Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

H: Uddybende timepris beregning hos elselskab

Af Monster Nørd Mattii | 11-01-2024 21:19 | 552 visninger | 3 svar, hop til seneste
Hej HOL! EWII leverer strøm hos mig på nuværende tidspunkt med planen "Grøn Prisloft" Hvis nok er variable elpriser med et prisloft på 2,52 (eller cirka deromkring). Jeg ved ikke helt om jeg stoler på min elregning. Herhjemme bruger vi oftest strøm når det er billigst. Er der nogen af jer der har fået en udvidet "beregning"? Jeg synes nemlig det gennemsnit er noget højere end jeg havde regnet med, og jeg synes selv at de gange jeg har brugt "meget" strøm har det været noget billigere. Jeg tænker ikke det burde være umuligt for dem at lave, de har sikkert alle tallene alligevel, men de er ikke så samarbejdsvillige. 1241kWh af 2,22kr i gennemsnit. Jeg havde selv regnet med omkring 1.75 med reduceret elafgift. https://prnt.sc[...] Also; Er der nogen der ved om prisloftet er med eller uden reduceret elafgift? hvis det er med, så kan gennemsnitsprisen jo næsten aldrig lande på 2,22kr Any ideas? Rigtig god aften
--
#1
Lng
Ultrabruger
11-01-2024 21:30

Rapporter til Admin
Kan det være at du betaler lidt ekstra for strømmen for den "forsikring" det er, at prisen ikke kan overstige de 2.52 eller deromkring? Har lidt insiderviden gennem ansatte hos EWII og det er altså ret komplekst. Så jeg kan ikke hjælpe mere end mit forslag. Vh.
--
Computers are like old testament gods: Lots of rules and no mercy.
#2
Mattii
Monster Nørd
11-01-2024 21:35

Rapporter til Admin
#1 Jeg tror man betaler en "straf" på 50 øre når prisen er under prisloftet. Det er ikke fordi jeg tænker de er ude på at snyde mig. Jeg tror bare jeg leder efter en dybere forståelse for hvordan det hænger sammen. Tusinde tak :)
--
#3
Cani83
Maxibruger
11-01-2024 22:18

Rapporter til Admin
Du kan være helt sikker på, at et veletableret selskab som EWII ikke skyder med prisen. Jeg arbejder selv for Andel Energi og vi snyder heller ikke med priserne. Du kan som udgangspunkt trygt stole på de større selskaber. Vi er som Elleverandør ikke forpligtet til at udlevere en detaljeret oversigt, men jeg går det dog, hvis jeg får en henvendelse fra en kunde herom. Det er dig et ret bøvlet arbejde, da jeg både skal hente de respektive timepriser, samt transporttarif, som typisk har tre intervaller, hvor det dyreste tidspunkt er fra 17:00 til 21:00 (spidslast) Hvis prisen er inklusiv både rå elpris, afgifter samt transport, lyder det som rimelig gennemsnitspris.
--

Opret svar til indlægget: H: Uddybende timepris beregning hos elselskab

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE