Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Damecykler fra THansen

Af Semibruger Cani83 | 18-11-2023 12:57 | 741 visninger | 12 svar, hop til seneste
Da min kæreste står og skal købe ny cykel, har vi set på lidt forskelligt, både Meyer cykler og lidt andet fra cykelhandleren, samt set på Mustang fra Coop.. Men jeg kan også se, at Thansen har en del i forskellige prisklasser og eksempelvis denne, som jeg linker til herunder. https://www.thansen.dk[...] Er der nogen herinde, som har gode eller dårlige erfaringer med cykler fra Thansen ? Hilsen Carsten
--
#1
BoreBissen
Guru
18-11-2023 13:00

Rapporter til Admin
Pris og kvalitet hænger sammen. Og T-Hansens kina-cykler er ikke værd at samle på. Tag ned i den lokale cykelhandler og få noget kram og professionel rådgivning.
--
Ryzen 5700x | 16 GB RAM 3200 MHz ASUS STRIX B550-F | PNY 480 GB SSD | Kingston NV2 NVMe - 1TB ASRock Rx 6800 XT 16 GB | NZXT C850 | Corsair H115i
#2
JunkStar DeLuxe
Mega Nørd
18-11-2023 13:30

Rapporter til Admin
Har i kigget på brugte cykler? Du kommer ret langt for de 3000kr den cykel koster
--
http://www.l0rn.nu[...]
#3
jbred
Ultra Supporter
18-11-2023 13:34

Rapporter til Admin
Jeg har arb i en af de der kinashops, og deres cykler er ikke værd at have. Er det til to gange om ugen 1½ km i netto er den fin, men hvis det skal være en hverdags 2*5+ km i regn og slud, så giv 2-3000 mere og køb noget ordentligt :-) Hvis det er hygge kørsel er det en fin sommerhus cykel. De er tunge og ruster hurtigt i alle blanke overflader. Evnt køb brugt.
--
#4
ToFFo
Guru
18-11-2023 13:42

Rapporter til Admin
Jeg har haft 2 forskellige Thansen cykler. Den første var en citybike som minder om den du linker til. Bremserne virkede temmelig dårligt efter et par måneder. Den anden jeg havde var en racercykel fra Thansen. Her sprang kæden mens var oppe og træde i pedalerne, hvilket resulterede i at jeg styrtede noget så grusomt. Det sjove er så, at jeg kom for sent på arbejde den dag, fordi jeg styrtede i pis regnvejr en efterårsdag. Der hvor jeg arbejdede, blev man tvunget til at skrive årsagen til man kom for sent den dag, for at kunne stemple ind. Jeg skrev at jeg kom for sent fordi min Thansen cykel var noget fucking lort og jeg aldrig vil råde nogen til at købe sådan en. Så blev jeg ringet op af distriktchefen og fik en giga skideballe for den udmelding. Sjovt nok fordi jeg arbejdede i Thansen... På trods af man får hvad man betaler for, vil jeg aldrig anbefale en Thansen cykel til nogen.
--
Handels stats: Samme bruger i 20+ år. B/W liste score: +43/-0. Stats sidst opdateret d. 07/05-2023 (B/W listen er ikke opdateret)
--
Sidst redigeret 18-11-2023 13:44
#5
MIchaelW
Elitebruger
18-11-2023 13:50

Rapporter til Admin
I April ´21 - midt under corona-nedlukningen m.v. - skulle jeg have ny cykel. Jeg var rundt hos en masse cykelforhandlere, men kunne ikke finde nogen cykel, der var relevant. Af alle cykler, jeg fandt interessant, var de enten for store eller for små og cykelforhandlerne kunne ikke skaffe nogen som helst hjem. Jeg manglede en cykel til at tøffe omkring i Århus og min gamle cykel ville være for dyr at reparerer. Tilfældigvis faldt jeg over en reklame fra T.Hansen med tilbud på cykler - hvilket jeg undrede mig over, når nu andre cykelhandlere havde så svært med at skaffe cykler. Nå, men jeg manglede en cykel og tænkte, jeg kunne prøve at købe sådan en fætter og så kunne den holde så længe den nu kan. Jeg køber den - så at sige - med åbne øjne m.h.t. kvalitet. Det er nok noget skrammel. Her 2½ år senere har jeg stadig cyklen. Den virker uden problemer. Bevares - det er ikke en cykel til 10k, men den virker skam ganske glimrende til at tøffe rundt i byen. Gear-skift er naturligvis ikke helt præcise og bremserne er ikke helt så effektive som f.eks. skivebremser, men det lære man at leve med. Det eneste jeg har skiftet på den, er dæk og bremseklodser.. De originale dæk var virkelig noget skrammel og var ret slidte efter ½ år. Det skal så lige siges, at den har én Ultra-Über-Exceptionel-feature: Den er billig, så man behøver ikke være bange for, at den bliver stjålet. Og skulle den blive stjålet - nåe ja...who cares. Alt i alt er jeg faktisk lidt overrasket over, at jeg stadig har den og den virker og ikke er ved at brase sammen. Havde ellers regnet med, at den var faldet fra hinanden indenfor det første år. Men det er ikke sket. Cyklen, jeg købte: https://www.thansen.dk[...]
--
#6
Weide
Nørd Aspirant
18-11-2023 16:12

