Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Hårtransplantation Tyrkiet.

Af Monsterbruger Dalgaard87 | 12-02-2024 13:27 | 1368 visninger | 17 svar, hop til seneste
Halløj alle. Jeg har set mange topics gennem tiden, som intet har med computer eller hardware at gøre. Men her kommer et af de værre slags :) Har nogle af alle de mange brugere herinde fået foretaget sig en hårtransplantation i Tyrkiet ? Jeg har gennem mange år overvejet at få foretaget sådan en omgang, så er bare lidt nysgerrig om nogle herinde har prøvet det? Hvis det er for meget off topic til HOL.dk, så bare lad vær at svar og lad tråden forsvinde imellem alle de andre mange tråde :) På forhånd tak.
--
#1
perjr
Monster Supporter
12-02-2024 13:54

Rapporter til Admin
ikke lige ang hårtransplantation, men har læst flere artikler om folk som vælger den "billige løsning" og får laver boob-jobs eller lign i udlandet og ender på sygehuset hjemme fordi det er gået af helvedes til. Hvorfor Tyrkiet? - er det pga prisen sammenlignet med prisen i Danmark?
--
Programming is like sex: one mistake and you have to support it for the rest of your life.
#2
Dalgaard87
Monsterbruger
12-02-2024 14:02

Rapporter til Admin
#1 Prisen er langt billigere i Istanbul, og så er Istanbul vidst "stedet" at få det lavet. Hovedstaden for hårtransplantationer, som de kalder det. Klinikker her i danmark har ikke så meget erfaring i forhold til klinikker i Tyrkiet. Og så er prisen i DK cirka 3 gange dyrere :)
--
Sidst redigeret 12-02-2024 14:02
#3
crankyrabbit
Maxibruger
12-02-2024 14:08

Rapporter til Admin
67 år og ingen problemer med hårpragten.. skulle det ske ville jeg bare leve med det. I dag lidt mere gråt end dengang, men ellers det sammme her 5 år senere https://imgur.com[...]
--
I may be crazy But I'm not stupid.... No One Dies A Virgin - In The Very End Life Fucks Us All
#4
Anomynous
Semi Nørd
12-02-2024 14:13

Rapporter til Admin
Der er rigtig mange der søger mod tyrkiet når de skal have foretaget kosmetiske indgreb hvilket jeg også kategoriserer hårtransplantation som. Jeg har selv overvejet at få gjort noget ved mine høje tindinger og hvis/når jeg engang for alvor vil ha' gjort noget ved det så bliver det i Danmark. Poseidon klinikken i KBH vil være min go-to. Jeg synes deres før og efter behandlinger ser fine ud og hvis der bliver noget efterfølgende, komplikationer eller blot hvis der skal flyttes flere grater så er det noget lettere end hvis man fik det gjort i Tyrkiet. Det er jo heller ikke 100.000,- du sparer. En behandling herhjemme vil typisk koste mellem 35.000 og 50.000,- alt efter omfanget. Så jeg synes ikke det er besparelsen værd at få det gjort andetsteds.
--
#5
Comicsdk
Ultra Nørd
12-02-2024 14:31

Rapporter til Admin
Jeg har tænkt tanken, det skammer jeg mig en smule over at indrømme. Men så kigger jeg på stoddere der har fået transplants og bliver enig med mig selv om det er der fint nok at man kan se at jeg er gammel. Jeg kiggede også på parykker en overgang i den mest depressive periode i mit liv. Men så kiggede jeg på stoddere med parykker og blev enig med mig selv om at høje tindinger er til at leve med, frem for at være ufrivilligt samtale-emne i sociale sammenhænge. En trimmer var i sidste ende en acceptabel løsning. Jeg synes måske du skal få det lavet i Danmark, hvis du endelig ender med at gøre alvor af truslen. Kikser et eller andet i Tyrkiet, bliver det bøvlet med en RMA.
--
Off course he's innocent - why claim immunity if you are not guilty.
#6
Rafcio
Maxibruger
12-02-2024 14:43

