget skørt. De fleksible er spekulation. Har du råd til det, og mod på det, så "go for it". For os er et hus ikke "en investering" eller "noget der skal give afkast". Det er et hjem, og det spiller vi ikke hasard med. Jeg har haft hus før - også fastforrentet. Mange år siden. Dengang var der en kæmpe gevinst ved at have valgt "Flex" - men det vidste man jo ikke. Da så markedet krakkede, sad og jeg hyggede mig og tænkte "Well, det var præcis derfor jeg valgte den fastforrentede. HA!" ...så var det så åbenbart så galt at man valgte at redde alle de lykkeriddere der havde valgt at satse på Flex, fordi det ellers ville have "tvunget folk fra hus og hjem". Well - hvad var så fucking pointen? Det kostede mig en formue - jeg skulle også bare have spillet Lotto med lånene, og så havde jeg sparet en masse, og når det så gik galt, havde det ingen konsekvenser. Det er jeg stadig pænt harm over. Men..til 1,5% fast... det kan godt være jeg kunne have sparet lidt om 25 år, men... til gengæld sover jeg godt om natten, og vi sidder trygt og godt. Og hver gang nogen tilbyder os at konvertere, ved jeg at jeg har valgt rigtigt. For så er vi en dårlig investering for banken :) Vi har på få år scoret en kæmpe gevinst (omend fiktiv) - så vi allerede har en kæmpe friværdi fordi kursen er faldet helt vildt, mens renten steg (..for alle de andre) - så vi har måske tjent 500.000 på 2 år (på et hus til lige over 2 mio). Men det betyder jo ikke noget, fordi hvis vi indfriede nu, og fik de 500.000 i hånden... ville vi jo skulle ud og købe et andet hus, til en meget højere rente i dag. Men det er da rart at vide at hvis vi ikke gider bo sammen en dag, så kan vi splitte en halv million imellem os, og tage med i hver vores lejemål. Men igen - jeg er halvgammel, og har fået de børn jeg skal have, så der er meget få "variabler" i vores fremtid på den måde. I kan være i en helt anden situation, og købe noget, og så pludselig opdage at der kommer tvillinger, eller at den skole der er i landsbyen lukker, og så er det pludselig en kæmpe belastning for familien at skulle fragte børn 40km, 2 gange hver dag, og pludselig er nødt til at gå ned i tid på jobbet, for at kunne nå at hente unger, osv osv.
--
"ORK SATME!"
#8
SUPERBOY
Ultra Nørd
22-02-2024 21:49

Rapporter til Admin
#0 Du vil få alle muligheder når du spørger herinde, vi er alle forskellige :-) Personligt er min "risikovillighed" faldet drastisk med alderen og gik mere op i, at jeg havde pengene ved hånden til, at udskifte tag eller bil HVIS jeg skulle være uheldig. Jeg startede egentlig med at kikke på huse omkring 2.5mio, snuste lidt til 2.8mio, men ville ikke sætte mig for hårdt og endte med et hus til 1.750.000. Pga. salg af AB endte jeg med et lån på 400.000. Mange har en tendens med, at låne så mange penge som muligt for at få det "største/bedste" hus - men pas på med at sætte jer for hårdt, der skal også være penge til Rejser, ny bil og måske børn! Afdragsfrihed kan være en god ting, men der skal helst være en grund til, at bruge de ekstra penge på at få muligheden (pga. dårligere kurs på lånet ~ ca. 10.000kr. per million I låner, ved 4% fastforrente) Dvs. den bør primært bruges udnyttes så I kan få banklånet væk hurtigere. 20år/4% er det overhovedet realistisk når I skal betale af på et banklån ved siden af??? Hvis jeg havde valgt et hus til 3mio havde jeg ikke turde, at gå med 100% Flexlån, da jeg kunne risikere at skulle leve af havregrød såfremt renten stiger. Men måske halvt Flexlån og halvt 4% 30år kunne have været Realkredit belåningen. Så har man ca. halvveret risikoen/gevinsten. Ting I bør tage med i overvejelsen Hvordan er jeres indkomst nu i forhold til fremtiden - forvent ikke kæmpe lønstigninger hvis begge to har fine jobs, men måske er en af jer elev eller studerende lige nu. Hvor mange børn skal der være råd til? 1, 2 eller 5 ? Hvor meget låner I, er det 2, 3 eller 4x jeres årsløn? - jo højere "gældsfaktor", jo større risiko hvis renten stiger hvis Flexlån er valgt. Hvor længe skal I bo der, er planen 5år, eller regner I med for evigt - det kan være dyrt at komme ud af Flexlån før tid. Er der problemer med grundvand i jeres område, er der seperat kloakering til regn og spildevand? Dette var ikke noget jeg rigtigt tænkte over, men heldigvis gjorde min køberrådgiver.
--
Tag altid BACKUP!!
#9
ToFFo
Guru
22-02-2024 22:48