Rapporter til Admin
Min kærestes el cykel batteri døde, de havde hendes cykel inde til service af flere omgange med en varighed på 1 måned. Det eneste hun fik tilbage var at hun ikke havde behandlet batteriet ordentligt da det havde fået vand, derfor lå regningen på hende. Altså det er en cykel, selvfølgelig burde den sgu da kunne klare og cykel i regnvejr.
--
I5 2500K 3.3 GH--P8P67 PRO--GTX 670--Samsung 840 500 GB--Western Digital Black 500GB-Seagate 2TB-Cool master 700 Watt--8GB 1600 Kingston Hyperx
#7
Cani83
Semibruger
19-11-2023 10:11

Rapporter til Admin
Jeg tror faktisk, at vi vil prøve med en nyere brugt cykel. Vi har via DBA finde en cykelforhandler, som sælger brugte cykler af mærkerne Kildemoes , Winther, Batavus og MBK.
--
#8
jbred
Ultra Supporter
19-11-2023 11:04

Rapporter til Admin
#7 ellers hvis det ikke haster, tag på politi auction på cykler, der er nogle gode imellem. normalt opkøber forhandlere dem da de har folk i jobtræning til at alve dem så de har arb tid sponsoreret af kommunen. Men det kan godt betale sig at købe en selv og skifte dele på dem.
--
#9
Comicsdk
Giga Nørd
19-11-2023 11:37

Rapporter til Admin
Man kan også skyde lidt genvej når kommunen varsler oprydning og mærker cykler ved letbanestoppet og lignende. Der er tit ret gode dele på en efterladt cykel, sådan en kan man snildt hente lige inden kommunen sender en vogn ud for at samle op.
--
#10
Jacob S.
Ny på siden
19-11-2023 20:15

Rapporter til Admin
Coops mustang cykler er ok, men ikke mere end det. til let brug. Thansen ville jeg gå langt uden om. De sidste 5 cykler vi har skulle bruge i famillien har jeg købt på DBA for mellem 600kr og 2000kr. De har alle haft behov for lidt kærlighed, friske dele og nye dæk. Det er kun fordi at jeg har hygget mig med det, og at det er mig det går ud over når noget ikke virker ordentligt at jeg har gjort det på den måde. men selv på en ny cykel ser man ofte noget fjollet, dæk der er glatte i regnvejr er den værste klassiker.
--
#11
the688
Guru
20-11-2023 08:14

Rapporter til Admin
Der er også stor forskel på om du har en lun og tør garage til din cykel, eller om den står ude i regn og sne. Det gør en kæmpe forskel på holdbarheden - og det er tit her de her billige cykler de "fejler først". ..that said, så har jeg selv en 10 år gammel cruiserbike fra Biltema, den kostede 900 kroner eller noget, og den kører stadig. Den ligner lort - men det er med vilje. Matsort og rust, for det perfekte "rat-rod" look :) Also, den har ingen gear, kan dårligt bremse, og .. ehm.. jeg elsker at tage den ind til byen på en varm sommerdag.
--
"ORK SATME!"
#12
Lommelygte
Mega Supporter
20-11-2023 14:51

Rapporter til Admin
#7 God idé. Du nævner nogle kvalitetsbrands, hvor du bare får kvalitet for pengene. Jeg har ikke selv erfaring med netop T-Hansen cykler, men da jeg lærte min kone at kende, var hun og familien glade for at købe cykler fra Bilka (som nok ikke er meget anderledes) - det var godt nok noget l.o.r.t.. Kildemoes / Winther / Batavus laver nogle lækre cykler. Hvad med denne Kildemoes fra Fribikeshop? https://www.fribikeshop.dk[...] Noget over det oprindelige budget, men også en helt anden verden.
--
Lommelygte: +12/-0

Opret svar til indlægget: Damecykler fra THansen

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE