Som det eneste jeg kan se du ikke har nævnt:
Fiskefilet.
--
Meshify C | R5 3600 | MSI B450 TOMAHAWK MAX | Corsair DDR4-3200 C16 | ECorsair TX-M Series TX650M | 2070 S | Crucial 1TB SSD | ASUS VG258Q 144hz
Prøv noget sydeuropæisk pålæg, så som parmaskinke, italiensk spegepølse, spansk chorizo. Gå selv på opdagelse efter flere.
--
Ryzen 5700x | 16 GB RAM 3200 MHz
ASUS STRIX B550-F | PNY 480 GB SSD | Kingston NV2 NVMe - 1TB
ASRock Rx 6800 XT 16 GB | NZXT C850 | Corsair H115i
#2
Ja glemte nok at skrive fiskefilet og fiskepinde på listen, men ellers tak for forslaget.
--
Intet i dette svar er finansiel rådgivning, og alle handlinger som følge heraf er på eget ansvar.
-to the moon with the techlead tycoon
altså jeg spiser det samme på pålæg som så mange andre
men et godt trick:
KRYDDERSMØR
tag noget smør, tag noget krydderi, chili, urter, hvidløg, whatever. blendt skidtet sammen, boom: nu smager dine måske ellers kedelige rullepølsemad pludselig af meget mere.
Det passer selvfølgelig ikke altid, til alt pålæg. men det har givet mig en del ekstra "fornøjelse"
det kan laves derhjemme! og smør er billigt her op til jul!
alternativt kunne man kigge lidt på selve brødet - det er vel ikke tilfældigt at de fleste andre lande klarer sig fint uden rugbrød.. men de er glade for fx. pølser
--
Sidst redigeret 30-11-2023 13:19
Min far var/er slagter og kok, min mor var smørbrødsjomfru i 45 år. Så lige meget hvor meget jeg pynter min roastbeef, æg/rejer, dyrlægens natmad, så er det aldrig godt nok. Lav en pastasalt, frikadeller om mandagen af 1½ kg køøø, så har du teenage mad til 3-4 dage.
--
Hakkebøf m. bløde løg (evt. spejlæg).
Ribbensteg i gode tykke skiver,
Hjemmelavede dunser.
Fiskefilet.
Kippers m. scriracha.
Kartoffel/Purløg/Radise.
--
Marinerede sild med karrydressing (hver for sig!) og løg på
Spring det fabrikspakkede, grå roastbeef over og køb noget der er friskpakket og rødt. Eller steg og skær det selv.
Det samme med rullepølse, køb en rå i rema og kog den. Skær en tyk skive og du lærer hurtigt at det smager så meget bedre uden alt muligt oven på til at maskere smagen.
Lav en omgang medisterpølse og gem noget af det til rugbrød med rødkål oven på.
Samme med rester af ribbenssteg med sennep oven på.
Jeg har det meget stramt med typisk, dansk supermarkedspålæg...
--
Klik her for evig lykke: http://chipsguiden.dk[...]
Klik her for HOL Bladet: http://chipsguiden.dk[...]
--
Sidst redigeret 30-11-2023 22:01
Fuck, jeg skal have oppet mit rugbrøds-game på hjemmekontoret....
--
jeg spiser rugbrød uden smør med røget filet:p...
--
jep jep
fedt på brødet.
--
Bighair
#17
Jeg spiste faktisk hakkebøf med bløde løg på rugbrød for 15 minutter siden.
(Mums)
#0
På denne årstid kunne sylte med stærk sennep på toppen være en mulighed, når nu du nok ikke gider stege hakkebøffer etc.
Lige at skære en svinemørbrad i nogle stykker og smide dem på en pande kunne måske overkommes?
(Bløde løg er også nice der, men kan undværes når nu du ikke gider lave mad)
--
Sidst redigeret 30-11-2023 16:47
Odense marcipan og rugbrød er en klassiker.
--
Røget sardel, mums på Rugbrød.
--
kvalitets spegepølse.
--
jeg er ik så dum som jeg ser ud !!!
I7 - 3820 - 16gb 16xx mhz ram
x79 sabertooth - gtx 580 3gb
En god julesylte med en krads sennep og syltede rødbeder.
Og selvfølgelig nogle kryddersild med karrysalat og rå løg.
Måske nogle lune fiskefrikadeller med en grov remoulade.
Eller en gang røget fisk med passende topping.
--
#26 blandede følelser med sylte, da min far var slagter og hjhemmeslgtede, og han elskede sky, gel og fedtsnask. Så der var simpelthen for meget fedt og gel i det vi fik, så jeg laver det selv idag med næsten kun kød, samme med hjemmelavet blodpølse fra dengang, shit man år det som lille med massere af sirup. Hjemmelavet med lidt fedtbobler osv, rører det ikke idag i hehe der har jeg også fået lidt skræk efter ungdommen var overstået.
--
Sidst redigeret 01-12-2023 08:27
En rød pølse flækket og med ketchup. Enten direkte fra pakken, eller en der har været kogt.
Og ellers som flere er inde på, ribbensteg i gode skiver, medister og andet kød i der kan skæres ud.
--
Mange gode forslag, jeg noterer :-)
Et lille tip: prøv med peberrodssalat i stedet for smør. Det er vildt godt under de fleste slags kødpålæg.
--
/out
#0 Smid resterne i fryseren og lav rugbrødssnack engangimellem hvis der er til en bradepande, lige lidt olie og salt, helt fin gamersnack også til unger.
https://madogkaerlighed.dk[...]
--
Der mangler peberrod på mange af de madder ;-)
--
#22 i Aarhus er der en restaurant, som laver danske madklassiskere på rugbrød. Jeg smagte deres brændende kærlighed på rugbrød. Kartoffelmos med bacon, ovenpå rugbrød, er måske lige ambitiøs nok.
--
Gravet Laks,Koldrøget laks,vælg selv tilbehør.
--
Rullebørge fra slagteren
--
Mvh. elalso