Rapporter til Admin
Jeg har betalt banklån ud og har et 1% fastforrentet realkreditlån med 10 års afdragsfrihed. Det er fucking lækkert! Der er mange der ikke forstår hvorfor jeg ikke afdrager på realkreditten. Det er fordi jeg hellere vil have funny-money nu, fremfor når jeg bliver gammel og ikke har ligeså meget gavn af pengene. Hellere have ok med penge mens jeg er relativt ung, fremfor at være loaded mens jeg er gammel og doven.
--
Handels stats: Samme bruger i 20+ år. B/W liste score: +43/-0. Stats sidst opdateret d. 07/05-2023 (B/W listen er ikke opdateret)
#10
Gill Bates
Guru
22-02-2024 22:53

Rapporter til Admin
Renten kan jo gå begge veje.. Jeg ville nok kigge på et F3 eller F5 lån Men ja, hvis stabilitet og sikkerhed er vigtigt så gå efter fastforentet, så ved du hvad det koster
--
Sidst redigeret 22-02-2024 22:57
#11
AliBabah
Maxibruger
22-02-2024 23:09

Rapporter til Admin
Husk nu, at selvom du vælger et F3 eller F5, så har du stadig en sikkerhed i de 3 eller 5 år. Så længe du ikke vælger KORT rente, hvor det er hver 6. måned den ændrer sig, så er det altså heller ikke værre end så. Jeg valgte selv S5 (afdragsfri, variabel rente tilbage i 2021), hvor jeg pt. betaler 1700 kroner per måned i rente af 2,5 mil. Vælger du afrdragsfri og variabel, så skal det enten være for at banke banklånet af, eller fordi du har brug for et større rådighedsbeløb her og nu. I vores tilfælde var det blot et spørgsmål om rådighedsbeløb grundet jobsituationen samt behovet for 2 biler osv. Jeg fortryder det på ingen måde, og skal først til at genforhandle lån igen til Oktober 2025. Til den tid håber jeg selvfølgelig at renten er faldet, og hvis ikke, så har vi i mellemtiden sparet en helvedes masse penge op, således at vi stadig kan leve uden at mangle penge. Iøvrigt så er jeg helt enig med #9 Der er INGEN grund til at afdrage på dit hus her og nu, hvis du kan undgå det. 1 million kroner i 2024 er sværere at betale end de er i 2034. Ovenstående er selvfølgelig meget firkantet skåret ud, og kommer meget an på hvad du så betaler i rente, men ofte kan det betale sig i det lange løb, ikke at afdrage på sit realkredit lån. Men i din situation, med banklån, så havde jeg nok taget variabel rente i 5 år, og få banket banklånet af, og dernæst spare så mange penge som muligt hver måned.
--
#12
Fuller 8900
Monster Supporter
22-02-2024 23:21

Rapporter til Admin
#11 JA hvis man har rygrad til at spare op og evt få rente eller afkast via aktier eller lignende på det man spare, hvis ikke og man så om 10år har spenderet det hele OG blevet vandt til at bruge rub og stub, og skal til at afbetale over 20 år fremfor 30 år, så er det da smart nok. Dog er der rigelig med folk rundt omkring i DK som efter 10 års afdragsfrihed står med håret i postkassen og IKKE kan betale..
--
#13
Olding
Megabruger
22-02-2024 23:35