Rapporter til Admin
Arbejder med en der fik ordnet håret i Istanbul, ganske fantastisk klinik og nogle af de dygtigste der findes. Det gik så godt at en andens kollrgas søn tog modet til sig og gjorde det samme, med lige så god resultat. Begge to er glade og langhåret i dag ... De danske klinikker er skod ved siden af. Eneste er at du skal kunne kommunikere på engelsk, da de ikke har dansktalende personale.
--
Signatur
#7
SEOMaster
Elitebruger
12-02-2024 14:44

Rapporter til Admin
Hej Jeg har ikke selv fået det foretaget, men jeg kender en som har, og med stor succes. Shit han har fået meget hår på hovedet nu :D Hvis du er interesseret kan jeg høre ham efter, om jeg må give dig hans e-mail, hvis du har spørgsmål fx?
--
#8
Mrberk11
Superbruger
12-02-2024 14:45

Rapporter til Admin
Tyrkiet er vidst stedet at få det gjort. Kender selv flere der har fået lavet det dernede, og det ser godt ud. Det er bare noget som de er eksperter indenfor. Så er der så meget andet de er ikke ligeså gode til, men hårtransplantation skulle være i top. (såfremt man finder det rigtige sted). Selv den amerikanske rapper Akon tog en tur til Tyrkiet i 2020 og fik lavet en hårtransplantation.
--
Meshify C | R5 3600 | MSI B450 TOMAHAWK MAX | Corsair DDR4-3200 C16 | ECorsair TX-M Series TX650M | 2070 S | Crucial 1TB SSD | ASUS VG258Q 144hz
#9
Dalgaard87
Monsterbruger
12-02-2024 14:48

Rapporter til Admin
Det er kun top de aller mest ansete klinikker i Tyrkiet hvor prisen rammer 35k og opefter. Selv har jeg kigget på klinik i 17.000 - 25.000kr klassen. Tyrkiet har ret godt ry for hårtransplantation, så jeg er ikke så bange for at få det gjort dernede. Engelsk har jeg ingen problemer med, og der er også mange som har danskere tilknyttet som "sælger". #6 og #7 i må meget gerne spørge jeres makker, hvilken klinik han har brugt da jeg regner med en tur til november 24
--
#10
Mattii
Monster Nørd
12-02-2024 16:08

Rapporter til Admin
Da min ex fik lavet næsen (i tyrkiet) var jeg med. (Og nej, det var mig ikke mig der har gjort den skæv ;-)). En tredjedel af flyet på vejen hjem havde bandage og jeg ved ikke hvad omkring hovedet. Jeg tror ikke jeg ville være nervøs, hvis man vælger en af de gode klinikker dernede. :)
--
#11
FiskerLeif
Ultrabruger
12-02-2024 17:06

Rapporter til Admin
Plugs bliver aldrig rigtig pænt og i en lang periode ligner man en kæmpe tegning. Jeg ville klart overveje at se på de nye typer af toupe der er kommet. Nu til dags sidder de helt fast og man kan på ingen mulig måde se at det ikke er ens eget hår. Du kan hive og ruske, style og klippe. Det er fuldstændig vildt. Nu ved jeg ikke hvor meget du lægger mærke til billeder af Kardashians etc men alt er parykker. Intet af det er deres eget hår. Jeg kender ikke de danske firmaer men kig eventuelt her for inspiration https://toftild.com[...]
--
#12
WakeyWakey
Ultra Supporter
12-02-2024 17:44