Rapporter til Admin
#9 Gør dig selv en tjeneste, og beregn din ydelse i forhold til kursværdien af din restgæld. Det er slet ikke et lån der er egnet til at blive liggende i
--
#14
AliBabah
Maxibruger
22-02-2024 23:39

Rapporter til Admin
#13 Blot af nysgerrighed, snakker vi ifht. omlægning af lån? For jeg havde nok også omlagt lån, hvis jeg havde et 1% lån, som #9. #12 Vi er helt enige. Det kræver ryggrad, men omvendt så bør man nok heller ikke "gamble" med køb af hus osv., hvis ikke man kan "styre" sig mht. brug af penge.
--
#15
Olding
Megabruger
22-02-2024 23:44

Rapporter til Admin
#14 Ja Lån i underkurs bør omlægges, specielt lån hver belåningsgraden på optagelsestidspunktet var høj. De graduerede bidragssatser hvor det er væsentligt dyrere at låne 60-80% end 0-40% gør at der spares meget kraftigt på fremtidig bidragsbetaling ved omlægning til underkurs. Besparelsen alene på bidrag betaler ofte omlægningen med overskud.
--
#16
Monze
Monsterbruger
23-02-2024 00:58

Rapporter til Admin
For mig er det et banklån som en kredit jeg selv kan styre indbetalinger og hævninger ved behov. Renten på disse er variabel og det lever jeg med i forventningen om at renten falder. På den korte bane er en høj rente øv, men de ekstra afdrag jeg laver løbende vægter højest i sidste ende. Vi regner med at banke lånet af over de næste 3-5 år.
--
#17
morteh
Junior Supporter
23-02-2024 02:27

Rapporter til Admin
Jeg valgte for 10år siden f1 til lån af 750k til et 950k hus. jeg fortrød mit valg allerede året efter da jeg er en tryghedsperson. så jeg omlagde lånet til et 30årigt 2% fastrent uden mulighed for afdragsfrihed. Det kostede selvfølgeligt noget at jeg valgte forkert i første omgang, men jeg har været glad for valget lige siden, på trods af at f1 lånet havde været billigere... det faste 2% lån gav mig ro i sjælen :)
--
Sidst redigeret 23-02-2024 02:28
#18
Survey
Maxi Supporter
23-02-2024 09:41

Rapporter til Admin
Jeg har tre bemærkninger (købte hus i 22): 1. Snak med banken om at få banklån som en kredit det gør at du kan afdrage hurtigere, hvis du har likviditet og tage pengene ud igen uden ekstra omkostninger (eks. hvis du skal have bil, barn, ferie) 2. vurder din horisont og økonomi kan du tåle at renten stiger 2% uden problemer (taler for fleks, da alle prognoser peger på faldende renter, men det giver en risiko) vil du gerne kende din økonomi og udgifter - samt hvis du skal bo længe i huset (taler for langt fast) jo højere rente og restgæld du optager i dag. kan give større konverteringsgevinst hvis renten falder som forventet. 3. vurder afdragsfrihed hvis du får 1. som kredit og under 2. vurderer at du hellere vil have penge i hånden nu end om 10 år, så vælg afdragsfriheden og brug pengene på at nedbringe andre udgifter. og sidst - søg professionel rådgivning fra uvildig, hvis det drejer sig om mange penge - det kan være rådgivningskroner givet rigtig godt ud - og selvfølgelig at du også skal spørge flere banker (gerne de små)
--
Consider it as a free bump
--
Sidst redigeret 23-02-2024 09:42
#19
Thomas G
Junior Supporter
23-02-2024 09:55

Rapporter til Admin
Logisk set slår man bank gælden ihjel først. Men vær bevidst om at afdragsfrihed påvirker bidragssatsen så du må ikke nøjes med at kigge på selve rente satsen. Personligt er jeg til fastforrentet og løbende afdrag, som de andre: jeg skal vide hvad skidtet koster mig, og ikke have kedelige udsving. Er man obs op dygtig kan man som en af de andre nævner være heldig og få en gevinst ved omlægning.
--
#20
Hrbønne
Bruger
23-02-2024 10:07