Rapporter til Admin
Min bror har fået det lavet i Tyrkiet da lægerne herhjemme ikke i er gearet til det. Hans egen læge gav ham end da en henvisning derned til. Det var dybt professionelt siger han. Han havde 0 hår, altså en kæmpe måne, men hår bag i og på siderne af hovdet. Deler lige oplevelsen op i snit her: Operationen var hård og tager lang lang tid, samt det gør ondt. Man snakker sammen med hinanden hele tiden og lægerne bliver ved til du ikke kan holde det ud mere, de flytter hårsækkene fra nakken og siderne og op på hovedet. Det fungerer ved at de graver hver enkelt hårsæk op med en slag hul nul, og så planter dem i issen på dig efter. Følgende par dage vil der derefter gro lidt hår ud fra de hårsække du fik plantet på issen som dør og falder af, det er ganske naturligt at man får donald trump hår ugen efter operationen, som så falder af. Derefter kommer stubbene langsomt frem fra håsækkene i løbet af en måneds tid, håret kan blive virkelig fyldigt alt efter hvor længe du kan holde ud at de plukker hår sække fra din nakke/side! før og efter https://gyazo.com[...] Og ja mine paint skills er langt fra gode ^^ Og jeg kan kun se mig enig med #6 kommentar! DE danske læger tager SLET SLET ikke så meget hår og flytter op, operationen tog næsten 9 timer i tyrkiet, og det vil en dansk læge ALDRIG gøre. lægen gav lige den ekstra ydelse fra sig selv, for at min bror kunne blive ekstra tilfreds dernede! Det er som sagt omtale de lever af. Jeg ville ikke lytte til #11 Det de laver dernede er sindssygt pænt, det er 2 år siden han fik den transplantation der og hans hår er virkelig blevet fyldigt!
--
Zen 7900x3d - RTX 4070ti Inno3d x3 - Aorus B650i - tridentz rgb 32gb 6000mhz c30 - Jonsbo A4 - H100i Capellix/4xP12 Max - 2tb 990 m2
--
Sidst redigeret 12-02-2024 17:50
#13
Dalgaard87
Monsterbruger
12-02-2024 18:26

Rapporter til Admin
#11 Jeg er godt klar over hvor flotte parykker er i dag, men det tror jeg vil ødelægge mit "selvværd" omkring håret Endnu mere. For JEG ved jo at jeg bruger en sk... paryk :) Men de er blevet meget flotte i dag, men det er desværre ikke rigtig for mig. Plus en rigtig paryk af top kvalitet, de koster sku det samme som en hårtransplantation :) #12 Tusind tak for det uddybende svar. Det er sku fedt at man på et forum som HOL.dk, kan spørge om så åndssvage ting, men der er altid nogle herinde som har forstand på det man spørger om :) Jeg er ikke bange for kvaliteten i tyrkiet, da jeg godt ved at de har meget bedre erfaring og klinikker dernede. Jeg har set 1000 resultater dernede fra, og de ser alle forrygende ud i forhold til udgangspunktet. Samtidig er jeg egentlig heller ikke nervøs på nogen måde for en tur til Istanbul, men når jeg ikke kender nogle med direkte erfaringer derfra, ja så bliver man lidt skeptisk på anmeldelser, reklamer osv.
--
#14
Mr.Bean
Giga Supporter
15-02-2024 22:47

Rapporter til Admin
#12 Ved du hvad klinikken heder hvor din bror fik det lavet og hvad han gav for det
--
Far til fire
#15
Master-Benz
Ultrabruger
15-02-2024 22:56

Rapporter til Admin
Der er altså også den nemmere metode til en større hårpragt. I hvert fald hvis man stadig har hår på hovedet. Minoxidil og evt. Finasteride. Jeg har brugt førstnævnte i 8 månede, og jeg troede aldrig jeg ville få min gamle hårpragt tilbage - men det blev den. Nye hår vokser endda op. Det er bedst hvis man er yngre - men jeg er selv 50, og her virker det stadig fint.
--
#16
WakeyWakey
Ultra Supporter
15-02-2024 23:03

Rapporter til Admin
#14 Kan spørge ham af når jeg lige render ind i ham igen, hvis det er indenfor en overkommelig fremtid :D
--
Zen 7900x3d - RTX 4070ti Inno3d x3 - Aorus B650i - tridentz rgb 32gb 6000mhz c30 - Jonsbo A4 - H100i Capellix/4xP12 Max - 2tb 990 m2
#17
Dalgaard87
Monsterbruger
15-02-2024 23:27

Rapporter til Admin
#15 jeg har godt hørt om de to produkter. Har bare læst noget med voldsomme bivirkninger og, at du taber håret igen efter endt brug af pillerne.
--

Opret svar til indlægget: Hårtransplantation Tyrkiet.

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login


ANNONCE