Rapporter til Admin
Jeg valgte at afdrage på mit 1,5% lån som vi stadig har 28 år tilbage af hvoraf der nu er 8 års afdragsfrit tilbage. Afdragsfrit for at have penge til renovering og banklån og fastforrentet så kender jeg mine udgifter årene frem. Vi har ikke råd til at risikere at den månedlige ydelse stiger alt for meget pga evt stigende renter på flexlån så vi betaler lidt mere for den fastforrentede men har så trygheden med. Det ekstraordinære afdrag for 6 mdr siden har pga kursgevinster samt deraf faldende renter og bidrag over de næste mange år, givet os en dobbeltop på det beløb vi har afdraget med. Ja, pengene kunne være sat i aktier og så var de nok blevet til mere, men vi kender den faste udgift de næste mange år og den er faldet væsentligt i forhold til før afdraget. Det var en dosis tryghed mere til os. Der er mange måder at gøre det på alt efter hvad man kan tage sig råd til samt hvad man tør gamble på.. Sådan er vi jo forskellige :-)
--
AMD 6900XT reference, 5800x, Asus Strix B550-F wifi, 32GB 3600Mhz c16, Fractal Design Define 7, 860w Fractal Design platinium, Sabrent Rocket 4 2TB
--
Sidst redigeret 23-02-2024 10:08
#21
LgT
Mega Supporter
23-02-2024 10:18

Rapporter til Admin
Nu har jeg haft fastforrentet i 12 år - og i 10 år set fleks vinde, vinderne var så dem der skiftede til fast, da den ramte 1-0.5 pct. Vi har lige konverteret til 5 pct og derved skåret 25 pct af gældsstolen (samme månedlige afdrag cirka). Vi kunne nok godt have kørt Fleks nu, men men det var også lidt sjov at købe Fastforrentet i kurs 99.9x og vide at vi ikke kan skulle betale over 100 når vi næste gang konverterer. Jeg tror i virkeligheden næsten at det kan betale sig at konvertere til 4pct nu, men vi har også et muligt hussalg i gang, så den vigtigste øvelse var at tage vores 1 PCT FF lån ud til en lav kurs. (havde vi gjort det i efterårsferien havde vi tage 7-8 pct mere af ! ). Vi har fra starten valgt Fastforrentet, så vi ved hvor vi står - i praksis har vi konverteret flere gange, så banken har ihvertfald vundet på vores aktiviteter! Skal man købe sit første hus, og kommer uden udbetaling, lyder det som en god ide at starte ud med et lån med afdragsfrihed. Fokuser på at tage de dyreste lån ud først! Om man vil køre Fleks eller FF er et spørgsmål om temperament.
--
#22
MDietz
Mega Nørd
23-02-2024 11:18

Rapporter til Admin
Det er som du selv siger, meget individuelt. Tal med din rådgiver må være det bedste råd herfra. Personligt kunne jeg godt sove om natten ved at have fleksibel rente for til gengæld at kunne høvle bank-lånet ned på ganske få år. Modsat var min kone meget ængstelig ved tanken om ikke at vide nøjagtig hvad vi skulle betale de næste mange år. Resultatet blev et fastforrentet lån og husfred :) Gennemsnitligt har de som valgte fleks-rente vundet på det hvert eneste år og når det begyndte at spidse lidt til med økonomien, så er staten kommet boligejerne til undsætning. Hvis du vælger en fleks-løsning, så husk at din økonomi skal kunne bære en evt. rentestigning uden at du mister din levestandard.
--
Worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubblegum.
#23
Olding
Megabruger
23-02-2024 14:00

Rapporter til Admin
Et nyoptaget lån på 1 million koster som fastforrentet 30 årigt 906.000 i omkostninger over årene Et tilsvarende F5 med samme ydelse beregnes pt til 25 års løbetid og koster 564.000 i omkostninger. Fastforrentet er med den betragtning 60% dyrere
--
#24
Jacob S.
Juniorbruger
23-02-2024 19:37

Rapporter til Admin
Sæt dig ned med et excel ark og sammenlign de månedlige ydelser og totalt tilbagebetalte beløb. det er det bedste råd jeg kan give. På den måde opdagede jeg at den månedlige forskel på et 20 årigt og et 30 årigt lån var ganske lille, men det totalt tilbagebetalte beløb var meget lavere på et 20 årigt. jeg tegnede et relativt lille boliglån, løbetiden kan jeg ikke huske, den var måske 10 år. efter 2 år var renten ændret så meget at det kunne betale sig at lægge om. når renten falder, så stiger boligpriserne også og derfor havde jeg så plads i mit realkredit lån til at fjerne banklånet, så jeg kun havde et lån med en meget lavere rente. det blev så et 20årigt lån.
--
#25
Jepperdepper
Monster Supporter
23-02-2024 20:25

Rapporter til Admin
Vi valgte efter samme tankegang som #7, og tog et fastforrentet på 1,5% med afdrag. Min kone og jeg er begge mennesker der sætter forudsigelighed og sikkerhed højt, så vi ikke kan blive "slået ud af livet", skulle det ske. Respekt for dem der gerne vil satse for at nå en gevinst, men ingen er herre over det uventede såsom ulykker, sygdom og fyringer. I sådanne situationer kan økonomien gå helt i hundene meget hurtigt, hvis man sidder stramt i det, og med et lån der pludselig kan blive et kæmpe problem, hvis renten skulle stige. Så man skal have rigelig råderum til det og kunne sove godt om natten, og det er jo forskelligt, hvordan man har det med det. Det er ikke for os. Vi valgte heller ikke at lægge om i efteråret, da vi ikke har planer om at flytte i mange år, hvis nogensinde. Så hvis vi lagde om, og renten ikke kommer til at falde så lavt igen (de meget lave renter var historisk og aldrig set før), så vil gevinsten nå at blive ædt op. Og igen, vores lån er billigt og forudsigeligt, så krig, naturkatastrofer, usikkerhed i verden osv. påvirker os ikke det store. Det er rart.
--
Sidst redigeret 23-02-2024 20:28
#26
Olding
Megabruger
23-02-2024 22:04

Rapporter til Admin
#25 Du har glemt at regne på tingene og tror at du ikke kunne omlægge uden at gevinsten bliver spist op. Det er forkert, og viser du har glemt at regne på tingene. Resultatet er, at du siden efteråret har haft en kraftig stigning i kursen på din gæld - og det har været rigtigt dyrt. Du glemmer i dine tanker at regne på tingene og har specifikt ikke regnet på hvor meget du kan spare - alene på bidrag.
--
#27
BloodClaw
Maxi Supporter
23-02-2024 23:49

Rapporter til Admin
#26 Tja, det vil jo altid være med en vis grad af gætteri. Inflationen begyndte at se nogenlunde ud i løbet af sommeren, og jeg omlagde selv mit eget realkreditlån i august (og kan nu se oktober havde været lidt bedre), men vi ved reelt ikke hvordan inflationen kommer til at forløbe. Jeg omlagde selv med en formodning om, at vi snart ser renten falde, men principielt kan vi godt risikere flere år med "høje renter", især hvis inflationen i USA fortsætter med at ligge mellem 3-4% frem for de ~2%, der er målet.
--
#28
Olding
Megabruger
23-02-2024 23:53

Rapporter til Admin
#27 Hold gætterier udenfor. Jeg opfordrer bare til at manden husker at regne på tingene. Han tror desværre at det med sikkerhed er en ekstraudgift at opkonvertere.
--
#29
BloodClaw
Maxi Supporter
24-02-2024 00:32

Rapporter til Admin
#28 Uagtet beregningerne kan du ikke garantere gevinst, selv hvis beregningerne umiddelbart peger på det, derfor vil der altid være en grad af gætteri i det. En del af gevinsten afhænger fx af rentefradrag, og det er bestemt ikke givet, at vi fortsætter med samme niveau som nu, især da den nuværende sænkning afsluttes i 2025. Krigen i Ukraine og den følgende inflation har skubbet det, men både Nationalbanken og Det Økonomiske Råd peger på at sænke fradraget: https://www.berlingske.dk[...]
--
Sidst redigeret 24-02-2024 00:32

Opret svar til indlægget: Bedste boliglån til dig, forklar hvorfor!

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE